laboratorija

Naučnici u laboratoriji razvili zrela ljudska jajašca

Naučnici su u laboratoriji razvili ljudsko jajašce do pune zrelosti, što bi mogla biti prekretnica u postupcima vještačke oplodnje.

Nevjenčana supruga odala uzgajivača marihuane

SRBAC - Nevjenčana supruga optuženog Voje Balabana (59) iz Banjaluke Lidija T. odala je policiji da on i Zoran Mikić (49) iz Srpca uzgajaju drogu u Malom Razboju kod Srpca.

Drogu uzgajali u centru Banjaluke

BANJALUKA - Laboratoriju za uzgoj marihuane policija je pronašla u strogom centru Banjaluke, u jednoj od baraka, na Paskulinoj ciglani, javlja novinar "Nezavisnih".

DNK laboratorija izmještena iz BiH u Holandiju mimo saglasnosti Savjeta ministara

SARAJEVO - Međunarodna komisija za nestala lica (ICMP) je mimo saglasnosti Savjeta ministara BiH, pozivajući se na diplomatski imunitet, izmjestila DNK laboratoriju iz BiH u Holandiju, saznaje Srna u Institutu za nestala lica BiH.

Srbin i Hrvat uzgajali marihuanu, policija im upala u laboratoriju

ZAGREB - Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim srpskim državljaninom i 52-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Ljudski život mogao bi biti razvijen u laboratoriji?

Umjetni ljudski život mogao bi uskoro biti razvijen u laboratoriji. Nakon što su naučnici uspješno kreirali embrion sisavca koristeći samo matične stanice, umjetni ljudski život postaje moguć u skorijoj budućnosti, piše The Telegraph.

Reklame

Najčitanije