majke

Kakva ste majka po horoskopu

Zvijezde kažu da postoje određene pravilnosti u tome kakva će majka koja žena biti u odnosu na to kom horoskopskom znaku pripada. Pronađite sebe.

U Podgorici novi protest zbog ukidanja naknada za majke troje i više djece

PODGORICA - Bivše korisnice naknada za majke troje i više djece u Crnoj Gori, ponovo su danas izašle na ulice, protestujući zbog ukinutih naknada od prije 15 mjeseci. Sa današnjeg protesta je poručeno da majke neće odustati, da će predati i žalbe Sudu za ljudska prava u Strazburu, a najavile su i proteste u drugim crnogorskim gradovima.

Završena akcija Udruženja Misli dobro: Bolji uslovi za majke iz cijele RS

BANJALUKA – Sanacijom Odjeljenja perinatologije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Univerzitetskom kliničkom centru RS završena je akcija "Zajedno mislimo dobro", koju je organizovalo Udruženje građana Misli dobro.

Preminula predsjednica udruženja "Majke Srebrenice"

SARAJEVO -- Predsjednica udruženja "Majke Srebrenice" Hatidža Mehmedović umrla je u Sarajevu gdje je bila na liječenju, saopšteno iz ogranka Islamske zajednice u Srebrenici.

Priznanja majkama sa osmoro djece

BIJELJINA - Majkama sa osmoro djece Sanji Petrović i Radmili Tadić u Bijeljini je danas uručeno priznanje i simboličnih 500 KM.

Isplata materinskog dodatka početkom marta

BANJALUKA - Isplata prvog materinskog dodatka za nezaposlene porodilje u RS zajedno sa zaostacima trebalo bi da krene početkom marta, budući da je još u toku prikupljanje informacija od centara za socijalni rad kao i završavanje tehničkih pitanja u vezi s obradom podataka.

Nezaposlene majke zatražile sastanak s Željkom Cvijanović

BANJALUKA - Nezaposlene majke, koje imaju djecu mlađu od 12, odnosno 18 mjeseci, a nemaju pravo na materinski dodatak od 405 KM, predale su danas zahtjev za sastanak s predsjednicom Vlade Republike Srpske (RS) Željkom Cvijanović.

Bogdanić: Iza protesta majki stoje određene partije

BANJALUKA – Iza protesta majki oko novog zakona o dječjoj zaštiti stoje pojedine političke partije, a prihvatanje takvih zahtjeva bi značilo diskriminaciju porodilja, rekao je Dragan Bogdanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS.

Nezaposlene majke traže sastanak sa Željkom Cvijanović

BANJALUKA - Nezaposlene majke okupile su se danas na Trgu Krajine i mirno prošetale zajedno sa Draškom Stanivukovićem, odbornikom Skupštine grada Banjaluka, do Narodne skupštine RS, gdje su iznijele svoj zahtjev, sastanak sa Željkom Cvijanović, predsjednikom Vlade RS.

Naknade i za majke beba rođenih prije decembra

BANJALUKA - Draško Stanivuković, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, okuplja istomišljenike kako bi u zakonskom roku uputio zvaničnu inicijativu za izmjenu Prijedloga zakona o dječjoj zaštiti RS.

Najčitanije