likovna kolonija

Počela likovna kolonija "Rakani"

Izložbom djela nastalih prošle godine tokom Likovne kolonije "Rakani", u Novom Gradu je ozvaničen početak ovogodišnjeg likovnog saborovanja.

Odgođena likovna kolonija u Višegradu

Likovna kolonija u Višegradu, koja je trebalo da bude održana krajem mjeseca, odgođena je zbog epidemiološke situacije zbog virusa korona, rekao je direktor Gradske galerije Slavko Tuševljak.

"Šibovi" iznjedrili vrhunska djela

Izložba 47 umjetničkih radova nastalih na trećem sazivu Međunarodne likovne kolonije "Šibovi 2019" otvorena je u četvrtak naveče u izložbenom prostoru "Kamene kuće" na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Počela Likovna kolonija Rakani

NOVI GRAD - U Novom Gradu počela je Likovna kolonija Rakani na kojoj će učestvovati akademski slikari iz Beograda, Niša, Gradiške, Banjaluke, kao i domaćini Sanja Stupar, Danijela Kolundžija i Dragana Babić.

Likovna kolonija Rakani počinje 12. avgusta

NOVI GRAD - Likovna kolonija Rakani ove godine okupiće 12 umjetnika koji će pored rijeke Une u Novom Gradu nova likovna djela stvarati od 12. do 19. avgusta.

Izložba likovne kolonije "Šibovi 2018": Prikazali svoje viđenje svijeta

BANJALUKA - Izložba radova sa druge međunarodne likovne kolonije "Šibovi 2018", na kojoj se nalaze radovi dvadesetak akademskih slikara, otvorena je u četvrtak veče u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Otvorena izložba slika likovne kolonije "Luke 2018"

KOTOR VAROŠ - U galerijskom prostoru kino sale u Kotor Varošu večeras je otvorena izložba slika "Luke 2018".

Stranački aktivisti pohrlili na likovnu koloniju

DOBOJ - Stranački aktivisti, odbornici i lokalni funkcioneri bili su brojniji od slikara na otvaranju likovne kolonije i galerije u Domu kulture u Kožuhama, pa su neupućeni mogli steći utisak da je riječ o preuranjenom predizbornom skupu, a ne likovnom saborovanju.

Film o Likovnoj koloniji prikazan u Višegradu

VIŠEGRAD - U Andrićgradu večeras je prikazan kratkometražni film Novaka Knežića posvećen prošlogodišnjoj Likovnoj koloniji koja se tradicionalno održava u Višegradu u organizaciji Gradske galerije.

Otvorena Međunarodna likovna kolonija u Višegradu

VIŠEGRAD - U Gradskoj galeriji Višegrad večeras je svečano otvorena Međunarodna likovna kolonija koja je okupila oko 25 umjetnika iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Crne Gore.

Najčitanije