most

Za most u Docu treba devet miliona KM

BANJALUKA - Za gradnju mosta u Docu sa pristupnim saobraćajnicma, prema procjenama, biće potrebno oko devet miliona KM, a u toku su pregovori o većem kreditnom zaduženju sa EBRD-om.

Beskućnik se utopio u Sani nesretnim slučajem

SANSKI MOST - Amir Hadžiavdić (61) iz Tuzle utopio se nesretnim slučajem u rijeci Sani, u neposrednoj blizini Mašinskog mosta, na ulazu u Sanski Most iz pravca Ključa.

Pronađeno tijelo muškarca ispod mosta

SANSKI MOST - Beživotno tijelo muškarca uočeno je u ranim večernjim satima ispod mašinskog mosta na rijeci Sani, u blizini plaže Kožara.

Najljepši mostovi u Bosni i Hercegovini

Neke od najljepših građevina koje BiH može ponuditi su mostovi.

Organizovana "Kolačijada" za bolesnog dječaka

SANSKI MOST - Članice devet udruženja žena iz Sanskog Mosta organizovale su humanitarnu akciju prodaje kolača i drugih proizvoda iz kućne radinosti, a sav prihod biće uplaćen na račun za pomoć oboljelom dječaku Eminu Erdiću (11) iz Sarajeva.

Povezivanje Sanskog Mosta s Banjalukom strateški cilj

SANSKI MOST - Asfaltiranjem dionice puta u dužini od dva kilometra, tokom proteklog vikenda, nakon gotovo punih 40 godina nastavljena je izgradnja putnog pravca koji bi u budućnosti trebalo da spoji Sanski Most s Banjalukom preko Bronzanog Majdana.

Banjaluka dobija dva nova mosta

BANJALUKA - Banjaluku u idućoj godini očekuju brojni kapitalni projekti, među kojima i gradnja novog mosta u Srpskim Toplicama i projektovanje novog, velikog mosta u naselju Dolac.

Hrustovačka pećina nadomak Sanskog Mosta dobija svjetlo

SANSKI MOST - Radnici firme "Zedis" iz Zenice, koja se bavi geodetskim inženjeringom, obavili su trodimenzionalno skeniranje unutrašnjosti Hrustovačke pećine, koja se nalazi nadomak Sanskog Mosta, a riječ je o aktivnostima koje se provode u sklopu njenog planiranog osvjetljenja.

Srpske Toplice dobijaju novi most

BANJALUKA - Banjaluka bi sljedeće godine trebalo da dobije novi most, i to u Srpskim Toplicama, 250 metara uzvodno od banje i sadašnjeg mosta, saznaju "Nezavisne".

Njemački list: Hrvatska je kineski igrač u EU

FRANKFURT - Njemački list Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) objavio je veliki članak u kojem tematizuje uspon kineske moći u Evropi, a kao jedan od primjera tog trend navode i činjenicu da kineska državna kompanija gradi Pelješki most.

Najčitanije