mtel

Borac m:tel ubjedljiv nad Škofja Lokom

Rukometaši Borca m:tel, ubjedljivom pobjedom nad Škofja Lokom 32:23, revanširali su se danas, u dvorani "Borik", slovenačkom prvoligašu za jučerašnji minimalan poraz koji su doživjeli u Prijedoru.

Mirko Mikić: Imamo kvalitet, bićemo bolji na startu sezone

Rukometaši Borac M:tela pokazali su dobre i loše strane na turniru u Trebinju, a trener Mirko Mikić ističe da se mora još dosta raditi, ali i da vjeruje da će tim igrati bolje kada krenu zvanična takmičenja.

Bez interneta korisnici M:tel-a u BiH

BANJALUKA - Većina korisnika M:tel-a u BiH ostala je danas nešto poslije 11 časova bez internet mreže.

Dobro došli u svijet Xiaomi telefona u ponudi kompanije m:tel

Xiaomi telefoni, koji su kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševili cijeli svijet, stigli su u ponudu kompanije m:tel. Od danas, korisnici naših usluga su u prilici da isprobaju vrhunske modele telefona - Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T.

Rukometaši Borac M:tela počeli pripreme

Rukometaši Borac M:tela uvijek imaju najviše ciljeve, i tako će biti i naredne sezone u kojoj će se boriti na četiri fronta. Pripreme za nove izazove počele su danas.

Banjaluka i Vrbas M:tel spremni za još jedno veliko takmičenje

Banjaluka i Kajak kanu klub Vrbas M:tel spremni su za još jedno veliko takmičenje ICF Svjetsko prvenstvo, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka-Vrbas 2019" koje će biti otvoreno sutra.

Brazilac za jači Borac

Giljerm Linjares de Souza, juniorski reprezentativac Brazila, novi je rukometaš Borac M:tela. Ima potencijal, a Banjalučani očekuju da u "crveno-plavom" dresu pokaže pravi kvalitet.

Vučićević potpisao za RK Borac

Rukometaš Nemanja Vučićević iz Vojvodine pojačao je banjalučki Borac M:tel s kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Odlučeno: Rukometaši Borac M:tela će igrati Kup EHF

​RK Borac m:tel, umjesto Izviđača, koji je i ove godine odustao od takmičenja u evropskim takmičenjima, igraće u prvom pretkolu Kupa EHF naredne sezone, odlučeno je na sjednici Upravnog odbora banjalučkog kluba, koja je u toku.

Nastavak saradnje m:tel-a sa gimnazijalcima iz Banjaluke

​Radeći aktivno na promovisanju obrazovanja iz oblasti nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike, kompanija m:tel se proteklog mjeseca družila i sa gimnazijalcima iz Banjaluke.

Najčitanije