krađa

Majmuni oteli uzorke krvi zaraženih virusom korona

NJU DELHI - U jednom univerzitetskom kompleksu u Indiji, grupa majmuna napala je jednog laboratorijskog tehničara i od njega otela uzorke krvi pacijenata koji su bili pozitivni na testiranju na virus korona.

Krali odjeću u Derventi, a košnice u Modriči

DERVENTA, MODRIČA - Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da su u prethodnih nekoliko dana nepoznate osobe iz trgovinskog objekta ukrale odjevne predmete, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

U Zvorniku ukradena škoda

ZVORNIK - Automobil škoda oktavija ukraden je sa parkinga u centru Zvorniku, rekao je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Ušao u otključanu kuću i ukrao 6.000 KM

PRNJAVOR – Nepoznata osoba juče je iz porodične kuće u Prnjavoru ukrala oko 6.000 KM, a policija radi na otkrivanju izvršioca, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pet Prijedorčana osumnjičeno za više krađa, šteta 6.000 KM

PRIJEDOR – Za pet osoba iz Prijedora postoji osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela na području ovog grada, čime su pričinili materijalnu štetu od 6.000 KM.

Mladići osumnjičeni za krađu jagoda iz plastenika

BIJELJINA - Policija iz Janje otkrila je trojicu mladića osumnjičenih da su tokom noći s utorka na srijedu ukrali veću količinu jagoda iz jednog plastenika u Janji.

Predstavio se da dijeli pomoć pa ukrao novac

DERVENTA - Nepoznati muškarac koji se predstavio da ispred Crvenog krsta dijeli novčanu pomoć, došao je juče do jedne porodične kuće u Derventi i iskoristivši nepažnju žene, iz novčanika ukrao novac, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Ukradena alkoholna pića ispred prodavnice

BROD - Policija iz Broda traga za nepoznatom osobom ili vise njih koja ispred trgovine u toj opštini ukrala alkoholna pića.

Otkrivena velika šumska krađa

SANSKI MOST - Policijski istražioci MUP-a USK otkrili su nezakonitu sječu velike količine drveta i trenutno su u toku istražne radnje o počiniocima ovog djela koje je okvalifikovano kao šumska krađa.

Uhapšen zbog sumnje da je pokušao izvršiti krađu

PRNJAVOR – D.V. je uhapšen juče u Prnjavoru nakon što je zatečen u pokušaju da izvrši krađu.

Najčitanije