kružni tok

Počinje gradnja kružnog toka kod "Delte"

BANJALUKA - Pripremni radovi na gradnji kružnog toka kod budućeg šoping-centra "Delta City" na ukrštanju istočnog tranzita i Ulice olimpijskih pobjednika su počeli, potvrdio je za "Nezavisne" Ljubomir Ćubić, direktor preduzeća "Niskogradnja", koje izvodi ove radove.

Uskoro počinje gradnja kružnog toka kod "Delte"

BANJALUKA - Gradnja velikog kružnog toka sa podzemnim prolazom za pješake na lokaciji budućeg tržnog centra "Delta planet" u Banjaluci trebalo bi da počne uskoro, raspisan je tender za izbor izvođača radova, a procijenjena vrijednost ovog posla je 2,4 miliona KM bez PDV-a, saopšteno je iz Gradske uprave.

U saobraćaj pušten novoizgrađeni kružni tok

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić pustili su danas u saobraćaj novoizgrađenu kružnu raskrsnicu u ovoj opštini, u koju su "Putevi" uložili oko 250.000 KM.

Kružni tok u Banjaluci zaliven pivom

BANJALUKA – Nekoliko gajbi piva završilo je danas na saobraćajnici kružnog toka kod Rebrovačke crkve u Banjaluci.

Završena kružna raskrsnica u Aleji Svetog Save

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić obišao je danas novoizgrađeni kružni tok na spoju Aleje Svetog Save i Gundulićeve ulice kod Adiko banke, koji je završen desetak dana prije roka i čija je vrijednost radova oko 260.000 KM.

Obustava saobraćaja na kružnom toku u Aleji Svetog Save

BANJALUKA- U Banjaluci će sutra zbog završnih radova biti obustavljen saobraćaj na gradilištu kružne raskrsnice u Aleji Svetog Save i Gundulićevoj ulici, saopšteno je iz Gradske uprave.

Banjaluka dobila još jedan kružni tok

BANJALUKA - Izgradnja prvog od dva planirana kružna toka u Aleji Svetog Save završena je proteklog vikenda u nastojanju da se rasterete najfrekventnije raskrnice i smanje gužve.

Zamjena semafora kružnim tokovima

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da u oblasti saobraćaja na području ovog grada u koncepcijskom smislu najkrupniju stvar predstalja zamjenjivanje semaforskog regulisanja saobraćaja kružnim raskrsnicama.

Gradiće kružni tok kod "Delta Cityja", slijedi raspisivanje tendera

BANJALUKA - Gradnja kružnog toka na lokaciji kod budućeg tržnog centra "Delta City", koji se gradi na istočnom tranzitu, mogla bi uskoro početi, jer je u završnoj fazi priprema za raspisivanje tendera.

Uskoro gradnja još dva kružna toka u Banjaluci

BANJALUKA - Još jedan, moderni kružni tok trebalo di da bude izgrađen na lokaciji kod budućeg tržnog centra "Delta planet", koji se gradi na Istočnom tranzitu. Ovo će, ujedno, biti jedina kružna raskrsnica koja će imati i podzemni pothodnik kako bi se izbjegao nadzmeni prelazak izuzetno frekvetne saobraćajnice.

Najčitanije