laptop

Kako pomoću šrafcigera ukrasti podatke sa laptopa za samo 5 minuta

Holandski ekspert za sajber bezbjednost Bjorn Rujtenberg prikazao je način na koji je moguće ukrasti podatke sa zaključanih Windows i Linux laptopova koji imaju Thunderbolt port.

Rad od kuće katapultirao tražnju za laptopima

SEUL, TOKIO - Sve veći broj zaposlenih širom svijeta radi od kuće u okviru mjera za usporavanje širenja virusa korona, što je vinulo tražnju za laptopima i perifernom mrežnom opremom, kao i za komponentama poput čipova, jer su kompanije užurbano počele da prave virtuelne kancelarije.

Najmanji laptop sa touchpadom: Baterija traje i do 7 sati

Model Magic Ben Mag1 je mali laptop skoro kao otisak stopala, ima dimenzije 20,7 x 14,6 x 1,8 cm, a težak je 700g.

Ovako nesvjesno skraćujete radni vijek laptopa

Uz pažljivo korišćenje i održavanje prenosnog računara, on vas može vjerno služiti godinama...

Četiri znaka da je kompjuter pred kvarom

Kompjuteri vrlo često "umiru" u najgorem mogućem trenutku

Riješite se bakterija i savršeno očistite prljavi laptop

Budući da laptop svakodnevno koristimo on itekako može biti jako prljav jer se u njemu lako skuplja prašina, prljavština i masnoća. Kada očistite svoj laptop prema sljedećim savjetima imaćete osjećaj kao da ste ga tek kupili.

Laptopi sa OLED ekranom stižu opet na velika vrata

OLED ekrani na prenosnim računarima vratili su se na velika vrata tokom netom završenog sajma Consumer Electronics Show 2019.

Šta možete poduzeti ako vam se laptop pregrijava?

Kako ćete znati pregrijava li se vaš laptop? Pa, ako čujete kako ventilator stalno radi na maksimalnom kapacitetu to je siguran znak kako nešto nije u redu.

Šest osoba povrijeđeno u eksploziji laptopa u metrou

MADRID - Najmanje šest ljudi povrijeđeno je kada je u metrou u Madridu eksplodirao laptop u torbi jedne djevojke, javili su lokalni španski mediji.

Acer Triton 900 gejming laptop sa "transformers" ekarnom

Kompanija Acer je na IFA sajmu u Berlinu predstavila svoj novi gejming laptop - Predator Triton 900, specifičan po šarci pomoću koje je moguće rotirati ekran kompjutera, koju ta kompanija naziva "Ezel hinge".

Najčitanije