muškarci

Žene i muškarci nisu uzbuđeni u isto vrijeme

U vezi ste i čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite. Možda je problem samo u sinhronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela kompanija za seksulane igračke Lovehoney muškarci i žene su uzbuđeni u različito vrijeme. Muškarci najčešće žude za seksom u jutarnjim satima, a žene su puno uzbuđenije noću.

Znate li kakvi su muškarci najbolji u seksu?

Naučnici su došli do zaključka da su muškarci koji bolje razumiju žene bolji i u seksu, što većini žena nije neka novost.

Muškarci se zaljubljuju u žene koje liče njihovim majkama

Prema istraživanju američkog online dejting servisa eHarmony, čak 64 posto muškaraca je u vezi sa ženama koje dijele značajan broj osobina s njihovim majkama.

Zašto muškarci glume orgazam

Generalno je rašireno vjerovanje da samo žene glume orgazam. Međutim, to rade i muškarci – nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je čak da to rade puno češće nego što smo mislili.

Kako žene mijenjaju glas da bi privukle muškarca

Od stava, pogleda, pokreta pa čak do dubine glasa - na svim se ovim poljima događaju promjene kada se žene i muškarci nađu u situaciji flerta. Svako se želi predstaviti na najbolji mogući način tako što će na van prezentovati svoju najbolju verziju.

Zašto muškarcima tokom zime treba više seksa i dodira

U anketi koja je nedavno sprovedena pomoću jedne aplikacije za 'online dating' pokazalo se da su muškarci ti koji, čak više od žena, imaju potrebu zimske mjesece provesti s nekim. I ne samo da imaju veću želju za seksom, već im se raste i želja za nježnošću, romantikom i prisnosti.

10 najboljih parfema za muškarce

Uprkos nerijetkom vjerovanju da su parfemi nepotrebni luksuz, naročito kada su muškarci u pitanju, ima i onih koji znaju u čemu je značaj dobrog parfema i koji će zahvaljujući tome u svakoj prilici ostaviti upečatljiv utisak.

Izbor muškarca govori mnogo o vama

Htjele vi to da priznate ili ne, svaka žena ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od ostalih, a upravo taj izbor govori mnogo o vama. Možda i više nego što biste htjele.

Muškarci mogu patiti od postporođajne depresije

Prema The Guardianu, više od jedne četvrtine novih očeva pokazuje ozbiljne simptome vezane za postporođajnu depresiju.

Žena sa četiri muškarca: Ima muža, vjerenika i dva momka

Meri Krampton iz Mančestera ima supruga, vjerenika i dva momka i svi žive u skladnim ljubavnim odnosima.

Najčitanije