maraton

Ruskinja istrčla maraton u srednjevijekovnom oklopu

Blizu 30.000 ljudi istrčalo je na ulice ruske prijestonice da učestvuje u najvećoj trci godine - "Apsolut moskovskom maratonu".

Eliud Kipčoge vlasnik novog svjetskog rekorda u maratonu

Kenijski atletičar Eliud Kipčoge oborio je svjetski rekord na 45. BMW maratonu u Berlinu.

Prijavljeno više od 100 maratonaca

Za 1. banjalučki noćni "Dukat fit maraton" prijavljeno je više od 100 maratonaca, a organizatori su istakli da se Banjaluka ovim događajem svrstala rame uz rame sa svjetskim metropolama. Trka će biti 29. septembra, baš kao i još nekoliko trka koje će biti organizovane u sklopu ovog događaja.

Pobjedniku 1.000 KM ako istrči maraton ispod 2.30 časova

Najbrži maratonac ili maratonka koji istrči ispod 2.30 časova prvi Banjalučki maraton "Dukat Fit BLCITY Marathon" biće nagrađen sa 1.000 KM, odlučio je Organizacioni odbor događaja, na čijem je čelu direktor Vladimir Kuvalja.

Raste interes za "Dukat fit maraton"

"Bol prolazi, ponos ostaje" slogan je prvog banjalučkog "Dukat fit maratona", koji će 29. septembra u Banjaluci okupiti sportiste koji žele da savladaju dionicu dugu 42.195 metara. Za sada ih je prijavljeno 70.

Naert i Mazuronak pobjednici maratona na EP u atletici

Belgijanac Koen Naert osvojio je zlatnu medalju u maratonu za muškarce 24. Evropskog prvenstva u atletici održanog u Berlinu.

Beogradski maraton bez licence IAAF i za 2019. godinu

Beogradski maraton definitivno je izbrisan sa liste Svjetske atletske federacije (IAAF) i ni sledeće godine neće biti u zvaničnom kalendaru.

Jeste li čuli za Pecka Outdoor Festival?

Sigurno ste do sada već čuli za Pecku?! Iz čiste ljubavi i entuzijazma prema nestvarno lijepim predjelima naše Krajine i iz velike želje da se ti prostori ožive, nekolicina ljubitelja prirode je oživjela staru seosku školu u Pecki u opštini Mrkonjić Grad.

Maratonac umro tokom trke u Londonu

Organizatori Londonskog maratona saopštili su da je jedan 29-godišnji muškarac umro pred kraj trke, najtoplijeg maratona u istoriji britanske prestonice.

Beogradskom maratonu oduzet sertifikat zbog dugova

Evropska atletka federacija (IAAF) oduzela je sertifikat Beogradskom maratonu zbog neisplaćenih nagrada pobjednicima, objavljeno je danas na sajtu Blica.

Najčitanije