konkurs

Raspisan konkurs za upis studenata na fakultete u RS

BANJALUKA - Na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici Srpskoj (RS) raspisan je konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija.

Konkurs za dodjelu Brankove nagrade mladim pjesnicima

​NOVI SAD - Društvo književnika Vojvodine raspisalo je danas konkurs za Brankovu nagradu, koja se autorima do 29 godina dodjeljuje za prvu knjigu pjesama na srpskom jeziku, saopšteno je iz ovog društva.

Konkurs za upis u srednje škole sutra samo u "Nezavisnim"

BANJALUKA - Konkurs za upis srednjoškolaca u školsku 2019/2020. godinu čitaoci će imati priliku da pronađu sutra samo u štampanom izdanju "Nezavisnih novina".

Na konkursu "Zašto je kultura (meni) važna" nagrađeno 38 učenika

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske nagradilo je 25 radova 38 učenika koji su se prijavili na konkurs "Zašto je kultura (meni) važna?", saopšteno je danas u Banjaluci.

Raspisan konkurs za upis 280 kadeta Policijske akademije

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo je konkurs za upis 280 kadeta u 21. klasu Policijske akademije Banjaluka koji će biti otvoren do 17. aprila.

Raspisan konkurs za izbor najljepših rukopisa ćiriličnog pisma

DERVENTA - Opštinski odbor Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" u Derventi raspisao je konkurs za izbor najljepših rukopisa ćiriličnog pisma.

Poziv na konkurs "Vrijeme (bez) utopije. Mreža mladih pisaca"

Pozivaju se mladi autori između 18 i 28 godina iz Bosne i Hercegovine, koji imaju barem jedan objavljen rad u književnom časopisu ili antologiji, da pošalju kratku priču ili pjesmu maksimalne dužine do pet stranica na zadatu temu: „Vrijeme(bez) utopije“, uz kratku autobiografiju.

Do 1. marta otvoren konkurs za nagradu "Sovica"

ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva poziva autore da se do 1. marta prijave na konkurs za nagradu "Sovica" koja se dodijeljuje za najbolju neobjavljenu knjigu za djecu na srpskom jeziku.

Konkurs za studentske stipendije od 15. oktobra

BANJALUKA - U okviru programa podrške mladima, banjalučka Gradska uprava raspisaće u ponedjeljak, 15. oktobra, konkurs za dodjelu gradskih stipendija studentima prvog ciklusa visokoškolskog obrazovanja.

U ponedjeljak konkurs za treći upisni rok

BANJALUKA - Konkurs za upis studenata u trećem roku na Univerzitet u Banjaluci biće objavljen u ponedjeljak, 17. septembra, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Najčitanije