more

More u Veloj Luci zagađeno fekalijama, kupanje se ne preporučuje

DUBROVNIK - More na plaži hotela Posejdon u Veloj Luci zagađeno je fekalijama, objavljeno je na stranici Dubrovačko-neretvanske županije.

Đavolje more u kojem nepoznata sila potapa brodove

Đavolje more, koje se još popularno naziva i Zmajev trougao, dio je Tihog okeana poznat po brojnim misterijama, a po mnogima je i zlokobniji od Bermudskog trougla.

Iz mora u Istri izvučeno tijelo Poljaka nestalog 2013. godine?

ZAGREB - Iz mora u Istri izvučeno je tijelo najvjerovatnije poljskog ronioca koji je nestao još 2013., piše Glas Istre.

Jadransko more zagađeno, postoji opasnost od zaraze

Usred turističke sezone, Jadransko more je svakim danom sve više zagađeno, a stručnjaci smatraju da zbog toga prete i zaraze.

Dašak mora i u vašem domu

​Podignite jedro i zaplovite put... vašeg doma, jer se tamo može prostirati more, onakvo kakvim ga čuvate u sjećanju, kojim svakodnevno "zapljuskujete" enterijer svog životnog prostora.

Žena umrla zbog smrtonosne bakterije nakon kupanja u moru

Visoke temperature širom Evrope natjerale su mnoge da potraže hlađenje u moru, međutim za jednu stariju gospođu odluka se pokazala smrtnosnom.

Rusija poslije eksplozije u Arhangelsku zatvorila dio mora

MOSKVA - Rusija je na mjesec dana zatvorila za plovidbu dio Bijelog mora nakon današnje eksplozije raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na sjeveru zemlje, u kojoj su dvije osobe poginule, a četiri ranjene, javila je agencija Interfaks, pozivaući se na zvaničnike luke u tom gradu.

Američki nosač aviona u Južnom kineskom moru

VAŠINGTON - Američki nosač aviona prošao je danas preko spornog Južnog kineskog mora, pokazujući još jednom vojnu snagu u trenutku novih napetosti između Kine i tri preostale države koje polažu pravo na tu vodenu teritoriju, prenosi AP.

Spasena 123 migranta sa broda u Sredozemnom moru

MADRID - Španska humanitarna grupa saopštila je da je danas spasila 123 migranta sa broda na Sredozemnom moru.

Ronioci pronašli nogu mlade Austrijanke koju je usmrtio gliser i očev teg

Policija je u moru kod Malinske na Krku pronašla ključni trag u istrazi smrti mlade Austrijanke Verene Hajnc, koju je prošle sedmice kod popularne plaže Hotela Malin ubio gliser.

Najčitanije