konkurs

Na konkursu "Zašto je kultura (meni) važna" nagrađeno 38 učenika

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske nagradilo je 25 radova 38 učenika koji su se prijavili na konkurs "Zašto je kultura (meni) važna?", saopšteno je danas u Banjaluci.

Raspisan konkurs za upis 280 kadeta Policijske akademije

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo je konkurs za upis 280 kadeta u 21. klasu Policijske akademije Banjaluka koji će biti otvoren do 17. aprila.

Raspisan konkurs za izbor najljepših rukopisa ćiriličnog pisma

DERVENTA - Opštinski odbor Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" u Derventi raspisao je konkurs za izbor najljepših rukopisa ćiriličnog pisma.

Poziv na konkurs "Vrijeme (bez) utopije. Mreža mladih pisaca"

Pozivaju se mladi autori između 18 i 28 godina iz Bosne i Hercegovine, koji imaju barem jedan objavljen rad u književnom časopisu ili antologiji, da pošalju kratku priču ili pjesmu maksimalne dužine do pet stranica na zadatu temu: „Vrijeme(bez) utopije“, uz kratku autobiografiju.

Do 1. marta otvoren konkurs za nagradu "Sovica"

ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva poziva autore da se do 1. marta prijave na konkurs za nagradu "Sovica" koja se dodijeljuje za najbolju neobjavljenu knjigu za djecu na srpskom jeziku.

Konkurs za studentske stipendije od 15. oktobra

BANJALUKA - U okviru programa podrške mladima, banjalučka Gradska uprava raspisaće u ponedjeljak, 15. oktobra, konkurs za dodjelu gradskih stipendija studentima prvog ciklusa visokoškolskog obrazovanja.

U ponedjeljak konkurs za treći upisni rok

BANJALUKA - Konkurs za upis studenata u trećem roku na Univerzitet u Banjaluci biće objavljen u ponedjeljak, 17. septembra, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Apsurdne stavke u oglasima: Informatičarima traže dokaz o poznavanju rada na računaru

BANJALUKA - Oglasi za posao gdje se licima sa zvanjem profesora informatike i računarstva traže dokazi o poznavanju rada na računaru, kao i oni gdje se profesorima engleskog jezika traže dokazi o aktivnom poznavanju engleskog jezika nisu rijetkost, iako su apsurdni.

Otvoren foto-konkurs "Tragom duše 2018"

Foto-konkurs pod nazivom "Tragom duše 2018" u organizaciji Vikimedijine zajednice Republike Srpske zvanično je otvoren danas i trajaće do 30. septembra, a tematski je usmjeren ka prikupljanju fotografija prirodnih i nepokretnih kulturnih dobara Srpske.

Na konkurs za dva mjesta zaposlili četiri službenika

SARAJEVO - Bez saglasnosti Savjeta ministara BiH Ministarstvo civilnih poslova BiH primjenom instituta rezervnih listi i internim premještanjem državnih službenika zaposlilo je šest državnih službenika, a "pogrešnim" tumačenjem zakona na dva raspisana konkursa primali su dodatna četiri službenika.

Najčitanije