krzno

Izbola ženu zbog čizama od vještačke kože

Policija u Ohaju uhapsila je 35-godišnju ženu zbog toga što je u crkvi napala drugu ženu koja je nosila kožne čizme i izbola je nožem.

Nova odeća britanske kraljice biće bez pravog krzna

LONDON - Novi komadi odeće dizajnirani za britansku kraljicu Elizabetu Drugu neće sadržati pravo krzno, saopštila je danas Bakingemska palata.

Kalifornija zabranjuje proizvodnju i prodaju krzna

SAKRAMENTO - U Kalifornija će od 2023. godine biti zabranjena proizvodnja i prodaja predmeta od životinjskog krzna.

Srbija zabranila ubijanje životinja radi proizvodnje krzna

​U Srbiji je u utorak na snagu stupila zabrana uzgoja i ubijanja životinja radi proizvodnje krzna, a taj su čin pozdravile mnoge udruge za zaštitu životinja, ali i mnogi ljubitelji životinja i prirode širom svijeta.

Krzno je uvijek luksuzno i šik

Kad stignu hladniji dani, važno je misliti o toplim jaknama, kaputima, čak i bundama. Za dame koje vole krznene jakne, ove bunde su savršen odjevni komad, koji je poželjan u hladnim danima, a odlično se kombinuju s farmerkama ili elegantnim haljinama i suknjama.

Versaće prestaje da koristi životinjsko krzno

Modna kuća Versaće (Versace) prestaće da koristi životinjsko krzno u svojim kolekcijala i tako će se pridružiti Gučiju (Gucci), Đorđu Armaniju (Giorgio Armani), Hugo Bosu (Hugo Boss) koji su se već odlučili na ovakav korak.

Kors konačno odlučio: Nema više proizvoda od krzna

Modni dizajner Majkl Kors odlučio je da proizvodi koji nose njegovo ime više neće biti pravljeni od krzna, a is-to pravilo će se odnositi i na kompa-niju "Jimmy Choo".

Najčitanije