kvar

Kvar isključio vodu u četiri banjalučke ulice

BANJALUKA - Zbog popravke kvarova na cjevovodu u ulicama Jug Bogdana u naselju Starčevica, Petra Velikog u naselju Česma, te Ranka Šipke u naselju Paprikovac i Milana Stevilovića u naselju Rosulje došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih naselja.

Hrvatski državni avion se pokvario pri slijetanju u Dubrovnik 13. juna

ZAGREB - Prilikom sletanja državnog aviona 13. juna na dubrovački aerodorom došlo je do kvara, pa je avion tamo morao da ostane, a danas se očekuje dolazak posebnog tima mehaničara koji treba da otkloni kvar, prenosi Hina saopštenje Direkcije za korištenje službenih aviona.

Može li doći do većih kvarova ako ostanete bez goriva

Proizvođači automobila tvrde da su njihovi novi modeli tako konstruirani da neće biti problema ostanete li bez goriva.

Vozači u BiH najviše problema imali sa elektronikom i motorom

SARAJEVO, BANJALUKA - Kvarovi na motornim vozilima u BiH u prošloj godini najčešće su se odnosili na elektriku, motor i izduvni sistem.

Sa ovim automobilima vlasnici imaju najviše problema

Objavljena je godišnja studija J.D. Powera o kvaliteti i pouzdanosti automobila.

Pola kvarova na modernim autima uzrokuje tehnologija

Poznata kompanija J.D. Power objavila je rezultate istraživanja o najučestalijim kvarovima na automobilima starim između jedne i tri godine, a rezultati su pokazali da pola kvarova uzrokuju info-zabavni sistemi.

Studenti bili bez tople vode, kvar otklonjen

BANJALUKA - Nakon što su nekoliko dana studenti u paviljonima jedan i dva Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci bili bez tople vode, danas je kvar na postrojenjima riješen, a najavljeno je da bi studenti vodu trebali dobiti u toku dana.

Kvar na frižideru staricu odveo u smrt

MODRIČA - Zorka Stanojević (79) iz Modriče ugušila se od isparenja i dima nastalih nakon što je došlo do eksplozije na elektromotoru njenog nekoliko decenija starog frižidera, koji je stajao u kuhinji.

Ove zvukove automobila ne smijete ignorisati

Automobil se često oglašava neobičnim šumovima - kao da vas želi upozoriti na nepravilnost u radu ili kvar nekog sklopa.

Kvar na svemirskom teleskopu Habl stvorio ozbiljne probleme

Kvar na jednom od žiroskopa svemirskog teleskopa Habl stvorio je ozbijne probleme u njegovom usmjeravaju, saopštila je američka svemirska agencija NASA.

Najčitanije