ljubija

Motociklista poginuo u sudaru sa policijskim vozilom

PRIJEDOR - Motociklista Feriz Z. iz Ljubije poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u ovom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Misteriozno mjesto: Jezero koje je progutalo bager

SANSKI MOST - U blizini Stare Rijeke, sela koje se nalazi na pola puta između Sanskog Mosta i Ljubije, nalazi se jezero nastalo na lokalitetu gdje se u prošlosti iskopavala i vadila željezna ruda, ali je ono danas zapušteno i obraslo gustom vegetacijom.

Kod dvojice Prijedorčanina pronađeno nelegalno oružje

PRIJEDOR - Policija je u Ljubiji kod dvije osobe iz Prijedora pronašla nelegalno oružje, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Ivić: Istražiti ležišta rude na području Ljubije

BANJALUKA - Poslanik DNS-a Duško Ivić rekao je u Narodnoj skupštini da bi se Republici Srpskoj isplatilo ukoliko bi, prije privatizacije Rudnika željezne rude "Ljubija", nezavisna geološka kuća istražila ležišta željezne rude u Ljubiji.

"ArcelorMittal" smanjuje proizvodnju i broj radnika?

PRIJEDOR - Kompanija "ArcelorMittal" bi u narednih nekoliko dana mogla donijeti odluke koje nisu dobre po grad Prijedor, a to je smanjenje proizvodnje željezne rude u Omarskoj, što bi moglo dovesti i do smanjenja broja radnika, upozorio je danas Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora.

IRB ne otkriva novi datum prodaje Ljubije

BANJALUKA - Ni dva i po mjeseca nakon neuspjele prodaje Rudnika željezne rude Ljubija iz Prijedora nema naznake o datumu nove aukcije za većinski paket ovog preduzeća.

Pavić: Rudnik Ljubija treba da radi

BANJALUKA – Marko Pavić, predsjednik DNS-a, je rekao da kada se radi o Rudniku Ljubija, njegova stranka ima suprotne stavove od stavova njihovih koalicionih partnera u Vladi RS.

Prodaja Ljubije propala zbog prijave

BANJALUKA - Kompanija "ArcelorMittal" optužila je danas Investiciono-razvojnu banku (IRB) da je odgovorna za neuspjeh aukcije koja je organizovana posredstvom Banjalučke berze, a na kojoj je ponuđen većinski paket Rudnika željezne rude (RŽR) Ljubija.

Propala prodaja RŽR "Ljubija"

BANJALUKA - Aukcija na kojoj je ponuđen paket akcija Rudnika Željezne rude Ljubija je propala.

IRB sprovodi postupak prodaje akcija "Ljubije"

BANJALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić izjavio je danas u Banjaluci da postupak prodaje akcija Rudnika željezne rude (RŽR "LJujbija" sprovodi Investiciono-razvojna banka /IRB/, a Vlada Srpske dala je saglasnost za ovaj postupak.

Najčitanije