kružni tok

Ako ćete u Grčku kolima, u kružnom toku se vozi drugačije

Tokom ljeta javilo se nekoliko turista kojima se desila neprijatna i prilično opasna situacija tokom vožnje u kružnom toku u različitim gradovima Grčke.

Uskoro gradnja kružnog toka na Laušu

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka u naselju Lauš, kod restorana "Sirano", mogla bi uskoro početi jer je ovih dana raspisana javna nabavka.

Banjaluka iduće godine dobija još jednu kružnu raskrsnicu

Grad bi iduće godine trebalo da dobije još jedan kružni tok, i to na ukrštanju ulica Trive Amelice i Mladena Stojanovića, kod bivše "Mljekare", potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Počinje gradnja kružnog toka kod "Delte"

BANJALUKA - Pripremni radovi na gradnji kružnog toka kod budućeg šoping-centra "Delta City" na ukrštanju istočnog tranzita i Ulice olimpijskih pobjednika su počeli, potvrdio je za "Nezavisne" Ljubomir Ćubić, direktor preduzeća "Niskogradnja", koje izvodi ove radove.

Uskoro počinje gradnja kružnog toka kod "Delte"

BANJALUKA - Gradnja velikog kružnog toka sa podzemnim prolazom za pješake na lokaciji budućeg tržnog centra "Delta planet" u Banjaluci trebalo bi da počne uskoro, raspisan je tender za izbor izvođača radova, a procijenjena vrijednost ovog posla je 2,4 miliona KM bez PDV-a, saopšteno je iz Gradske uprave.

U saobraćaj pušten novoizgrađeni kružni tok

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić pustili su danas u saobraćaj novoizgrađenu kružnu raskrsnicu u ovoj opštini, u koju su "Putevi" uložili oko 250.000 KM.

Kružni tok u Banjaluci zaliven pivom

BANJALUKA – Nekoliko gajbi piva završilo je danas na saobraćajnici kružnog toka kod Rebrovačke crkve u Banjaluci.

Završena kružna raskrsnica u Aleji Svetog Save

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić obišao je danas novoizgrađeni kružni tok na spoju Aleje Svetog Save i Gundulićeve ulice kod Adiko banke, koji je završen desetak dana prije roka i čija je vrijednost radova oko 260.000 KM.

Obustava saobraćaja na kružnom toku u Aleji Svetog Save

BANJALUKA- U Banjaluci će sutra zbog završnih radova biti obustavljen saobraćaj na gradilištu kružne raskrsnice u Aleji Svetog Save i Gundulićevoj ulici, saopšteno je iz Gradske uprave.

Banjaluka dobila još jedan kružni tok

BANJALUKA - Izgradnja prvog od dva planirana kružna toka u Aleji Svetog Save završena je proteklog vikenda u nastojanju da se rasterete najfrekventnije raskrnice i smanje gužve.

Najčitanije