ljubav

Dogovoren seks je bolji od neplaniranog

Neplaniran, neobuzdan, spontan, strastven - tako zamišljamo dobar seks.

Žene "padaju" na ova tri znaka i ostaju bez daha

Pojedini znakovi zodijaka su nadareni za flert i njima to ide lako. Provjerite koja su tri znaka kojima malo ko može odoljeti.

Seksualne fantazije o kojima žene ćute

Nije tajna da žene uglavnom ne vole da pričaju o svojim seksualnim fantazijama, kao i da ih često ne dijele sa partnerom. To je potvrdila i jedna onlajn anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije odnosno ono što žele da isprobaju, ali ih je sramota da priznaju, piše hrvatski portak "Zadovoljna".

Da li ljetne avanture mogu da postanu ''nešto više''?

Poljupci u moru, maženje na suncu, romantične šetnje pješčanim plažama, a uz uzbuđenje koje nosi nova ljubavna avantura - rijetko ko je imun na ljetne afere.

Ljubav poslije raskida

Ako ste stavili tačku na vezu, a onda nastavili da se viđate sa bivšim partnerom, sigurno je da među vama još postoje emocije ili fizička privlačnost.

Zašto slobodne žene padaju na zauzete muškarce?

Jeste li se ikada zaljubile u nekog zauzetog? Stručnjaci tvrde da oženjeni muškarci imaju “ono nešto” što ih često čini privlačnijima od slobodnih.

Kada se zaljubimo, sve se mijenja

Leptirići u stomaku aktiviraju čak 12 područja u mozgu, koja do tada "spavaju".

Laza Lazarević i Ana Gutjar: Švabica zarobila Lazino srce

Usamljen i bolešljiv, produhovljena lica i očiju iz kojih je gorio plam, Laza Lazarević je sa samo devet pripovijedaka zauzeo veoma važno mjesto u srpskoj književnosti.

Tri vruća pitanja na koja svaka žena mora da zna odgovore

To je razlog zašto i parovi koji se vole najviše na svijetu imaju problema kada njihova srca i ostali dijelovi tijela ne mogu da se usaglase, objašnjava stručnjak za seks Trejsi Koks.

Šta žena ne želi čuti od muškaraca tokom seksa

Ono što kažemo u krevetu tokom seksa gotovo je jednako važno kao ono što radimo u krevetu. I samo jedna rečenica može seks učiniti nevjerojatnim, ali isto tako može uništiti svaku želju za seksom.

Najčitanije