morbile

Morbile stigle i u Laktaše

LAKTAŠI - Dva nova pacijenta u RS oboljela su od morbila, potvrđeno je danas iz Institutа zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе.

Morbile napale još četvoro djece u Modriči

BANJALUKA - Još pet osoba u Republici Srpskoj oboljelo je od morbila, čime je ukupan broj oboljelih povećan na 20, potvrđeno je u Institutu za javno zdravstvo RS i dodaju da je za 18 lаbоrаtоriјski ova bolest pоtvrđеna.

U RS još dvije osobe oboljele od morbila

NOVI GRAD - Dva muškarca iz Novog Grada oboljela su od malih boginja, morbila, potvrđeno je iz Instituta za javno zdravstvo RS, ali tamo nije proglašena epidemija.

Vakcinisana djevojčica oboljela od morbila

DOBOJ - Trogodišnja djevojčica iz Šamca koja je primljena u Opštu bolnicu u Doboju oboljela je od morbila, potvrdila je za "Nezavisne" Svjetlana Adžić, infektolog ove bolnice.

Od morbila u Srpskoj oboljelo još dvoje djece i muškarac

BANJALUKA - Tri nova pacijenta u RS oboljela su od morbila, potvrđeno je danas iz Institutа zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе.

Morbilama zaražena i djeca trudnice

MODRIČA, BANJALUKA - Epidemija morbila proglašena je petak u Modriči, nakon što je utvrđeno da su tri pacijenta, majka trudnica i dvoje djece, pozitivna na virus morbila na ovom području.

U Modriči nevakcinisano 28 djece, proglašena epidemija

MODRIČA - Osim majke i dvije djevojčice iz petočlane romske porodice, moguće je da će biti još oboljelih od morbila jer od 206 djece u Modriči, mlađih od 19 godina, njih 28 nije vakcinisano protiv virusa malih boginja, rekla je Srni epidemiolog Higijenske službe Doma zdravlja Modriča Slobodanka Simić.

Epidemija morbila u Modriči

MODRIČA- Tri pacijenta iz Modriče oboljela su od morbila, potvrđeno je za "Nezavisne" iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, što znači da će Dom zdravlja Modriča proglasiti epidemiju.

Potvrđeno: Trudnica iz Modriče oboljela od morbila

DOBOJ - Dvadesetdvogodišnja trudnica iz Modriče, koja je smještena u Opštu Bolnicu u Doboju oboljela je od morbila potvrdila je ovo za "Nezavisne" Svjetlana Adžić, infektolog ove bolnice.

Stabilno stanje trudnice oboljele od morbila

BANJALUKA, DOBOJ - Stanje hospitalizovane trudnice u Opštoj bolnici u Doboju sa kliničkom slikom morbila je stabilno, kazala je danas Svjetlana Adžić, infektolog ove bolnice.

Najčitanije