ljubav

Nikolaj II Aleksandrovič i Aleksandra Fjodorovna: Ljubav jača od vjere i zakona

Aleksandra Fjodorovna, rođena kao Alisija od Henesa, bila je ozbiljna i stidljiva djevojka, sa dugačkim zlatnim pletenicama i prozirnim sivoplavim očima, čija je pojava bila nježan prizor pun svjetlosti, i baš zato zvali su je Sunčana.

Seksualne poze za svaku prostoriju u stanu

Već dugo ste u vezi ili braku, a seks se pretvorio u rutinu? Izađite iz spavaće sobe i iskoristite ostale prostorije u stanu da uzburkate strasti i dobro se zabavite!

Vječna ljubav zapisana u bijelom mermeru

Princ Huram, iz dinastije Mogul, šetao se Delhijem i primijetio djevojku koja prodaje svilu. Očaran njenom ljepotom, zaljubio se i oženio se njom nakon pet godina.

Seks poslije napornog treninga?

Nakon treninga, svima nam je na umu odmor kod kuće, ali umjesto toga, možda je mnogo bolja ideja da se družimo s partnerom i pritom mislimo na seks, koji poslije vježbanja ima različite, zadivljujuće prednosti.

Šest stvari koje je bolje da sakrijete od partnera

Veze se temelje na povjerenju, ali neke stvari neće nikome da naude ako ostanu tajna. Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koj treba da držite za sebe i ne dijelite ih s partnerom.

Pet seks poza koje muškarci obožavaju

Imate li želju malo osvježiti seksualni život novim pozama i razbuktati strasti u krevetu, predlažemo vam da iskušate ove poze za koje muškarci kažu da su odlične, a ni žene se ne žale.

Tri koraka uz koja ćete sigurno osvježiti svoju vezu

Život se ubrzao, vjerovatno ni vi ne stižete da se “okrenete”, a dan je već prošao. U toj trci da stignete da uradite sve što morate, na poslu, kod kuće i oko kuće… desi se da zaboravite na osobu koja (bi trebalo da) vam je najvažnija.

Žena objasnila kako izgleda ljubav poslije pet godina

“Leptirići u stomaku” se danas smatraju za klasičan simptom zaljubljenosti i ljubavi. Međutim, mnogi se u dužim vezama silno razočaraju kad ovi leptirići nestanu.

Kako da razgovarate sa partnerom o seksualnim problemima

Važno je da uvjerite partnera da ga uprkos problemu i dalje volite i želite. Takođe, ne okrivljujte ni partnera ni sebe, ne osuđujte i suzdržite se od prigovaranja. Gledajte ono pozitivno što imate u vezi.

Prvu jutarnju kafu treba zamijeniti seksom, evo zašto

Seks u jutarnjim satima ne samo da će vam donijeti ljepši početak dana već i poboljšati zdravlje.

Najčitanije