morbile

Za pet mjeseci 80 slučajeva morbila u RS

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u proteklih pet mjeseci priјаvljеnо 80 оbоljеlih оd mоrbilа (mаlе bоginjе/оspicе/krzаmаk), podaci su republičkog Instituta zа јаvnо zdrаvstvо.

Novi slučaj morbila u Banjaluci

BANJALUKA - Jedna osoba iz Banjaluke oboljela je od morbila, potvrdili su iz Instituta za javno zdravstvo RS.

Prvi slučaj malih boginja u Kneževu, broj oboljelih u RS povećan na 74

KNEŽEVO / SKENDER VAKUF - Jedno lice iz Kneževa / Skender Vakufa oboljelo je od malih boginja čime je ukupan broj oboljelih u Republici Srpskoj povećan na 74, rečeno je u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske.

Još jedan novi slučaj morbila u Banjaluci

BANJALUKA - Lice iz Banjaluke oboljelo je od malih boginja, čime je ukupan broj oboljelih u Republici Srpskoj povećan na 70, rečeno je Srni u Institutu za javno zdravstvo Srpske.

U Dubrovniku troje djece oboljelo od morbila, izdata uputstva

DUBROVNIK - U Dubrovniku je troje djece oboljelo od malih boginja, od kojih je jedno primljeno u bolnicu, tako da se broj dosad potvrđenih zaraženih osoba povećao na 17, saopštio je dubrovačko-neretvanski Zavod za javno zdravstvo.

U Srpskoj 69 oboljelih od morbila, većina nije vakcinisana

BANJALUKA - Оd ukupnо 69 оbоljеlih оd mоrbilа u Rеpublici Srpskој (RS), koliko je registrovano u protekla tri mjeseca, 58 niје bilo vаkcinisаnо ili је nеpоtpunо vаkcinisаnо zа svојu dоb, podaci su Instituta za javno zdravstvo.

Tri nova slučaja morbila u Banjaluci

BANJALUKA - Tri lica iz Banjaluke, među kojima je i dijete, oboljela su od malih boginja, čime je ukupan broj oboljelih u Republici Srpskoj povećan na 69, rečeno je Srni u Institutu za javno zdravstvo Srpske.

Oboljela učenica nepotpuno vakcinisana

BANJALUKA - Učenica drugog razreda Osnovne škole "Borisav Stanković" iz Banjaluke oboljela je od morbila, potvrdio je za "Nezavisne" Rade Krecelj, direktor škole, dok drugi učenici nemaju simptome ovog oboljenja.

Učenica osnovne škole iz Banjaluke oboljela od morbila

BANJALUKA - Učenica drugog razreda Osnovne škole "Borisav Stanković" iz Banjaluke oboljela je od morbila, potvrdio je za "Nezavisne" Rade Krecelj, direktore škole.

U Banjaluci od morbila do sada 36 oboljelih

BANJALUKA – Od morbila oboljela je još jеdnа odrasla osoba iz Banjaluke, potvrdili su u petak iz Instituta za javno zdravstvo RS i dodaju da je do sada u RS ukupno od malih boginja oboljelo 62 pacijenta, dok je u Banjaluci do sada 36 oboljelih.

Najčitanije