medalje

Četiri gimnazijalca, a osam medalja

Banjalučki gimnazijalci još jednom su pokazali da se ljubav prema nauci, znanje i upornost isplate kada su s Kupa matematičke gimnazije u Beogradu kući donijeli čak osam medalja iz matematike, fizike i informatike.

Tim Srbije vratio se sa OI mladih s pet medalja

Mladi Olimpijski tim Srbije vratio se danas iz Buenos Ajresa sa Trećig Olimpijskih igara mladih sa pet medalja, što je više nego na prethodna dva izdanja tog takmičenja održanih u Singapuru i Nandžingu.

Po dva zlata za Luku, Mihajla i Alminu

Atletičar Borca Luka Ivičić, Mihajlo Memedović iz Glasinca i Almina Rašić iz Teslića osvojili su dvije zlatne medalje na Prvenstvu RS za starije pionire i starije pionirke koje je u subotu održano u Banjaluci.

Banjalučki gimnazijalci iz Moskve donijeli tri medalje

Da prirodne nauke nisu bauk dokazalo je osam banjalučkih gimnazijalaca koji su osvojili tri bronzane medalje na Olimpijadi metropola u Moskvi.

Dvije inovacije učenika iz Bihaća okićene zlatom

BIHAĆ - Učenici Una Sana koledža iz Bihaća su osvajanjem dvije zlatne medalje ostvarili izuzetan uspjeh na Internacionalnom festivalu inženjeringa i tehnologije (IFEST), koji je nedavno održan u Tunisu.

Tri medalje rvača Srbije, Nemešu zlato u Bugarskoj

Na jednom od najjačih svjetskih rvačkih turnira iz serije "Grand prix" predstavnici Srbije osvojili su u Sofiji tri medalje.

Norvežani osvojili rekordnih 39 medalja u Pjongčangu

Norveški sportisti osvojili su ukupno 39 medalja na Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu, čime su srušili olimpijski rekord SAD-a koji je na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru prije osam godina osvojilo ukupno 37 medalja.

Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje na pobjedničkom postolju

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović i golman Gojko Pijetlović skinuli su bronzane medalje čim su im dodijeljene na pobjedničkom postolju.

Najčitanije