krađa

Sa dizalice ukrali elektro-motor vrijedan 450 KM

MODRIČA - Policija je u Modriči pronašla V.Đ. i Ž.S, koji se sumnjiče da su sa dizalice ukrali elektro-motor sa sklopkom i produžnim kablom, čija je vrijednost oko 450 KM.

U Bijeljini "nakratko" ukradena avio-bomba dok su se čekali demineri?

BIJELJINA - Velika avio-bomba, zaostala iz Drugog svetskog rata, koja je nedavno pronađena u koritu rijeke Janje, nakratko je ukradena dok se čekalo njeno uništavanje na lokaciji "Stara karaula".

Dobojka osumnjičena da je pokrala ženu na ulici u Banjaluci

BANJALUKA – Dobojka Šefika H. uhapšena je juče u Banjaluci zbog sumnje da je ukrala novac od žene u centru grada, rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Opljačkan pjevač Emir Đulović

Pjevač Emir Đulović pokraden je jutros na parkingu iza jedne benzinske pumpe na autoputu Beograd - Zagreb.

U kojoj zemlji EU se najviše kradu automobili?

Broj zabilježenih krađa automobila u Evropskoj uniji je 2017. godine opao skoro za trećinu u odnosu na deceniju prije, saopštio je Eurostat.

Šef banke pokupio skoro tri miliona maraka i pobjegao u BiH

Šef poslovnice banke u Vrlici u Hrvatskoj nestao je s najmanje 11 miliona kuna (skoro tri miliona maraka) koje je uzeo iz bankovnog sefa.

Srbin ukrao skupocjenu jaknu u Vićenci pa napao obezbjeđenje

Aleksandar D. (33), srpski državljanin, uhapšen je 2. novembra nakon što je ukrao "armani" jaknu od 150 evra u prodavnici u Vićenci, prenijeli su lokalni mediji.

Šumariji ukradene motorne pile

SREBRENICA - Policijskoj stanici Srebrenica prijavljena je krađa određenog broja motornih pila iz objekta u Zelenom Jadru, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Snimak pokušaja pljačke u Kruševcu: Mislili da se radi o maskenbalu

KRUŠEVAC - U jednoj kladionici u kruševačkom naselju Parunovac u Srbiji, oko tri sata u noći sa subote na nedjelju, četvorica maskiranih razbojnika, naoružanih pištoljima i puškama, pokušali su oružanu pljačku, a sada se pojavio snimak.

Mladić koji je palio vatru na Banj brdu pokrao market pa vrijeđao novinare

BANJALUKA - Banjalučka policija ponovo je uhapsila Vedrana Grahovca (19), ali ovaj put zbog krađe slatkiša i alkohola iz marketa u naselju Lauš, a zajedno s njim za ovu krađu je osumnjičena i Vedrana M. (27).

Najčitanije