koronavirus

Virus u Srpskoj potvrđen kod 26 оsоba, preminulo 16

BANJALUKA - Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnja 24 čаsа izvršеnо је tеstirаnjе 140 lаbоrаtоriјskih uzоrаkа, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd 26 оsоba, podaci su Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske

Podmetnuo silikonsku ruku na vakcinaciji - prevarom htio do zelenog sertifikata

U Italiji je otkriven bizaran slučaj pokušaja da se na prevaru dođe do zelenog sertifikata. Pedesetogodišnji Italijan je na vakcinaciji pokušao da podmetne silikonsku ruku umjesto svoje.

Još 1.801 oboljelo, preminulo 45 osoba u Srbiji

BEOGRAD - U Srbiji je do posljednjeg presjeka potvrđeno još 1.801 oboljelo od kovida 19, dok je od posljedica ove bolesti preminulo 45 osoba, podaci su za posljednja 24 časa

U Srpskoj 14 smrtnih slučајеvа, još 218 zaraženih

BANJALUKA - Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnja 24 čаsа, u Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе, izvršеnо је tеstirаnjе 733 lаbоrаtоriјskih uzоrаkа, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd 218 оsоbа, podaci su Institut zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе.

Slovenija uvela oštre mjere za putnike iz rizičnih područja

LJUBLJANA - Putnici koji stižu u Sloveniju iz područja zahvaćenih novom omikron varijantom virusa korona, a zbog koje je SZO izrazila zabrinutost, od danas će morati u obaveznu izolaciju (karantnin), odlučila je sinoć Vlada Slovenije.

Britanski stručnjaci: Nije smak svijeta, delta nas brine više od omikrona

Šef engleskog javnog zdravstva Chris Whitty kazao je za Telegraph da delta varijanta izaziva veću zabrinutost za Ujedinjeno Kraljevstvo nego nova varijanta omikron.

Umrlo 64 ljudi, broj novih slučajeva i dalje iznad 6.000 u Hrvatskoj

ZAGREB - Hrvatska danas ima 64 preminulih i 6.246 zaraženih virusom korona, objavio je Nacionalni štab civilne zaštite.

Preminulo 67 ljudi, više od 6.000 zaraženih u Hrvatskoj

ZAGREB - Hrvatska je danas potvrdila 67 preminulih usljed virusa korona i 6.136 novih slučajeva zaraze, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite.

Preminulo 45, više od 300 pozitivno na koronu u Federaciji BiH

SARAJEVO - U Federaciji BiH u protekla 24 časa na virus korona testiran je 1.361 uzorak od kojih je 316 bilo pozitivno, a od posljedica ove infekcije preminulo je 21 lice, dok su 24 smrtna ishoda prijavljena retroaktivno.

Preminule 73 osobe, 1.327 novozaraženih u Hrvatskoj

ZAGREB - U posljednja 24 sata zabilježeno je 1.327 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 29.725

Najčitanije