mtel

Borcu od Vlade RS 100.000 KM

Rukometni klub Borac M:tel neće prestati sa radom, kazao je danas Vladimir Branković, direktor banjalučkog sportskog kolektiva.

Studentska praksa, prilika za budućnost

Kao i svake godine, već osam godina zaredom, m:tel omogućuje svojim stipendistima, studentima elektrotehnike iz BiH, praksu u trajanju od mjesec dana u kompaniji.

Uz m:tel i Teslu do novog automobila

Odaberite neku od postpaid Pretplata Plus tarifa sa bonusima za neograničenu komunikaciju, spojite je sa jednim od Tesla telefona iz bogate m:tel ponude i učestvujte u nagradnoj igri „m:tel + Tesla = šansa za Polo“.

Miljković potpisao za RK Borac m:tel

Lijevi bek Stefan Miljković i zvanično je član Rukomtnog kluba Borac m:tel, a sa banjalučkim klubom danas je potpisao jednogodišnji ugovor.

Nagradna igra sa savršenom jednačinom!

Spojite nove m:tel Pretplata tarife sa odličnim Tesla telefonima i učestvujte u nagradnoj igri u kojoj možete da osvojite limitiranu seriju volksvagenovog modela Polo.

Objavljeni konsolidovani rezultati Mtela

Mtel Grupa završava prvu polovinu poslovne 2018. godine uz stabilizovane poslovne prihode i rast dobiti.

RK Borac M:tel počeo pripreme za narednu sezonu

Rukometaši Borac M:tela počeli su pripreme za narednu sezonu, a ambicije su, kao i uvijek, visoke kada je riječ o trofejnom banjalučkom klubu.

Vijesti "Nezavisnih" i na TV-u

BANJALUKA - Kompanija "M:tel" pripremila je još jednu novinu. Naime, korisnici M:tel IPTV-a mogu da prate vijesti "Nezavisnih novina" i portala Mondo i na svom TV-u.

Šesti pehar za Borac

Rukometaši Borca su osvojili Kup BiH pošto su danas u finalu pobijedili Bosnu Centrotrans iz Visokog rezultatom 22:19 i osvojili šesti trofej u ovom takmičenju u klupskoj istoriji.

M:tel donira sredstva za Kliniku za ginekologiju i akušerstvo

U Banjaluci je održana konferencija za novinare povodom predstave "Hipnoza jedne ljubavi", Zvezdara teatra iz Beograda, koja je označila početak projekta "Zajedno mislimo dobro".

Najčitanije