konkurs

U ponedjeljak konkurs za treći upisni rok

BANJALUKA - Konkurs za upis studenata u trećem roku na Univerzitet u Banjaluci biće objavljen u ponedjeljak, 17. septembra, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Apsurdne stavke u oglasima: Informatičarima traže dokaz o poznavanju rada na računaru

BANJALUKA - Oglasi za posao gdje se licima sa zvanjem profesora informatike i računarstva traže dokazi o poznavanju rada na računaru, kao i oni gdje se profesorima engleskog jezika traže dokazi o aktivnom poznavanju engleskog jezika nisu rijetkost, iako su apsurdni.

Otvoren foto-konkurs "Tragom duše 2018"

Foto-konkurs pod nazivom "Tragom duše 2018" u organizaciji Vikimedijine zajednice Republike Srpske zvanično je otvoren danas i trajaće do 30. septembra, a tematski je usmjeren ka prikupljanju fotografija prirodnih i nepokretnih kulturnih dobara Srpske.

Na konkurs za dva mjesta zaposlili četiri službenika

SARAJEVO - Bez saglasnosti Savjeta ministara BiH Ministarstvo civilnih poslova BiH primjenom instituta rezervnih listi i internim premještanjem državnih službenika zaposlilo je šest državnih službenika, a "pogrešnim" tumačenjem zakona na dva raspisana konkursa primali su dodatna četiri službenika.

Bez konkursa do državnog posla

SARAJEVO - Zapošljavanje u javnim preduzećima u Federaciji BiH je netransparentno, vrlo rijetko je išlo preko konkursa, što je menadžmentu otvorilo prostor za mogućnost koruptivnog djelovanja.

Konkurs za upis studenata sutra u "Nezavisnim novinama"

BANJALUKA – U sutrašnjem broju štampanog izdanja "Nezavisnih novina" objavljujemo konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija u akademskoj 2018/2019. godini.

Raspisan konkurs za nagradu "Zmijanjče"

BANJALUKA - Organizacioni odbor za proslavu manifestacije 53. "Kočićev zbor" raspisao je konkurs za nagradu "Zmijanjče" za literarni rad o temi "Sloboda, otadžbina, mir", koji će biti otvoren do 30. juna.

Konkurs za najljepše dvorište i balkon

KOSTAJNICA - Turistička organizacija opštine Kostajnica raspisala je konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta i balkona u ovoj opštini.

Otvoren konkurs za treću "Banjalučku gitarijadu 2018"

BANJALUKA - S ciljem promocije banjalučke pop i rok scene, kao i afirmacije autorskog stvaralaštva mladih autora i grupa iz banjalučke regije, agencija "Queen estrada" organizuje treću "Banjalučku gitarijadu 2018", koja će se održati 2. jula 2018. godine na tvrđavi Kastel, u okviru festivala "Banjalučki dani muzike 2018".

Raspisan konkurs za upis 36 učenika

KOSTAJNICA - Srednjoškolski centar "Kostajnica" raspisao je konkurs za upis 36 učenika u prvi razred srednje škole za 2018/2019. godini.

Najčitanije