ljubav

Neplaniran, spontan, strastven - koji seks je najbolji?

U praksi, dobar seks ne liči na filmski, a tek ne na seks iz filmova za odrasle.

Spojio ih jedan dolar: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina

Korisnik Redita Džejson ispričao je kako je osvojio svoju ženu novčanicom od jednog dolara. Ona mu je kupila žvake, a on je samo htio da joj vrati novac.

Ako vam se udvara neki od ovih momaka, bježite glavom bez obzira

Upoznale ste nekog dečka i na prvu loptu vam se čini kao pravi pogodak na lotou? Možda ne bi bilo loše da provjerite još jednom.

Ovo su znaci da je previše rano za zajednički život

Mnogim parovima započinjanje zajedničkog života djeluje kao jednostavan i logičan korak. Uštedićete novac, imaćete pomoć i društvo u kući... Dok, s druge strane, za neke to predstavlja samo spas za vezu, finansije i slično.

"Ljubav je na selu": Farmeri prezahtjevni, kandidatkinje u bolnici

OBN Televizija pripremila je u novoj sezoni mnogo toga za svoje gledaoce, ali projekat koji se definitivno izdvaja je “Ljubav je na selu“. U međunarodnoj sezoni su do sada najzahtjevniji farmeri i jedna farmerica, a to nikako ne "sjeda" onima koji traže ljubav.

Stručnjak za veze objasnila kako stvoriti pravi odnos

Džena Tompson je model i voditeljka koja je vjerovala kako joj se muškarci boje prići jer se boje činjenice da je lijepa i uspješna.

Pročitajte koje su najveće laži vezane za seks

Kad su u pitanju neistine vezane za seksualni odnos najčešće se radi o produktu neznanja, ali i predrasuda.

Kako da privučete ljubav o kojoj ste oduvijek maštali

Ovih nekoliko efikasnih, jednostavnih i kreativnih pristupa vrijedi isprobati. Ne oduzimaju vrijeme, a mogu vam mnogostruko povećati šanse za uspjeh!

Jutarnji ili večernji seks, kad je bolja "akcija"?

Ako želite da se naspavate, bilo bi dobro da vodite ljubav uveče, prije nego što se spremite za spavanje. Čak su i stručnjaci saglasni da vam malo ovakvog "razgibavanja" može pomoći da bolje spavate, a to je i dokazano studijom na Univerzitetu u Kvinslendu.

Mali signali da je on vaša prava ljubav

Mnogo puta smo govorili o tome da je biti single stvar izbora i svjesni smo da većina pravi taj izbor, upravo jer još uvijek nije srela osobu, koja ispunjava njihova očekivanja.

Najčitanije