kupovina

Ovo obavezno provjerite kada kupujete polovni auto

Ukoliko su serijske oznake na staklima automobila različite, to je siguran znak da su stakla (jedno ili više) bila mijenjana.

"Tihi sati" za kupovinu sa djecom sa poteškoćama

BANJALUKA - Inicijativa "Tihi sati" pokrenuta je sa ciljem da se u tržnim centrima u Banjaluci makar jednom sedmično smanje osvjetljenje, muzika i reklame da bi djeca koja imaju senzorne ili neke druge poteškoće u razvoju mogla da iskuse kupovinu sa svojom porodicom.

Šivene maske najtraženija roba na društvenim mrežama

Kriza izazvana virusom korona podstakla je mnoge da iskoriste priliku i naprave biznis od onoga što će još dugo biti neophodno - zaštitne maske, pa njihova ponuda cvjeta, od prodavnica, muzeja, knjižara, društvenih mreža Instagram i Facebook.

Prodat rekordan broj nekretnina u Britaniji

Od sredine jula do početka avgusta u Velikoj Britaniji je prodat i kupljen rekordan broj kuća, pokazali su najnoviji industrijski podaci.

Megan i Hari kupili novi dom u Santa Barbari, ima devet spavaćih soba

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl kupili su kuću u Santa Barbari u Kaliforniji vrijednu 11 miliona funti, a koja ima devet spavaćih soba, sobu za igranje, mini-pozorište, lift, teretanu i bazen.

Amazonu odobrena kupovina 16 % britanske firme Delivero

Amazon je danas dobio saglasnost za kupovinu manjinskog udjela u britanskom startapu za dostavu hrane Delivero, čime je okončao dugotrajnu bitku kako bi uvjerio regulatore u Britaniji da ovaj sporazum neće naškoditi tržišnoj konkurenciji.

Besplatna isporuka glavni motiv kupovine preko interneta

SARAJEVO - Oko 56 odsto korisnika platnih kartica u Bosni i Hercegovini nabavlja robu i usluge putem interneta.

Piletina jeftinija do 25 odsto, ali nema ko da je kupi

BANJALUKA - Iako je piletina na našem tržištu pojeftinila do 25 odsto, nema ko da je kupuje, jer je izostao masovniji dolazak ljudi iz dijaspore, a kupovna moć lokalnog stanovništva je smanjena, tako da su zalihe, kako mesa, tako i konzumnih jaja, krcate.

Australija ponovo mora da ograničava kupovinu određene robe

SIDNEJ - Lanci supermarketa u Australiji danas su ponovo ograničili kupovinu nekih artikala zbog povećane potražnje izazvane porastom broja zaraženih virusom korona u tamošnjoj državi Viktorija.

Novi svjetski rekord - slupao auto nekoliko sekundi nakon kupovine

Teško je ne saosjećati sa vlasnikom ovog automobila - radostan događaj preuzimanja novog vozila u trenu se pretvorio u noćnu moru.

Najčitanije