kotor varoš

Učenici iz Kotor Varoša dio "Ritma Evrope"

Talentovana djeca predstavljaće opštinu Kotor Varoš na najvećem dječjem i omladinskom muzičkom takmičenju "Ritam Evrope".

Potukle se tri osobe, uhapšen jer je pucao u kuću

KORTOR VAROŠ - Juče oko 21.45 policiji Kotor Varoša obratila se S.P. i prijavila da je S.B. ispalio više hitaca na njenu porodičnu kuću na kojoj su nastala oštećenja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kotorvarošani sakupljali novac za liječenje Minje Matić

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je danas organizovan humanitarni bazar za liječenje jednogodišnje Minje Matić iz Srbije, koja boluje od spinalne atrofije mišića.

Osumnjičen da je napao tri maloljetne osobe dok su lijepile plakate

KOTOR VAROŠ - R.P. je osumnjičen da je u subotu fizički i verbalno napao tri maloljetne osobe dok su lijepile predizborne plakate u Maslovarama, nakon čega je pocijepao plakat jedne političke partije, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Panić: Lokalna vlast u punom kapacitetu da se stavi u službu građana

KOTOR VAROŠ - Nemanja Panić, kandidat DEMOS-a za načelnika Kotor Varoša izjavio je danas da teret krize prouzrokovane virusom korona na području te opštine mora biti ravnomjerno raspoređen i da se lokalna vlast, u punom kapacitetu, mora staviti u službu građana kojima je pomoć najpotrebnija.

Sakan: Izvještaj protiv mene je pritisak, ne plaši me

BANJALUKA - Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan izjavio je danas da izvještaj koji je protiv njega podnijela Policijska uprava Banjaluka zbog osnova sumnje da je oštetio republički budžet za 185.000 KM, predstavlja "pritisak na njega kao kandidata PDP-a za načelnika ove opštine na predstojećim izborima".

Uhapšen osumnjičeni za provalu u kuću u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ – F.D. je uhapšen juče u Kotor Varošu zbog sumnje da je provalio u kuću na području ove opštine čime je pričinio materijalnu štetu od 1.500 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Srednjoškolci u Kotor Varošu darovali krv

U prostorijama Opštinske organizacije Crvenog krsta u Kotor Varošu danas je održana akcija dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom "Maturanti svom gradu", u kojoj je prikupljeno 37 doza ove dragocjene tečnosti.

Fabrikama "Sportek" i "Dermal" korona nije poderala đonove

KOTOR VAROŠ - Fabrike "Sportek" i "Dermal" iz Kotor Varoša održale su proizvodnju uprskos pandemiji i resurs su i ove lokalne zajednice i Republike Srpske.

Čubrilović: Kotor Varoš jedan od bastiona DEMOS-a

KOTOR VAROŠ - Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je Kotor Varoš jedan od bastiona te stranke i da će to sigurno ostati i nakon lokalnih izbora.

Najčitanije