kontrola

Federer i Nadal više puta na "meti" doping kontrole od Đokovića

Međunarodna teniska federacija (ITF) objavila je podatke o testiranju tenisera i teniserki od strane antidoping agencije u protekloj godini.

Radarska kontrola do kraja februara u Bijeljini

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina najavila je od danas pojačanu radarsku kontrolu saobraćaja s ciljem prevencije saobraćajnih nezgoda, u kojima je brzina dominantan uzrok.

Nađena žena iz Vuhana koja je prevarila aerodromsku kontrolu

PARIZ - Kineska ambasada u Parizu saopštila je da je pronašla ženu iz Vuhana koja je na društvenim mrežama objavila da je uzela tablete za snižavanje temperature kako bi prošla zdravstvene kontrole na aerodromu.

Iz saobraćaja isključeno 56 pijanih vozača

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina u periodu od 2. do 5. januara sprovela je akciju pojačne kontrole učesnika u saobraćaju s akcentom na kontrolu alkoholisanosti i iz saobraćaja isključila 56 vozača, od 376, koliko ih je kontrolisala.

Mitropolija crnogorsko-primorska traži unutrašnju kontrolu policije

PODGORICA - Mitropolija crnogorsko-primorska pozvala je danas predstavnike Savjeta za građansku kontrolu rada policije i nevladin sektor da zatraže unutrašnju kontrolu rada službenika policije povodom njihovog ponašanja prema građanima koji su u ponedjeljak prisustvovali molebanu ispred hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Čović: Migrantsku krizu staviti pod kontrolu

MOSTAR - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da se broj migranata u BiH u posljednje dvije godine drastično povećava i da će to morati da bude stavljeno pod kontrolu.

Motrimo na osam puta više aviona

SARAJEVO, BANJALUKA - Agencija za pružanje usluga u vazdušnoj plovidbi BiH (BHANSA) preuzela je kontrolu neba iznad BiH na visinama iznad 10.000 metara, ali i dalje dio neba iznad Unsko-sanskog kantona i malog dijela Republike Srpske ostaće pod kontrolom Hrvatske.

BiH konačno preuzima kontrolu nad svojim nebom, preleti donose milione

SARAJEVO, BANJALUKA - Bosna i Hercegovina će konačno poslije više od 20 godina potpuno preuzeti kontrolu nad svojim nebom, a po tom osnovu će BiH u idućoj godini biti doznačeno malo manje od 30 miliona KM.

Besplatne kontrole vozila u Bijeljini i Ugljeviku

BANJALUKA - Vozači danas mogu besplatno kontrolisati tehničku ispravnost vozila u krugu auto-moto društava "Sigurnost" u Bijeljini i "Ugljevik" u Ugljeviku, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Pojačane kontrole brzine i vožnje pod uticajem alkohola

BANJALUKA - Za devet mjeseci ove godine evidentirano je 7.445 saobraćajnih nezgoda, od kojih su 82 sa poginulim osobama, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske i najavljeno da će od danas do nedjelje, 10. novembra, pojačano kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Najčitanije