motorijada

Na Kastelu grmjeli motori i rokenrol

​Tokom vikenda na platou ispred tvrđave Kastel u Banjaluci održana je 5. Motorijada MK "Istok".

Počinju moto-susreti na Kastelu

BANJALUKA - Peti međunarodni moto-skup počeće danas na banjalučkoj tvrđavi Kastel, gdje se očekuje dolazak bajkera iz više od 20 zemalja, najavljeno je iz Moto-kluba "Istok", koji je organizator.

Na asfaltu ostala uspomena na motorijadu

SANSKI MOST - U organizaciji Moto-kluba "Sana" u danima proteklog vikenda u Sanskom Mostu održana je tradicionalna "Sanska motorijada" i ovo je bila već 15. godina kako se popularni bajkeri iz više evropskih zemalja druže u ovome gradu.

Više od 20 sati žive svirke na Kastelu

Peta, jubilarna motorijada, pod zvaničnim nazivom 5. međunarodni motoskup MK "Istok" Banjaluka, biće održana od 26. do 28. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Motorijada u Trebinju: "Pakleni vozači" ruše predrasude

TREBINJE - Jubilarni, dvadeseti moto-skup "Bajk vikend 2019", na kome je učestvovao do sada rekordan broj bajkera, sa oko 2.000 prijavljenih motocikala, proteklog vikenda održan je u Trebinju.

U Trebinju sinoć počela dvadeseta motorijada

U Trebinju je sinoć započeo dvadeseti po redu Moto vikend, na koji je stiglo oko 1.000 bajkera iz svih zemalja regiona i nekoliko evropskih zemalja.

Počinje trebinjska motorijada

Brojni bajkeri već su stigli u moto-kamp u bivšoj kasarni u Trebinju, gdje danas i zvanično počinje 20. trebinjska motorijada.

Počinje 12. motorijada u Prnjavoru

Moto-klub "Prnjavor 07" iz Prnjavora ovog vikenda domaćin je 12. "Bajk festa", druženja tokom kojeg se u Sportsko-rekreativnom centru "Borik" u prigradskom naselju Lazina voda okupi nekoliko hiljada članova moto-klubova iz regiona, ali i ostalih ljubitelja motora i brze vožnje.

Počela motorijada u Modriči

Defileom gradskim ulicama i rok koncertom lokalnih grupa u Modriči sinoć je počela 16. motorijada, koju organizuje Moto-klub "Balkanika".

Na motorijadi u Modriči oko 400 učesnika

MODRIČA - U Modriči je počela motorijada na kojoj se okupilo oko 400 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske i nekoliko evropskih zemalja.

Najčitanije