kokain

Pronađeni kokain i marihuana na Palama

ISTOČNO SARAJEV - Policija na Palama pronašla je i oduzela 29 PVC paketića marihuane, jednu PVC kesicu kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje prilikom pretresa stana i objekata koje koristi lice čiji su inicijali A.V.

Novo hapšenje u SAD: Srpski dileri pali sa pola tone kokaina

U SAD i Kanadi u četvrtak veče uhapšeno 13 osoba, među kojima su Zlatko M. i Bojan T. Zaplijenjeno skoro pola tone kokaina i oduzeto 811.000 kanadskih dolara.

Zašto kriminalci na kesicama kokaina lijepe slike Principa, Obilića, Če Gevare

Od Če Gevare do Miloša Obilića, a sada i Gavrilo Princip - ovo su samo neki od likova koji su se pojavljivali na kesicama droge srpskih i svjetskih krijumčara.

Pogledajte akciju razbijanja srpske kriminalne grupe

BEOGRAD - U zajedničkoj akciji MUP i policija Španije i Velike Britanije, a u koordinaciji sa srpskim Tužilaštvom za organizovani kriminal, u Atlantskom okeanu u blizini Azorskih ostrva zaplijenjeno je 800 kilograma kokaina, izuzetne čistoće čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 50 miliona evra.

Detalji pada srpske narko grupe: Gavrilo Princip na paketima kokaina

Na Atlanskom okeanu u ponedjeljak policija je zaustavila jedrilicu, razotkrila kriminalnu grupu i zaplijenila 800 kilograma kokaina.

Pala srpska kriminalna grupa: Usred okeana zaplijenjeno 800 kg kokaina

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić izjavio je danas da je na osnovu operativnih podataka srpske policije u blizini Azorskih ostrva u Atlantskom okeanu zaplijenjeno oko 800 kilograma kokaina i razotkrivena kriminalna grupa, sačinjena pretežno od srpskih državljana, koja se bavila krijumčarenjem tog narkotika iz Južne Amerike u Evropu.

Zaplijenili drogu 10 puta jaču od kokaina

​BIJELJINA - Policija je u Bijeljini zaplijenila sedam grama nove droge ajs, za koju postoje tvrdnje da je čak 10 puta jača i pogubnija od kokaina.

Prekinut lanac krijumčarenja kokaina iz Kolumbije u Crnu Goru

PODGORICA - Crnogorska policija prekinula je međunarodni lanac krijumčarenja kokaina iz Kolumbije u Crnu Goru, saopšteno je danas uz podatak da su podnesene krivične prijave protiv 11 osoba, od kojih je sedam uhapšeno.

Petogodišnjak donio kokain u vrtić

NJU ORLEANS - Petogodišnji dječak donio je u obdanište kokain i policija je u naselju Slidel u američkom gradu Nju Orleansu uhapsila dvije odrasle osobe.

U bananama sakriveno 75 kilograma kokaina

BURGAS - Radnik magacina otkrio je 75 kilograma kokaina sakrivenog među bananama koje su dopremljene iz Ekvadora u bugarsku luku Burgas na Crnom moru, saopštili su danas iz policije i tužilaštva.

Najčitanije