maraton

Maraton na 52 stepena ispod nule

Šesnaest trkača se nedavno okupilo u selu Ojmjakon na sjeveru Rusije, koje je ujedno poznato kao i najhladnije mjesto na svijetu, gdje su se takmičili u prvoj najhladnijoj trci u istoriji.

Atletičari iz Kenije slavili na maratonu u Istanbulu

Atletičar iz Kenije Felix Kimutai pobjednik je 40. Vodafone maratona u Istanbulu, a njegova sunarodnjakinja Ruth Chepngetich slavila je pobjedu u ženskoj konkurenciji.

Davor Vidović pobjednik "Dukat FIT BLCITY" maratona

Davor Vidović pobjednik je prvog "Dukat FIT BLCITY" noćnog maratona koji je održan u Banjaluci.

Pogledajte koje su ulice u Banjaluci će danas biti zatvorene

Zbog održavanja "Međunarodne atletske trke - Banjalučki noćni maraton" u Banjaluci će 29.09.2018., u subotu, doći do obustave saobraćaja.

Još dva dana do prvog “Dukat FIT BLCITY” noćnog maratona

U organizaciji Asocijacije za sport i Atletskog kluba Borac, a uz podršku generalnog sponzora kompanije Lactalis BH, u subotu će u Banjaluci biti održan prvi „Dukat FIT BLCITY“ noćni maraton, koji je ujedno i prvo zvanično državno prvenstvo u maratonu.

Ruskinja istrčla maraton u srednjevijekovnom oklopu

Blizu 30.000 ljudi istrčalo je na ulice ruske prijestonice da učestvuje u najvećoj trci godine - "Apsolut moskovskom maratonu".

Eliud Kipčoge vlasnik novog svjetskog rekorda u maratonu

Kenijski atletičar Eliud Kipčoge oborio je svjetski rekord na 45. BMW maratonu u Berlinu.

Prijavljeno više od 100 maratonaca

Za 1. banjalučki noćni "Dukat fit maraton" prijavljeno je više od 100 maratonaca, a organizatori su istakli da se Banjaluka ovim događajem svrstala rame uz rame sa svjetskim metropolama. Trka će biti 29. septembra, baš kao i još nekoliko trka koje će biti organizovane u sklopu ovog događaja.

Pobjedniku 1.000 KM ako istrči maraton ispod 2.30 časova

Najbrži maratonac ili maratonka koji istrči ispod 2.30 časova prvi Banjalučki maraton "Dukat Fit BLCITY Marathon" biće nagrađen sa 1.000 KM, odlučio je Organizacioni odbor događaja, na čijem je čelu direktor Vladimir Kuvalja.

Raste interes za "Dukat fit maraton"

"Bol prolazi, ponos ostaje" slogan je prvog banjalučkog "Dukat fit maratona", koji će 29. septembra u Banjaluci okupiti sportiste koji žele da savladaju dionicu dugu 42.195 metara. Za sada ih je prijavljeno 70.

Najčitanije