komarci

Zašto u "Disney Worldu" nema komaraca

Park "Disney World" u Sjedinjenim Državama mjesto je bajki, u tom zabavnom parku oživljavaju svjetski poznate priče.

Koje sve tropske bolesti prenose komarci?

Poslije tri godine, u Srbiji je ponovo registrovan virus Zapadnog Nila, zbog čega su gradske vlasti apelovale na ljude da izbegjavaju boravak napolju za vrijeme najveće aktivnosti ovih insekata, odnosno od 19 do 24 časa.

Zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina obaviće se u periodu od 7. do 12. septembra u večernjim časovima, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

Zaprašivanje komaraca u Banjaluci 20. i 21. avgusta

"Eko-bel" će sutra, od 20 do 23 časa, i 21. avgusta od pet do sedam, izvršiti zaprašivanje komaraca na teritoriji grada Banjaluka, saopšteno je iz ovog preduzeća, koje vrši zaprašivanje komaraca.

Doktor Nestorović objasnio kako se zaštiti od komaraca

Opšte je poznato kako se komarci hrane ljudskom krvlju.

Zaprašivanje komaraca u Šamcu

ŠAMAC - Akcija zaprašivanja komaraca na području opštine Šamac biće realizovana večeras i ujutru, a pčelari trebaju da zaštite svoja društva, saopšteno je iz ove opštine.

Biljke u borbi protiv dosadnih krvopija

Dolaskom ljeta, osim lijepih stvari, dolazi, nažalost, i pokoja manje lijepa, a jedna od njih je pošast zvana komarci.

Obavještenje o zaprašivanju komaraca u Bijeljini

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina biće obavljeno od 23. do 31. jula.

U petak zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina obaviće se 17. jula u večernjim časovima, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

Večeras i sutra zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Tretman na suzbijanju komaraca u Bijeljini večeras će biti izvršen u centru grada, najavljeno je iz preduzeća "Eko zaštita".

Zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

BIJELJINA - Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina obaviće se 13. jula u večernjim časovima, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

U subotu počinje zaprašivanje komaraca na području Bijeljine

Suzbijanje komaraca na teritoriji grada Bijeljina počeće u subotu, 11. jula, saopšteno je iz Odsjeka za odnose s javnošću ovog grada.

Zaprašivanje komaraca u Banjaluci sredinom jula

Povećanjem temperatura očekuje se pojava komaraca na području grada Banjaluka, tako da ćemo za 15 20 dana izvršiti zaprašivanje, rekao je Vladimir Šušnjar, direktor "Ekobela", preduzeća koje svake godine obavlja ovaj posao.

Večeras zaprašivanje komaraca u Banjaluci

BANJALUKA - Zaprašivanje komaraca u osam banjalučkih naselja biće izvrvšeno večeras u periodu od 20 do 23 časa, saopšteno je iz preduzeća "Eko-bel".

U Banjaluci zaprašivanje komaraca u srijedu

​BANJALUKA - Komarci, insekti koji sigurno predstavljaju najlošiju stranu ljeta, opet su u rojevima prisutni u velikom broju gradskih naselja.

Najčitanije