ljubav

Padate na čudne tipove? Nije to tako loše

Većina ljudi će reći da nemaju svoj "tip", kad je riječ o odabiru partnera. Navešće neke od uobičajenih pozitivnih osobina koje priželjkuju da njihov izabranik ili izabranica posjeduju - dobrota, šarm, inteligencija, ljepota... i na tome se priča završava.

Kroz muziku odali počast onima koji pomažu za vrijeme pandemije

Više od 20 javnih ličnosti iz svijeta muzike, filma, medija i sporta okupilo se prethodnih dana putem interneta kako bi dali jednoglasnu podršku i pokazali zahvalnost za hiljade volontera koji tokom vanrednog stanja pomažu najugroženijima u Srbiji.

Česi snimaju humorističnu seriju o životu u doba pandemije

Češka televizija odlučila je da testira pretpostavku po kojoj je smijeh najbolji lijek, odlučivši da snimi seriju o životu stanara jedne praške zgrade za vrijeme pandemije virusa korona.

Isti horoskopski znaci u ljubavnoj vezi, da li je to moguće

Veza između dva ista horoskopska znaka može da bude ili savršena, ili pravi pakao. Iako niste identični, vidjeće neke od svojih najboljih i najgorih osobina kako se reflektuju u vašem partneru.

Virtuelna ljubav u doba korone

Internet je medij komunikacije za mnoge od nas. Skoro svako ima svoje profile na društvenim mrežama, a neke su registrovane na veb lokacijama za upoznavanje.

I mali znakovi pažnje otkrivaju partneru da vam je ipak stalo

Male stvari mogu dovesti do veliki promjena u odnosima. Vjerovatno ćete se iznenaditi kada otkrijete koliko to može popraviti vašu vezu, rekla je stručnjak za odnose Andrea Syrtash, koja je i autor knjige "He's Just Not Your Type (And That's a Good Thing)".

Ljubavna poruka Putinu: Mlada sam i situirana

Stanovnica ruskog grada Ivanova Julija Šilova, koja je postala poznata nakon što je zaprosila ruskog predsjednika Vladimira Putina, predala mu je dvije svoje fotografije na kojima je napisala svoj broj telefona i kratku poruku s ličnim podacima, objavila je ruska televizija Rusija 1.

10 znakova da vas vaš pas beskrajno voli

Često se pitamo kako znati voli li nas naš pas i kako on zna ko je glavni.

Trostruki ubica iz Splita u pritvoru dobija ljubavna pisma

SPLIT - Filip Zavadlav, trostruki ubica iz Splita, kome tek sljeduje suđenje za taj zločin u pritvoru dobija desetine ljubavnih pisama, piše splitska Slobodna Dalmacija.

Od rane menopauze može vas spasiti i samo jedan seks sedmično

Žene koje su seksualno aktivne na sedmičnoj bazi imaju 28 posto manje šanse za ranom menopauzom od onih koje su seksualno aktivne na mjesečnoj bazi prenosi mirror.co.uk

Najčitanije