kontrole

Danska uvodi kontrole na granici sa Švedskom

KOPENHAGEN - Danska će od sljedećeg mjeseca uspostaviti privremene kontrole na granici sa Švedskom, izjavio je danas danski ministar pravosuđa Nik Hakerup.

Skoro polovina kontrolisanih vozača u prekršaju

BIJELJINA - Od 803 vozača koja su za četiri dana kontrolisana na području Policijske uprave Bijeljina njih 374 sankcionisano je zbog prekoračenja brzine kretanja, saopšteno je iz policije.

Pojačane kontrole saobraćaja zbog početka školske godine

GRADIŠKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška obavljaće pojačane kontrole saobraćaja s ciljem zaštite učenika s obzirom na to da se bliži početak školske 2019/2020. godine kada je povećano prisustvo djece u saobraćaju u zonama škola i na trasama kretanja.

Uhapšeno šest pijanih vozača, a dva zbog droge

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik šest vozača je uhapšeno i zadržano do otrežnjenja jer je kod njih bilo utvrđeno prisustvo više od 1,5 promila alkohola u organizmu.

Pojačane kontrole vozača od danas u Srpskoj

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske sprovodiće od danas na području Srpske pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu prekoračenja brzine i vozača na prisustvo alkohola, droge ili psihoaktivnih lijekova koji se ne smiju upotrebljavati prije i za vrijeme vožnje.

Iz saobraćaja isključena 74 vozača dvotočkaša

BIJELJINA - U akciji Policijske uprave Bijeljina iz saobraćaja je, od ukupno 323 kontrolisana dvotočkaša, isključeno 68 vozača zbog vožnje u pijanom stanju i šest pod uticajem opijata i psihoaktivnih lijekova, saopšteno je iz ove uprave.

Zbog prekoračenja brzine kažnjeno 417 vozača

PRIJEDOR - U akciji pojačane kontrole u saobraćaju na području Policijske uprave Prijedor tokom četiri dana, od kontrolisalih 896 učesnika, prekršajne sankcije izrečene su za 608 ili 67,9 odsto, saopšteno je danas iz ove uprave.

Od kontrolisanih 767 vozača, 411 počinilo prekršaje

ZVORNIK - Na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik od 767 kontrolisanih učesnika u saobraćaju 411 je počinilo prekršaje, saopšteno je danas iz ove uprave.

Kažnjeno više od 60 odsto kontrolisanih učesnika u saobraćaju

PRIJEDOR - U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na sankcionisanje vozača zbog prekoračenja brzine i učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola, Policijska uprava Prijedor kontrolisala je 1.091 učesnika, a prekršaje izrekla za njih 655 ili 60,04 odsto.

U kontroli 25 igraonica u Banjaluci dvije kazne

BANJALUKA - Odjeljenje za inspekcijske poslove je na inicijativu Republičke uprave za inspekcijske poslove iskontrolisalo 25 dječjih igraonica na području grada od početka marta do polovine aprila.

Najčitanije