konkurs

Povratak DukaFesta: Na konkurs prijavljeno više od 1.500 filmova

Međunarodni festival studentskog filma DukaFest biće održan po sedmi put, i to od 21. do 24. novembra u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci.

Otvoren konkurs za dizajn gradskih česmi u Banjaluci

BANJALUKA - Konkurs za dizajn javne gradske česme, koje bi trebalo da budu postavljene na više lokacija u gradu, otvoren je od danas do 21. oktobra.

Konkurs za dizajn javnih gradskih česmi od 14. do 21. oktobra

BANJALUKA - Regionalni konkurs za dizajn javnih gradskih česmi, koje bi trebalo da budu postavljene na više lokacija u Banjaluci, biće otvoren od 14. do 21. oktobra, a u izboru najuspješnijeg rješenja moći će da učestvuju i Banjalučani, glasanjem putem "Viber" zajednice grada Banjaluke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Konkurs za (su)finansiranje omladinskih programa i projekata

BANJALUKA - Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je konkurs za (su)finansiranje sa maksimalno 5.000 KM pojedinačno programa i projekata omladinskih i organizacija za mlade, a sa 10.000 KM republičkih omladinskih organizacija.

U srijedu konkurs za prijem tri pripravnika, djecu poginulih boraca

BANJALUKA - Grad Banjaluka će u srijedu, 14. avgusta, raspisati javni konkurs za prijem tri pripravnika sa visokom stručnom spremom - djecu poginulih boraca Vojske Republike Srpske.

Na konkurs za novi mural stigle 54 prijave

PRIJEDOR - Na konkurs za dodjelu godišnje međunarodne nagrade "Paola de Maninkor" za najbolji mural u Prijedoru ove godine stigle su 54 prijave autora iz 11 zemalja, saopštilo je danas prijedorsko Udruženje likovnih umjetnika.

Raspisan oglas o dodjeli lokacija za prodaju kestena

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za postavljanje pokretnih štandova za prodaju kestenja, prema kriterijumu najviše cijene.

Ministarstva po jednom konkursu uhljebe nekoliko ljudi

​SARAJEVO - Zloupotrebljavajući Zakon u državnoj službi u institucijama BiH i institut rezervnih lista, institucije na nivou BiH, bez saglasnosti Savjeta ministara BiH, nerijetko na jedan raspisan konkurs zaposle nekoliko ljudi.

Konkurs "Plave palete": Poziv za sve pjesnike i poetese

ZENICA - Klub "Plava paleta" poziva sve pjesnike i poetese da se najkasnije do 15. septembra prijave na konkurs za učešće na petom izdanju Međunarodnog književnog festivala "Pero Živodraga Živkovića", koji će biti održan u Zenici 26. i 27. septembra tekuće godine.

U Hrvatskoj niko neće da bude policajac

ZAGREB - Konkurs Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske za nove policajce ove je godine znatno drukčiji od onih ranijih.

Najčitanije