kružni tok

Pucanje cijevi oštetilo kružni tok na Malti

BANJALUKA - Pucanje vodovodne cijevi dovelo je do izlijevanja velikih količina vode i oštećenja kružne raskrsnice na Malti, a u Odjeljenju za saobraćaj i puteve kažu da bi se radovi na sanaciji trebali završiti ove sedmice.

Od petka novi kružni tok u Obilićevu

BANJALUKA - Novi kružni tok u naselju Obilićevo, na ukrštanju Istočnog tranzita sa Krfskom ulicom u petak bi trebao biti pušten u funkciju, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Kružni tok na Laušu zvanično pušten za saobraćaj

BANJALUKA - Kružni tok u naselju Lauš kod restorana "Sirano" večeras je svečano otvoren uz mnogobrojne građane i goste koji su se okupili.

Građani podijeljeni oko obustave saobraćaja kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na gradnji kružnog toka na Laušu, kod restorana "Sirano", saobraćaj će biti potpuno obustavljen od osam časova u subotu do 20 časova u ponedjeljak, saopštili su iz Gradske uprave.

Zbog završetka kružnog toka: Potpuna obustava saobraćaja na Laušu kod "Sirana"

BANJALUKA - Zbog završnih radova na izgradnji kružne raskrcnice na Laušu, na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Jovana Raškovića (kod restorana "Sirano"), biće potpuno obustavljen saobraćaj u vremenu od 8.00 časova 15. juna 2019. godine (subota) do 20.00 časova 17. juna (ponedjeljak), za sva vozila osim za autobuse na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju na pravcu Banjaluka – Saračica.

Izgradnja kružnog toka na Laušu: Ili obustava saobraćaja, ili produženje roka?

BANJALUKA - ​Rok za izgradnju kružnog toka na Laušu u Banjaluci je 20. juna, ali bi mogao biti pomjeren za desetak dana ako zahtjev "Kozaraputeva", izvođača radova, o obustavi saobraćaja od 15. do 18. juna na ovom dijelu Lauša ne bude odobren.

Kružni tok na Laušu do 20. juna

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka u banjalučkom naselju Lauš, kod restorana "Sirano", napreduje predviđenom dinamikom i trebalo bi da bude završena do 20. juna, kada je i rok za okončanje radova, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Završen kružni tok na Malti

BANJALUKA - Nova montažna kružna raskrsnica na Malti, na ukrštanju Ulice Trive Amelice sa Ulicom dr Mladena Stojanovića, postavljena je danas, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Kružna raskrsnica na Malti gotova do 16 časova

BANJALUKA - Počela je montaža kružne raskrsnica na Malti, odnosno na ukrštanju Ulice Trive Amelica sa Ulicom Dr Mladena Stojanovića, a ovi radovi bi trebali biti završeni danas do 16 časova, rekli su u Gradskoj upravi.

Ozvaničen početak gradnje: Modriča dobija kružni tok

MODRIČA - U Modriči je danas počela izgradnja raskrsnice sa kružnim tokom na ukrštanju Tarevačke ulice sa regionanim putevima Modriča-Doboj i Gradačac-Odžak, za šta je preduzeće "Putevi Republike Srpske" izdvojilo 460.000 KM.

Najčitanije