lutrija

Polomio kuk, kupio bolnički tiket i osvojio milion dolara

Erl Livingston, koji je pao i polomio kuk dok je bio na putu da kupi tiket u Nju Džerziju, osvojio je džek pot vredan milion dolara, nakon što je kupio tiket u bolnici.

Migrant dva puta u pet mjeseci dobio na lotu

Mladi Afrikanac koji je prije dvije godine doselio u Kanadu nedavno je postao multimilioner pošto je dvaput u pet mjeseci na lutrijskim igrama na sreću, "strugalicama", osvojio čak 3,5 miliona dolara.

Kako je ovaj čovjek "prevario" sistem i osvojio lutriju 14 puta

Iako mnogi ljudi cijeli život igraju neku lutriju i ništa ne osvoje, jedan Rumun je to uspio čak 14 puta. A jedno istraživanje, na primjer, navodi da su vam veće šanse da vas udari grom nego da predvidite dobitnu kombinaciju na lutriji.

Travničaninu milionski dobitak na igri "Eurojackpot"

VODICE - Josip Marjanović (51), koji u Vodicama u Hrvatskoj živi od 1992, kada se u ovaj grad na Jadranu doselio iz Novog Travnika u BiH, dobitnik je 4.295.479,70 kuna (oko 1.130.000 KM), a listić "Eurojackpota" uplaćen je u ovom gradu.

Dva puta u manje od dvije godine osvojio milionski dobitak na lutriji

PARIZ - Neidentifikovani Francuz osvojio je milionski dobitak u evrima dva puta u posljednjih 18 mjeseci, a stručnjaci su izračunali da je vjerovatnoća da se to desi oko 16 biliona prema jedan, prenijeli su francuski mediji.

Za šest mjeseci osvojio 6 miliona dolara

Muškarcu iz Kalifornije se baš posrećilo. Za šest mjeseci postao je bogatiji za više od šest miliona dolara odigravši četiri lutrije.

Dva puta dobio na lutriji za sedam dana

Stanovnik Sidneja osvojio je dobitak na australijskoj lutriji dva puta za manje od sedam dana, što mu je donijelo ukupno oko dva miliona američkih dolara.

Rade Šinik iz Gradiške "ogrebao" Audi A3

BANJALUKA - Rade Šinik iz mjesta Kijevci, kod Gradiške, srećni je dobitnik četvorotočkaša audi A3, kojeg je ogrebao na grebalici "sedmica" "Lutrije Republike Srpske".

Dobio na lutriji 121 milion funti

Vlasnik tiketa britanske lutrije "Evromilioni" postao je treći najveći britanski dobitnik lutrije svih vremena nakon što je osvojio više od 121 milion funti.

Izvučen džekpot od 521 milion dolara, listić kupljen na benzinskoj

U SAD je danas izvučen džekpot od 521 miliona dolara u Nju Džerziju, saopštila je Državna lutrija SAD.

Najčitanije