migranti

Pakistanac pokušao da ubije maloljetnog sunarodnika u Bihaću

BIHAĆ - Neimenovani Pakistanac uhapšen je juče u Bihaću zbog sumnje da je pokušao da ubije svog maloljetnog sunarodnika u ovom gradu.

Za migrante nabavljaju sanitetsko vozilo

BIHAĆ - Vlada Unsko-sanskog kantona izdvojiće 50.000 maraka za nabavku namjenskog sanitetskog vozila za zdravstvene potrebe migranata u Bihaću, potvrdio je ministar zdravstva u Vladi USK Hazim Kapić.

Brnabić: Srbija neće postati centar za migrante

BEOGRAD - U Srbiji neće biti formiran centar za migrante, izjavila je danas premijer Srbije Ana Brnabić koja je takve medijske navode nazvala tračevima.

SAD prima 30.000 migranata 2019. godine

VAŠINGTON - Državni sekretar SAD Majk Pompeo izjavio je danas da će SAD ograničiti broj migranata koji mogu da uđu u zemlju na 30.000.

Orban: Nije prihvatljivo ukidanje prava na zaštitu granica

BUDIMPEŠTA - Ukidanje prava Mađarske na zaštitu svojih granica nije prihvatljivo, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban.

Za vikend pronađeno 19 ilegalnih migranata

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Pala, Sokoca i Han Pijeska u protekla dva dana u više odvojenih grupa pronađeno je 19 ilegalnih migranata koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na Balkanskoj ruti: Migrantima se sviđa Crna Gora, ali sanjaju o životu u EU

PODGORICA - Talas izbjeglica koje bježe iz ratom zahvaćene Sirije, u potrazi za boljom budućnošću, ide i preko Crne Gore.

Pronađeno 12 migranata na području Gradiške

BANJALUKA - Na području Policijske uprave Gradiška danas je pronađeno 12 migranata.

Na području Novog Grada evidentirano 13 migranata

NOVI GRAD - Na području Novog Grada evidentirano je 13 migranata, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Njemačka i Italija postigle dogovor o vraćanju izbjeglica

BERLIN - Ministar unutrašnjih poslova Njemačke Horst Zehofer rekao je danas da je Njemačka postigla sporazum sa Italijom o vraćanju migranata koji su već zatražili azil u toj zemlji, ističući da uskoro očekuje potpisivanje.

Najčitanije