marketing

Tri stvari koje morate uraditi nakon svađe s partnerom

Svađe u vezama i brakovima nisu neobične. One mogu oslabiti ili ojačati odnos između dvoje ljudi, a kako će svađe utjecati na odnos ovisi i o tome kako ćemo se ponašati kada svađa završi. Vjerovatno ste i sami tokom svađe s partnerom izvukli neke prijašnje prepirke kao argument. To ste napravili jer ih niste riješili do kraja.

FACEBOOK JE PROŠLOST? Koje društvene mreže koriste mladi

Iako većina korisnika zna samo za one najpoznatije mreže, kada otvorite neku od "prodavnica" aplikacija za mobilne telefone, vidjećete na stotine društvenih mreža koje se svakodnevno pojavljuju, priključuju i gase.

Napravite prva četiri koraka ka kvalitetnom istraživanju tržišta

​Istraživanja pokazuju da su današnji korisnici mnogo više okrenuti modernim medjima i internetu za svoja privatna istraživanja određenih proizvoda.

Ogroman interes za digital marketing konferenciju "Konverzija"

​Digital marketing konferencija "Konverzija" u posljednje dvije godine privukla je dosta medijske pažnje, ali i ogromno interesovanje stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga.

Četiri nasilne promocije proizvoda u filmskoj industriji

Da bi bilo koji film bio snimljen, neophodan je prilično veliki budžet koji bi mogao da pokrije sve troškove snimanja, honorara i postprodukcije. Ovaj novac se, između ostalog, dobija i od sponzora, odnosno od različitih velikih brendova koji žele da budu deo projekta i koji su spremni da ga svojim proizvodima ili finansijski podrže.

Riješen slučaj rakete na ulicama Zagreba

ZAGREB - Zagrebačka policija pronašla je vozilo i vlasnika koji je danima zagrebačkom ulicom u prikolici vozio naizgled pravu raketu, a snimci su se brzo proširili društvenim mrežama.

Iskoristite digitalni marketing za pokretanje sopstvene kompanije

​Malo šta je tako izazovno i uzbudljivo kao što je pokretanje sopstvenog biznisa.

Evo kako da koristite fotografije zbog kojih vas niko neće tužiti

Iako se sve više govori o tome kako je tekst srce dobre komunikacije, fotografije, odnosno prateći vizuelni elementi su podjednako važni i upotpunjuju cijelu priču na najbolji način, kako bi je ciljna grupa shvatila. Slika govori hiljadu riječi, zato je i neophodno da izaberete pravu.

Sve što treba da znate o plaćenom digitalnom oglašavanju u 2018.

Četrdeset četiri procenta. Tolika je bila stopa klikova prvog reklamnog banera, koju je kompanija AT & T kupila na HotWired.com 1994. godine. Danas bi se ovaj oglas smatrao najgorim oblikom mamca (ClickBait), koji bi vjerovatno svako zaobišao.

Četiri prikaza radne biografije koji će vas inspirisati

Kako da napišete kratak prikaz radnog iskustva? Ovako to rade svijetski stručnjaci.

Najčitanije