muškarac

Muškarac umro u centru Šibenika: "Ukrao rum i srušio se u pekari"

Nakon što su dobili dojavu o mrtvoj osobi u pekari u centru Šibenika, policija je ogradila prostor ispred pekare te radi uviđaj i ispituje svjedoke.

Tijelo muškarca pronađeno u jezeru na Adi Ciganliji

BEOGRAD - Tijelo muškarca otkriveno je rano jutros u jezeru na Adi Ciganliji u Beogradu, javio je beogradski "Blic".

Ko teže ostavlja cigarete, muškarci ili žene?

Ukoliko žene ne mogu da ostave cigarete, a koriste preporučene preparate ili programe za odvikavanje, ne treba previše da se nerviraju. Bez obzira na to što postoji izražena želja da se riješe ovog poroka, često su nemoćne jer su zanemarene njihove potrebe.

Dva muškarca ranjena hladnim oružjem u centru Beograda

BEOGRAD - Dva muškarca povrijeđena su hladnim oružjem jutros u tržnom centru "Staklenac" u centru Beograda.

Transrodni muškarac trudan po drugi put i presrećan zbog toga

Transrodni muškarac Kayden Coleman (33), iz Njujorka, otkrio je da očekuje svoje drugo dijete, nakon što je jednom već proživio trudnoću i rodio kćerku Azaeliju. Kayden je započeo proces svoje transformacije iz ženske u mušku osobu još 2009. godine, ali nakon što je 2013. godine morao prestati uzimati testosteron, zbog mastektomije, ostao je u drugom stanju s bivšim partnerom.

Šta možete da saznate o muškarcu analizom položaja dok spava

Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava. Tu, na krevetu pored vas, leži čitava priča o njegovim uspjesima i porazima.

Zašto žene manje obolijevaju i rjeđe umiru od COVID-19?

LONDON - Broj smrtnih slučajeva i zaraze zbog pandemije COVID-19 ukazuje na to da muškarci češće obolijevaju od žena i da imaju ozbiljne ili kritične komplikacije ako se to desi.

Muškarcu za kršenje izolacije kazna 1.000 KM

KOTOR VAROŠ - Pedesetsedmogodišnjaku, koji je prekršio mjeru kućne izolacije u Kotor Varoši, biće izdat prekršajni nalog od 1.000 KM, saopšteno je iz opštinske komunalne policije.

Soliter pod blokadom zbog zaraženog muškarca

SARAJEVO - Kantonalni štab civilne zaštite Srednjobosanskog kantona, uz podršku policije, potpuno je blokirao soliter i sve stanare u Novom Travniku zbog muškarca pozitivnog na virus korona, koji tu živi.

Hrvatska ima najviše gojaznih muškaraca među zemljama EU

ZAGREB - Hrvatska ima najveću stopu gojaznosti među odraslim muškarcima u zemljama Evropske unije, saopšteno je danas u Zagrebu povodom Svjetskog dana gojaznosti, 4. marta.

Najčitanije