more

Zaboravljene vrste riba ponovo plivaju italijanskim morem

Život u Sredozemnom moru i drugim italijanskim morima, ponovo je oživio, kvalitet vode se popravio, a neke od zaboravljenih vrsta riba približile su se obali, gdje su nekada bili usidreni brodovi.

Strmim stepenicama do najljepše plaže na Baliju

Legenda kaže da su Bali naseljavali veštaci i zli demoni. Da bi održali ravnotežu dobra i zla, Bogovi su ljudima koji su naselili Bali podarili toplo srce i rajsko mjesto za život.

Fidži se otvorio, ali samo za milijardere

Fidži želi da oživi svoj paralizovani turistički sektor, od kojeg u ekonomskom smislu žestoko zavisi, i to privlačenjem VIP gostiju.

Spaseno 35 migranata kod turske obale

BODRUM - Obalska straža Turske spasila je rano jutros 35 migranata iz polupotonulog broda u Egejskom moru i traga za četiri nestale osobe, objavila je ova služba.

Zemljotres u Egejskom moru

ATINA - Zemljotres jačine 4,4 stepena registrovan je danas u Egejskom moru, saopštio je Atinski geodinamički institut.

"Zbog oštrih mjera turisti umjesto Crne Gore biraju Albaniju"

PODGORICA - Gosti koji su planirali da ljetuju u Crnoj Gori preusmjerili su se na konkurentske destinacije, piše podgorička Pobjeda i navodi da zbog oštrih mjera za ulazak u Crnu Goru zbog epidemije virusa korona turisti biraju Albaniju.

Makarska rivijera: Samoizolacija ekser u sanduk za turizam

MAKARSKA - Iznajmljivači i ugostitelji na Makarskoj rivijeri kažu da je odluka o samoizolaciji za putnike iz BiH "posljednji ekser u mrtvački sanduk" turističke sezone. Računali su, kažu, na goste iz BiH, oni dolaze svake godine, a mnogi su sklopili i porodična prijateljstva.

Iran testirao najnoviji raketni sistem zemlja-more

TEHERAN - Iranske pomorske snage testirale su najnoviji raketno-artiljerijski sistem u okviru vježbe nazvane "Ramazanski mučenici" izvedene na sjevernim obalama Indijskog okeana, izvijestio je Sputnjik.

Pilot srušenog američkog aviona pronađen mrtav

VAŠINGTON - Pilot američkog aviona F-15C, koji se srušio u Sjeverno more blizu obale Engleske, pronađen je mrtav, saopšteno je iz Ratnog vazduhoplovstva SAD.

Svi ljetni festivali u RS biće održani

Organizatori četiri najveća festivala u Republici Srpskoj "Run And More Weekenda", "Nektar OK festa", "Moto festa" i "Fresh Wave" festivala okupili su se u jednu asocijaciju s ciljem da zajedničkim mjerama prevaziđu novonastalu situaciju izazvanu virusom korona.

Najčitanije