mojMarket

Izabrani pobjednici Ajvarijade trgovačkog lanca Tropic i mojMarket

Proteklog vikenda u Tropic centru Banjaluka održan finalni krug takmičenja Ajvarijada, u kojem su nagrađena po tri ajvara u dvije kategorije - blagi i ljuti.

Novootvoreni mojMarket predstavio brojne novitete u programu prehrane

​Domaći trgovački lanac mojMarket otvorio je 26. poslovnu jedinicu – savremeno uređeni objekat na nešto više od 1300 kvadratnih metara, u kojem je zaposlenje pronašlo 90 radnika.

Kuvajte u stilu velikih kuvara uz Tropic i mojMarket

U domaćem trgovačkom lancu Tropic i mojMarket aktuelan je projekat lojalnosti pod nazivom „Posuda koju ima chef” koji donosi uštedu od 50 odsto na setove kuhinjskog posuđa: tava, šerpi i poklopaca napravljenih po evropskim standardima, koje odlikuje moderan dizajn i praktičnost.

Veliko finale nagradne igre “Veliko ljetno RAČUNanje”

Nagradna igra “Veliko ljetno RAČUNanje” je došla do velike završnice. Svi kupci domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket, ljubitelji Nektar piva, koji su u prethodna dva mjeseca učestvovali u nagradnoj igri i vrijedno ubacivali svoje račune u označene kutije mogu se nadati nekoj od glavnih nagrada.

Novi komšija stigao u Borik, otvorena 24. mojMarket trgovina

BANJALUKA - U naselje Borik stigao je novi komšija. Danas je u 8 časova otvorena nova mojMarket trgovina na adresi Novice Cerovića 5, u kojoj je zaposlenje pronašlo 12 radnika.

Otvorena 23. trgovina domaćeg trgovačkog lanca mojMarket

BANJALUKA - Danas je u naselju Šeher otvoren novi mojMarket, 23. trgovina ovog domaćeg trgovačkog lanca, na adresi Ulica manjačkih ustanika 18.

Dodatno uštedite pri kupovini u Tropic i mojMarket trgovinama

BANJALUKA - Kako bi u danima praznične kupovine i priprema za vaskršnje praznike obradovao svoje lojalne kupce, domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket je, uz aktuelnu akcijsku ponudu, pripremio i duple bodove za članove Kluba osmijeha.

Kuvajte sa stilom uz Tropic i mojMarket

BANJALUKA – U domaćem trgovačkom lancu Tropic i mojMarket od danas je aktuelan novi program lojalnosti pod nazivom "Kuvajte sa stilom" koji donosi uštedu od 60%.

Lampioni želja obasjali nebo iznad Banjaluke

BANJALUKA – Jedinstven događaj sinoć je po prvi put organizovan na Trgu Krajine.

mojMarket i ove godine uz "Ljeto na Vrbasu"

BANJALUKA – Tradicionalna banjalučka manifestacija „Ljeto na Vrbasu” koja se ove godine održava po 64. put, započeće danas svečanim otvaranjem u 21:30 časova, ispod zidina tvrđave Kastel.

Najčitanije