kokain

Policijski pas Džoni nanjušio gotovo 25 kilograma kokaina

ZAGREB - Gotovo 25 kilograma visokokvalitetnog kokaina pronađeno je u automobilu italijanskog državljanina prilikom kontrole na Jadranskoj magistrali kod Baćine, saopštili su danas predstavnici dubrovačko-neretvanske policije.

Dvije tone kokaina pronađene među bananama

ROTERDAM - Holandska policija zaplijenila je u luci Roterdam više od dvije tone kokaina, čija se vrijednost procjenjuje na više od 151 miliona evra, saopštili su u nedjelju zvaničnici te zemlje.

Kokain sa broda Aresa trebalo da preuzme kotorski klan

PODGORICA - Više od pet tona kokaina sa broda Aresa, koje je zaplijenila holandska policija, trebalo je da bude dopremljeno u Solun, gdje je bilo planirano da ga preuzmu pripadnici kotorskog klana.

Bivši fudbaler Reala uhapšen zbog kokaina

Španska policija u velikoj akciji uhapsila je 10 osoba zbog trgovine droge.

"Kada mjere popuste, Hrvatsku će preplaviti kokain"

Ilegalna trgovina drogom poremećena je zbog pandemije korona virusa, ali su dileri pokazali da mogu odgovoriti na taj izazov.

Zaplijenjeno pola tone kokaina na brodu "Budva"

U njemačkoj luci na brodu "Budva", koji plovi pod crnogorskom zastavom, zaplijenjeno je oko pola tone kokaina.

Pronađeni marihuana i kokain

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška su tokom sedmodnevne akcije evidentirali 13 prekršaja narušavanja javnog reda i mira konzumiranjem droge na javnom mjestu, te pet prekršaja posjedovanje droge.

Pronađena tri grama kokaina

BIJELJINA - Kod lica iz Bijeljine čiji su inicijali D.K. policija je prilikom pretresanja pronašla tri grama kokaina, saopšteno je iz Policijske uprave u ovom gradu.

Pretresli mu kuću i auto, pa pronašli kokain

ISTOČNO SARAJEVO - M.M. iz Istočne Ilidže uhapšen je juče nakon što je policija pretresla njegov automobil, kuće i pomoćne objekte i pronašla bijelu praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Francuska upozorava: Kokain ne štiti od virusa korona

PARIZ - Francuska administracija upozorila je svoje građane da ne koriste kokain radi zaštite od virusa korona.

Najčitanije