most

U završnoj fazi gradnja mosta u Dragočaju

BANJALUKA - U banjalučkoj mjesnoj zajednici Dragočaj bi naredne sedmice trebalo da bude završena izgradnja mosta na lokalnom putu Gradina-Kaure-Šalići preko rijeke Dragočajke u vrijednosti 50.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kivi rodio kao grožđe

SANSKI MOST - U dvorištu Omera Hadžića, u centru Sanskog Mosta, već punih deset godina raste stablo kivija, a vlasnik kaže da je ove godine rodilo kao nikad dosad te da očekuje rekordan urod od preko 200 kilograma.

Dovezao se autom do mosta i skočio u Savu

BEOGRAD - Nepoznati muškarac pokušao je samoubistvo skokom sa mosta Gazela danas oko 17.10 sati.

Minuta ćutanja za žrtve tragedije u Đenovi

RIM - U Đenovi je danas održana minuta ćutanja za žrtve rušenja mosta prije mjesec dana, kada su u ovom italijanskom gradu poginule 43 osobe.

Zbog sanacije Trnskog mosta roditelji plaćaju prevoz

BANJALUKA - Roditelji djece koja iz naselja Priječani idu u Osnovnu školu "Desanka Maksimović" u Trnu ogorčeni su jer je sanacija Trnskog mosta, koji povezuje ova dva naselja, počela u vrijeme kada su djeca krenula u školu.

Hrvatska pomjerila rok za most na Savi

BANJALUKA, ZAGREB, SARAJEVO - Iako je prvobitno bilo najavljeno da će nakon dva odgađanja u avgustu i jednog odgađanja u julu Hrvatska sredinom septembra raspisati tender za izgradnju mosta na Savi kod Gradiške, to se nije dogodilo.

Mještani nisu sretni zbog "Zemlje sretnih pasa"

SANSKI MOST - Mještani Vrša i Suhače, susjednih sela koja nastanjuju Bošnjaci i Srbi, desetak kilometara od Sanskog Mosta, ponovo su protestovali protiv izgradnje azila za pse u blizini pomenutih mjesta.

Izgradnja novog Zelenog mosta u punom jeku

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je nakon obilaska gradilišta novog Zelenog mosta koji bi prema ugovoru sa izvođačem radova trebao biti završen do kraja godine izjavio da su gradske vlasti zadovoljne dosadašnjom dinamikom radova.

Obnova mosta u Đenovi koštaće između 150 i 200 miliona evra

RIM - Obnova urušenog mosta u Đenovi koštaće od 150 do 200 miliona evra, izjavio je danas guverner regiona Ligurija Đovani Toti.

Postavljen temeljac za novi most u Čelincu

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Željka Cvijanović položili su danas kamen temeljac za izgradnju mosta u Čelincu preko rijeke Vrbanje, za šta je Vlada Srpske izdvojila milion KM, a Vlada Srbije 500.000 KM.

Najčitanije