maraton

Berlinski maraton neće se održati u septembru

Berlinski maraton neće se održati u septembru kako je bilo predviđeno, pošto je Njemačka zabranila javno okupljanje više od 5.000 ljudi do 24. oktobra zbog pandemije korona virusa, saopštili su organizatori.

Kipčoge prvi atletičar koji je istrčao maraton za manje od dva sata

Tridesetčetverogodišnji Kenijac Eliud Kipčoge postao je prvi atletičar u istoriji koji je uspio da istrči maraton za manje od dva sata.

Grom ubio maratonca pred sam kraj trke

Udar groma usmrtio je trkača Tomasa Stenlija pred sam kraj trke u američkoj saveznoj državi Mizuri.

Drugi Nektar maraton u nedjelju u Banjaluci

Drugi Nektar maraton biće odražan 29. septembra u Banjaluci, a u sklopu događaja "Banjaluka maraton 2019" biće polumaraton, štafetni polumaraton, juniorska trka, free run trka na sedam kilometara, ali i rolerijada.

Zbog Banjalučkog maratona u nedjelju obustava saobraćaja

​U nedejlju 29.09.2019. godine, zbog održavanja Međunarodne atletske trke – Banjalučki maraton, biće obustavljen saobraćaj u Banjaluci na više lokacija i ulica.

Sve spremno za drugi Nektar maraton

​Drugi Nektar maraton biće održan u nedjelju u Banjaluci.

71-godišnja baka istrčala polumaraton za 1.37:07

​Nakon višestrukih pokušaja da obori svjetski rekord starosne grupe 70+ u polumaratonu, Džini Rajs iz Ohaja je konačno uspjela. Sedamdesetjednogodišnja baka trčala je 1:37:07 na polumaratonu Akron u Ohaju 10. avgusta, čime je postavljen svjetski rekord u njenoj starosnoj grupi.

Nikolić istrčao 77. maraton zaredom za Ginisa

ČIKAGO - Goran Nikolić, slabovidi atletičar iz Kragujevca, na stazi u okolini Čikaga istrčao je danas 77. uzastopni maraton za 77 dana.

Tri djevojčice pobjednice "Eko-maratona"

TREBINJE - Pobjednice ovogodišnjeg "Eko-maratona" u Trebinju, organizovanog povodom Međunarodnog dana zaštite životne sredine, su tri osnovke: Anastasija Žulović, Kristina Dolina i Sara Tomić.

Andres Ditrih pobjednik maratona "Stazama Branka Ćopića"

Andres Ditrih iz Mađarske pobjednik je 7. maratona "Stazama Branka Ćopića".

Najčitanije