marš

Održan marš za ujedinjenje Albanaca sa juga Srbije sa Kosovom

PRIŠTINA - U Prištini je danas u organizaciji Udruženja "Ćamerija" održan marš za ujedinjenje Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe sa Kosovom, koji, iako je označen kao istorijsko okupljanje, nije naišao na preveliki odziv kosovskih Albanaca.

Krenuo "Marš mira" prema Potočarima

Krenuo je "Marš mira" Nezuk - Potočari, a očekuje se oko 6.000 učesnika koji će 11. jula stići u Potočare gdje će biti ukopane žrtve čiji su posmrtni ostaci pronađeni u proteklom periodu.

Sa "Osmomartovskog marša" u Banjaluci poručeno: Želimo jednake plate i prava sa muškarcima

BANJALUKA - Više nevladinih organizacija danas je u Banjaluci organizovalo sedmi "Osmomartovski marš" pod motom "Jesmo li radnopravne".

Učesnici Marša mira danas stižu u Potočare

POTOČARI - Više od pet hiljada učesnika "Marša mira" danas u poslijepodnevnim satima stiže u kompleks Memorijalnog centra Srebrenica - Potočari nakon trodnevnog pješačenja trasom dužom od 100 kilometara kojom su 1995. godine pješačili Srebreničani nadajući se prelasku na slobodnu teritoriju.

Krenuo marš "Putevima prvog srpskog progona u BiH"

BANJALUKA - Marš "Putevima prvog srpskog progona u BiH" danas će biti održan u znak sjećanja na sve stradale Srbe sa područja opština Brod, Doboj, Derventa i Modriča u okviru tradicionalne manifestacije "Dani Lipe na Vučijaku".

Najčitanije