nadutost

Kako se na prirodan način riješiti nadutosti i gasova

Nadutost i gasovi stvaraju bolove u stomaku i čine da se čovjek osjeća neprijatno, a evo kako da riješite ovaj problem na prirodan način.

Kako spriječiti nadutost tokom putovanja

Postoji nekoliko stvari u vezi s putovanjima koje većina ljudi obožava. Odmor od obveza i uživanje u isprobavanju slasnih delicija su neke od njih. No, nadutost koja vas muči tokom putovanja sasvim sigurno se ne nalazi na spisku užitaka koje jedva čekate.

Kako se boriti protiv nadutosti?

Nadutost i prisustvo gasova mogu da budu vrlo neprijatni. Na sreću, narodna medicina nudi rješenje za to.

Pet namirnica koje izazivaju nadutost

Nadutost nije samo neugodnost koja vam onemogućava obući svoje omiljene traperice za večernji izlazak nego vam može stvoriti i velike neugodnosti.

Deset razloga zbog kojih vam je nadut stomak

Vjerovatno već znate da određena hrana (pasulj, grašak i slično) izazivaju nadutost. Međutim, hrana ne mora da bude jedini razlog nadustosti. Pojedine životne navike mogu da budu uzrok toga. Prenosimo vam kojih je to 10 stvari koje mogu da uzrokuju nadutost.

I to je moguće: Omiljeni slatkiš oslobađa nadutosti

Loša ishrana i zatvor najčešći su razlozi naduvenog stomaka. Ukoliko vas muči ovaj neprijatan osjećaj mi imamo rješenje i to vrlo ukusno.

Zdrava hrana ali i neprijatelj ravnog stomaka

Profesorka medicine Lin Čang otkrila je da nevjerovatno zdrave namirnice mogu da izazovu nadutost i gasove, te da otežaju cjelokupan rad digestivnih organa.

Najčitanije