more

Kakav je uticaj mora na mozak?

Možete li da zamislite kakav je uticaj mora na naš mozak?

Istraživanje: Jadransko more nikada nije bilo slanije

Hrvatski tim naučnika je u saradnji s italijanskim kolegama objavio najnovije rezultate istraživanja koji ukazuju na dosad nezabilježene vrijednosti saliniteta Jadrana, objavio je Institut "Ruđer Bošković".

Potres u jadranskom moru kod Riminija

ZAGREB - Zemljotres magnitude 4,2 sa epicentrom u Jadranskom moru kod Riminija pogodio je italijansku obalu, a osjetio se i u Istri.

Antalija: Milionski grad na obali mora magnet za turiste

Ako je Ankara glavni grad Turske, Istanbul finansijski, administrativni i politički centar ove zemlje, onda Antalija svakako predstavlja prijestonicu turizma i s punim pravom nosi tu titulu.

Seks u moru ili na plaži, dobra ili loša zamisao?

Ljeto je vrijeme kada se strasti razbuktavaju, a kako i ne bi kad se vaša voljena osoba oskudno odjevena šeta pored vas.

U Crnom moru pronađen prsluk za spasavanje pilota bugarskog MiG-a

SOFIJA - Prsluk za spasavanje pilota bugarskog vojnog aviona koji je nestao iznad Crnog mora, pronađen je u moru, a potraga za pilotom se nastavlja.

U Banjaluci predstavljeni turistički potencijali Crne Gore

Turistički radnici iz Crne Gore predstavili su danas u hotelu "Courtyard Marriott" u Banjaluci turističke potencijale Podgorice, Budve, Bara, Tivta i Kotora.

Rusija počela nadzor američkog broda u Crnom moru

MOSKVA - Ruska crnomorska flota nadgleda akcije patrolnog broda američke obalske straže klase "Hamilton" koji je nedavno ušao u Crno more, saopštio je danas ruski Nacionalni centar za upravljanje odbranom.

Najmanje 130 migranata se utopilo u Sredozemnom moru

MILANO - Strahuje se da se najmanje 130 migranata utopilo u Sredozemnom moru kada se prevrnuo njihov čamac.

Novi potres u Jadranskom moru

SPLIT - Još jedan potres se oko 15.30 časova dogodio na području Jadrana.

Najčitanije