mikrofin

Kapetan Kreda odobrava: Brzi keš za 20 minuta

Sigurno ste se u više navrata našli u situaciji da vam treba dodatni keš i to brzo?

Do brzih kredita u ugodnom ambijentu

Mikrokreditno društvo „Mikrofin” u Trebinju od sada posluje sa klijentima na novoj atraktivnoj lokaciji, u kompleksu Travunija na adresi Sokolska broj 1.

"Mikrofin" donira zaštitnu opremu domaćim medicinarima

Mikrokreditno društvo "Mikrofin" doniralo je zaštitnu opremu domovima zdravlja u Visokom, Bugojnu, Travniku i Novom Travniku.

Mikrofin donira zaštitnu opremu domaćim medicinarima

Situacija izazvana pandemijom virusa korona u svijetu se ne smiruje - broj zaraženih je premašio dva miliona. Pandemija je dovela do nestašice zaštitne opreme za medicinsko osoblje u cijelom svijetu.

Vrijedna oprema za dvije banjalučke škole

Mikrofin je danas opremio biblioteku OŠ "Dositej Obradović" i kabinet za engleski jezik OŠ "Georgi Stojkov Rakovski".

Mikrofin u Bijeljini organizovao seminar za mljekare

Strategija proizvodnje mlijeka u EU drastično je promijenila svoje ciljeve u posljednje vrijeme.

Pokloni "Mikrofina" za vrtić "Lana"

BANJALUKA - Predstavnici kompanije "Mikrofin" posjetili su danas prostorije vrtića "Lana" u naselju Rosulje, u Banjaluci, i tom prilikom obradovali mališane vrijednom donacijom.

Kompanija Mikrofin posjetila OŠ "Petar Kočić" u Čađavici

​Predstavnici kompanije Mikrofin posjetili su danas učenike područnog odjeljenja Osnovne škole "Petar Kočić" u mjestu Čađavica, opština Ribnik kako bi se upoznali sa radom ove ustanove, ali i kako bi im uručili vrijednu donaciju u vidu opreme za nastavu fizičkog vaspitanja i didaktičkog materijala.

"Mikrofin" donirao opremu Tehnološkoj školi

BANJALUKA - Kako bi pomogli da saloni za izvođenje praktične nastave budu što bolje opremljeni, Mikrokreditno društvo "Mikrofin" Tehnološkoj školi u Banjaluci doniralo je opremu vrijednu 2.100 KM.

Kontinuiranom edukacijom mljekara do bolje proizvodnje

​Brze promjene znanja u sektoru proizvodnje mlijeka zahtijevaju i kontinuiranu edukaciju farmera kako bi mogli uticati na unaprjeđenje vlastite proizvodnje, rečeno je između ostalog na seminaru za proizvođače mlijeka koji se održava danas u Hotelu "Jelena" u Banjaluci, a u organizaciji Mikrokreditnog društva "Mikrofin".

Najčitanije