konkurs

Do 1. marta otvoren konkurs za nagradu "Sovica"

ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva poziva autore da se do 1. marta prijave na konkurs za nagradu "Sovica" koja se dodijeljuje za najbolju neobjavljenu knjigu za djecu na srpskom jeziku.

Konkurs za studentske stipendije od 15. oktobra

BANJALUKA - U okviru programa podrške mladima, banjalučka Gradska uprava raspisaće u ponedjeljak, 15. oktobra, konkurs za dodjelu gradskih stipendija studentima prvog ciklusa visokoškolskog obrazovanja.

U ponedjeljak konkurs za treći upisni rok

BANJALUKA - Konkurs za upis studenata u trećem roku na Univerzitet u Banjaluci biće objavljen u ponedjeljak, 17. septembra, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

Apsurdne stavke u oglasima: Informatičarima traže dokaz o poznavanju rada na računaru

BANJALUKA - Oglasi za posao gdje se licima sa zvanjem profesora informatike i računarstva traže dokazi o poznavanju rada na računaru, kao i oni gdje se profesorima engleskog jezika traže dokazi o aktivnom poznavanju engleskog jezika nisu rijetkost, iako su apsurdni.

Otvoren foto-konkurs "Tragom duše 2018"

Foto-konkurs pod nazivom "Tragom duše 2018" u organizaciji Vikimedijine zajednice Republike Srpske zvanično je otvoren danas i trajaće do 30. septembra, a tematski je usmjeren ka prikupljanju fotografija prirodnih i nepokretnih kulturnih dobara Srpske.

Na konkurs za dva mjesta zaposlili četiri službenika

SARAJEVO - Bez saglasnosti Savjeta ministara BiH Ministarstvo civilnih poslova BiH primjenom instituta rezervnih listi i internim premještanjem državnih službenika zaposlilo je šest državnih službenika, a "pogrešnim" tumačenjem zakona na dva raspisana konkursa primali su dodatna četiri službenika.

Bez konkursa do državnog posla

SARAJEVO - Zapošljavanje u javnim preduzećima u Federaciji BiH je netransparentno, vrlo rijetko je išlo preko konkursa, što je menadžmentu otvorilo prostor za mogućnost koruptivnog djelovanja.

Konkurs za upis studenata sutra u "Nezavisnim novinama"

BANJALUKA – U sutrašnjem broju štampanog izdanja "Nezavisnih novina" objavljujemo konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija u akademskoj 2018/2019. godini.

Raspisan konkurs za nagradu "Zmijanjče"

BANJALUKA - Organizacioni odbor za proslavu manifestacije 53. "Kočićev zbor" raspisao je konkurs za nagradu "Zmijanjče" za literarni rad o temi "Sloboda, otadžbina, mir", koji će biti otvoren do 30. juna.

Konkurs za najljepše dvorište i balkon

KOSTAJNICA - Turistička organizacija opštine Kostajnica raspisala je konkurs za izbor najuređenijeg dvorišta i balkona u ovoj opštini.

Najčitanije