ljubav

Od čega zavisi koliko će vam trajati veza?

Poljubac je vrlo moćna stvar i vezu jasno odvaja od prijateljstva. Koliko se ljubite, toliko će vam trajati veza, tvrdi seksualni terapeut Kejt Evans.

Šta je to što mladima ubija seksualni život?

Naučnici sa Univerziteta Lankaster u Engleskoj otkrili su da ljudi najčešće koriste internet između 22 i 23 sata, što sugeriše da gledaju serije putem platformi Netflix i Hulu, prenosi Dejli mejl.

Ova poza će vas zbližiti i fizički i psihički

Seks je veliki dio svake ljubavne veze. Iako se smatra da je seks samo "produžetak" već postojećeg ljubavnog odnosa, seksom se zapravo intimna veza među partnerima ojačava, piše američki "Prevention".

Sa ovim znakom je najteže u ljubavi

Ako mislite da kritikujete ili samo opominjete - zaboravite u startu na to. Ovan je znak koji ne podnosi kritiku na svoj račun, a u ljubavnim odnosima sa njim je izuzetno teško.

Ljubav najljepše i najtužnije austrijske carice

Kada je na Badnjak davne 1837. godine Ludovika na svijet donijela Elizabet Amali Eugen, svoje četvrto dijete, ona i njen suprug Maksimilian ni slutili nisu kako u rukama drže buduću austrijsku caricu i najveću ljubav austrijskog cara.

Nauka tvrdi: Jedna osobina odaje najveće zavodnice

Da li ste se nekada zapitali koja je to osobina koju jednako privlačnom smatraju i žene i muškarci? U istraživanju australijskog univerziteta "Queensland" tvrdi se da je potreba da prvo zadovoljite sebe neobjašnjivo zanimljiva. Ovo se ne odnosi na seksualno zadovoljavanje, već na stavljanje sebe na visoko pozicionirano mjesto.

Miroslav-Mika Antić: Smrtno zaljubljen, ne u ženu, već u poeziju

Mokrin je tog marta 1932. godine dobio besmrtnog pjesnika Miroslava - Miku Antića. Rođen u ravnici, gdje zvijezde rastu u žbunju, školske dane proveo je u rodnom mjestu, a gimnazije Kikinde i Pančeva kriju Mikine momačke dane, studije upisuje u prijestonici, a Novi Sad je njegovo mjesto življenja.

Kako možete pojačati svoje orgazme?

Pojačajte svoje orgazme uz ovih par savjeta.

Probala odnose 30 dana za redom, rezultat neočekivan

Svaki dan seks? Akcija u krevetu od koje vam se nivo adrenalina samo diže? Svojevrstan eksperiment prihvatila je novinarka magazina "Cospomolitan" i ovo su njeni rezultati.

Glasna je u krevetu? Da li se to dopada muškarcima?

Tišina u krevetu dok vodite ljubav - da li ste za to ili protiv toga?

Najčitanije