kontrole

Iz saobraćaja isključena 74 vozača dvotočkaša

BIJELJINA - U akciji Policijske uprave Bijeljina iz saobraćaja je, od ukupno 323 kontrolisana dvotočkaša, isključeno 68 vozača zbog vožnje u pijanom stanju i šest pod uticajem opijata i psihoaktivnih lijekova, saopšteno je iz ove uprave.

Zbog prekoračenja brzine kažnjeno 417 vozača

PRIJEDOR - U akciji pojačane kontrole u saobraćaju na području Policijske uprave Prijedor tokom četiri dana, od kontrolisalih 896 učesnika, prekršajne sankcije izrečene su za 608 ili 67,9 odsto, saopšteno je danas iz ove uprave.

Od kontrolisanih 767 vozača, 411 počinilo prekršaje

ZVORNIK - Na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik od 767 kontrolisanih učesnika u saobraćaju 411 je počinilo prekršaje, saopšteno je danas iz ove uprave.

Kažnjeno više od 60 odsto kontrolisanih učesnika u saobraćaju

PRIJEDOR - U akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na sankcionisanje vozača zbog prekoračenja brzine i učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola, Policijska uprava Prijedor kontrolisala je 1.091 učesnika, a prekršaje izrekla za njih 655 ili 60,04 odsto.

U kontroli 25 igraonica u Banjaluci dvije kazne

BANJALUKA - Odjeljenje za inspekcijske poslove je na inicijativu Republičke uprave za inspekcijske poslove iskontrolisalo 25 dječjih igraonica na području grada od početka marta do polovine aprila.

Sankcionisana 54 vozača

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Gradiška su prilikom kontrole 1.764 vozila stranih registarskih oznaka sankcionisali 54 vozača.

Pojačana inspekcija tokom republičkih praznika

BANJALUKA - Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove grada Banjaluka Janko Kecman najavio je pojačane kontrole Tržišne inspekcije i Komunalne policije tokom republičkih praznika i istakao da će svi koji se ne budu pridržavali propisa o radnom vremenu biti sankcionisani.

Pojačane kontrole u ugostiteljstvu od 15. maja

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH će od 15. maja pojačati kontrole obveznika koji se bave ugostiteljstvom u BiH, najavio je danas načelnik Odjeljenja za komunikacije i međunarodnu saradnju Uprave Ratko Kovačević.

Kazne za više od 55 odsto kontrolisanih učesnika u saobraćaju

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske uprave Prijedor kontrolisali su 674 učesnika u saobraćaju, a prekršajne sankcije izrekli za 376 ili 55,7 odsto u akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa naglaskom na kontrolu brzine kretanja vozila i utvrđivanje alkoholisanosti vozača.

Kažnjeno 29 vozača i 24 pješaka

BANJALUKA - Policija je na području Gradiške tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju u protekla tri dana kaznila 24 pješaka i 29 vozača.

Najčitanije