konkurs

U srijedu konkurs za prijem tri pripravnika, djecu poginulih boraca

BANJALUKA - Grad Banjaluka će u srijedu, 14. avgusta, raspisati javni konkurs za prijem tri pripravnika sa visokom stručnom spremom - djecu poginulih boraca Vojske Republike Srpske.

Na konkurs za novi mural stigle 54 prijave

PRIJEDOR - Na konkurs za dodjelu godišnje međunarodne nagrade "Paola de Maninkor" za najbolji mural u Prijedoru ove godine stigle su 54 prijave autora iz 11 zemalja, saopštilo je danas prijedorsko Udruženje likovnih umjetnika.

Raspisan oglas o dodjeli lokacija za prodaju kestena

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je danas javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za postavljanje pokretnih štandova za prodaju kestenja, prema kriterijumu najviše cijene.

Ministarstva po jednom konkursu uhljebe nekoliko ljudi

​SARAJEVO - Zloupotrebljavajući Zakon u državnoj službi u institucijama BiH i institut rezervnih lista, institucije na nivou BiH, bez saglasnosti Savjeta ministara BiH, nerijetko na jedan raspisan konkurs zaposle nekoliko ljudi.

Konkurs "Plave palete": Poziv za sve pjesnike i poetese

ZENICA - Klub "Plava paleta" poziva sve pjesnike i poetese da se najkasnije do 15. septembra prijave na konkurs za učešće na petom izdanju Međunarodnog književnog festivala "Pero Živodraga Živkovića", koji će biti održan u Zenici 26. i 27. septembra tekuće godine.

U Hrvatskoj niko neće da bude policajac

ZAGREB - Konkurs Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske za nove policajce ove je godine znatno drukčiji od onih ranijih.

Transportna zajednica objavila konkurs za direktora

BEOGRAD - Transportna zajednica Jugoistočne Evrope objavila je konkurs za izbor direktora i zamjenika direktora Stalnog sekretarijata sa sjedištem u Beogradu, a prijave se mogu poslati do 15. septembra.

Službenike hoće da zapošljavaju na tri godine bez konkursa!?

BIHAĆ - Savez sindikalnih organizacija Unsko-sanskog kantona protivi se namjerama Vlade USK da izmijeni Zakon o državnoj službi USK, te ističu kako se radi o koraku unazad i pokušaju da se državna uprava stavi pod punu političku kontrolu.

Raspisan konkurs za upis studenata na fakultete u RS

BANJALUKA - Na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici Srpskoj (RS) raspisan je konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija.

Konkurs za dodjelu Brankove nagrade mladim pjesnicima

​NOVI SAD - Društvo književnika Vojvodine raspisalo je danas konkurs za Brankovu nagradu, koja se autorima do 29 godina dodjeljuje za prvu knjigu pjesama na srpskom jeziku, saopšteno je iz ovog društva.

Najčitanije