ljubav

Vođenje ljubavi ne mora da bude uvijek savršeno

Seks je sam po sebi dovoljan da osjetite bliskost, pripadnost sa nekim. Da se osjetite voljeno ili samo poželjno - u zavisnosti od toga kako birate partnera. Svakako uvijek imamo pretpostavku da baš toga puta seks mora da bude nevjerovatan. Ali ne morate uvijek da od sebe očekujete akciju kao na filmskom platnu.

Kako prestati biti samac

Ne želite više biti sami, a još više kukati i žaliti sami sebe kako nemate nikoga i kako nikad nećete pronaći “onu pravu”? Jeste li sigurni da ste sve poduzeli i da ne možete i sami učiniti nešto po tom pitanju? Otkrijte kako prestati biti samac i kako pronaći srodnu dušu.

Horoskop otkriva: Kako da otjerate dečka za nedjelju dana?

Upustile ste se u vezu za koju ste se vrlo brzo predomislile da bi trebalo da bude vaš izbor. Sada nemate srca da mu kažete da je kraj. U ovoj situaciji možete da uradite nešto što će ga provjereno nervirati, pa ode i sam. Evo kako vas savetuju zvijezde.

Ovakva vrsta veze dovodi do opsesije i bolesnog odnosa

Neki partneri se veoma brzo upuštaju u vezu, razvijaju duboke intimne odnose, ali i neku vrstu zavisnosti od partnera. Evo kada ta zavisnost nije dobra po vas i vašu vezu.

Šta kad se on sviđa vama, a njemu vaša najbolja drugarica?

Kao da nije dovoljno loše kad vam sipmatije nisu uzvraćene. Vjerujte, može i gore. Gori scenario od neuzvraćene ljubavi je da se vašoj simpatiji dopada vaša najbolja drugarica. U tom slučaju, ne očajavajte previše. Uradite jednu od ovih stvari. Sigurno ćete se za početak osjećati bolje.

Beskrajna ljubav od večeras na ATV-u

Kako ljubav ostavlja rane u našim životima, ali i kako ta ista ljubav postaje vječna, kada rane prerastu u ožiljke.

Obavezno u vezi probajte 'mirroring'

Mirroring predstavlja oponašanje partnera i stručnjaci tvrde da ima veliki uticaj u životu jednog para. Ono u prevodu znači 'efekat kameleona' ili oponašanje govora tijela ili tona glasa vašeg partnera.

Upoznajte "Skrivenu ljubav" od 1.februara u bh. kinima

Jedan od najboljih filmova godine, koji se ujedno spominje i kao najemotivnijim, dolazi na u BH kino dvorane od čevrtka 01.februara!

Šta parovi ne treba da rade pred prijateljima?

Kada je dvoje ljudi zaljubljeno, ostatak svijeta gotovo da ne postoji i niko drugi nije važan osim njih dvoje. Takvo ponašanje nervira ljude iz njihovog okruženja, a da bi se to izbjeglo, parovi privatne stvari treba da ostave za sebe.

Kako da zadržite muškarca kraj sebe? I to uspješno

Muškarca nije toliko teško zavesti, ali kada govorimo o zadržavanju zavedenog muškarca, tu stvari postaju malo komplikovanije. Muškarci često od žena bježe glavom bez obzira, a ako vam se to ikada dogodilo, vjerovatno ste napravile neku od ovih stvari.

Reklame

Najčitanije