kozarska dubica

Povrijeđena žena iz Kozarske Dubice na aparatima

PRIJEDOR - Biciklista Dragica Majkić (64) iz Kozarske Dubice koja je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Kozarskoj Dubici priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je "Nezavisnim".

U Kozarskoj Dubici teško povrijeđen biciklista, prebačen na UKC

PRIJEDOR - Biciklista D.M. iz Kozarske Dubice teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo lice M.M. iz Kozarske Dubice upravljajući mercedesom, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

U utorak obustava saobraćaja preko prelaza Kozarska Dubica

Saobraćaj na graničnim prelazima Hrvatska i Kozarska Dubica biće obustavljen u utorak, 16. novembra, od devet do 17,00 časova, saopšteno je iz Granične policije Bosne i Hercegovine.

Rade Drvenica novi trener Borca iz Kozarske Dubice

Upravni odbor FK Borac iz Kozarske Dubice odlučio je da za novog šefa stručnog štaba imenuje Radu Drvenicu. On će na toj funkciji naslijediti Zorana Bujića koji se nakon loših rezultata povukao sa funkcije glavnog trenera.

Nova pomoć Vlade ugroženima u Kostajnici i Kozarskoj Dubici

Nakon novčane pomoći Vlade Srpske stradalim u zemljotresu u Kostajnici i Kozarskoj Dubici, stiže nova pomoć ugroženima.

Prelaz Kozarska Dubica - Hrvatska Dubica otvoren za saobraćaj

Granični prelaz Kozarska Dubica-Hrvatska Dubica ponovo je danas otvoren za međunarodni putnički saobraćaj, nakon gotovo godinu i po.

Maloljetni motociklista bez dozvole i njegov saputnik povrijeđeni u sudaru

KOZARSKA DUBICA - Dvije osobe, od kojih je jedna maloljetna, teže su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u Kozarskoj Dubici kada su se sudarili automobil golf i motocikl sonik.

Dugovi HPK Draksenić dostigli 15 miliona, ozbiljnih kupaca ni na vidiku

KOZARSKA DUBICA - Nakon što je Hemijska prerada kukuruza (HPK) Draksenić, nekadašnji gigant, u septembru prošle godine otišla u stečaj, trenutno je u toku rješavanje imovinsko-pravnih odnosa da bi se nakon toga očekivala njena prodaja.

Mali: Pomoć za Kostajnicu, Nevesinje, Kozarsku Dubicu i Drvar

BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas na sastanku sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar da će Srbija pomoći tim lokalnim zajednicama da riješe probleme sa tekućom likvidnošću, te im pružiti podršku za neke razvojne projekte.

Dodik najavio nove infrastrukturne projekte u Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Predjsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u selu Čitluk kod Kozarske Dubice, gdje je prije dvije godine pomogao obnovu crkve, najavio da će ove godine biti asfaltiran put koji ih povezuje sa Kostajnicom, ali i rješeno kvalitetno vodosnabdijevanje.

Najčitanije