maline

"Prijedorčanka" otkupila preostale maline od proizvođača iz Prijedora

NOVI GRAD - Preduzeće "Prijedorčanka" otkupilo je preostale maline od proizvođača iz ovog grada, iako to nije bilo u njihovom ovogodišnjem poslovnom planu.

Sajam završen uručivanjem zahvalnica i nagrada

BRATUNAC - Uručivanjem zahvalnica izlagačima, izvlačenjem nagrada za posjetioce i dodjelom nagrada vlasnicima najuređenijih dvorišta u Bratuncu je danas završen 12. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2018".

Otvoreni "Dani maline 2018"

BRATUNAC - Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović i predstavnica kineske Ambasade u BiH Liu Fang danas su u Bratuncu svečano otvorili 12. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2018".

Brojni malinari gase proizvodnju zbog niske otkupne cijene

TUZLA, BRATUNAC - Kako stvari stoje, malinarstvu u BiH prijeti propast i mnogi proizvođači gase svoju proizvodnju, a kako sami kažu, stanje u malinarstvu je sve gore iz godine u godinu.

Sajam "Dani maline" 13. i 14. avgusta

BRATUNAC - Tradicionalni 12. međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline" biće održan u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. avgusta, u Bratuncu.

Otišao da preda maline, čuo cijenu, vratio se i pokosio sve

Dragan Beli Jovović, proizvođač iz Ratkova kod Odžaka, pokosio je pola jutra malina u punom rodu, revoltiran otkupnom cijenom.

Berba malina u BiH pri kraju, na cijenu će najviše uticati rod u Poljskoj

BANJALUKA - Berba malina u BiH je u završnoj fazi pa se svi uključeni u proizvodnju ovog voća okreću otkupu, na čiju će cijenu najviše uticati rod u Poljskoj i ostalim zemljama velikim svjetskim proizvođačima, kojima će se morati prilagođavati kako bi bili konkurentni.

Maline i vrhnje za svježiji ten

Dok traje sezona malina, iskoristite ove ukusne bobice i napravite osvježavajuću, hranljivu masku za lice u kombinaciji sa medom i vrhnjem!

Otkupljivač iz Bugojna za kilogram malina plaća 1,60 KM

BUGOJNO - Jedan od najvećih otkupljivača maline u BiH kompanija Heko iz Bugojna objavila je ovogodišnju otkupnu cijenu po klasama.

Domaći sok od malina na jednostavan način

Sok od malina možete da pripremite i čuvate za dane kada ćete se samo sjećati ljeta.

Najčitanije