nadzor

Čelinac će dobiti moderan video-nadzor

ČELINAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da će u Čelincu biti postavljen moderan video-nadzor s pametnim kamerama što će znatno poboljšati bezbjednost građana ove opštine.

Revizija: Agencija za nadzor nad tržištem zapošljavala bez konkursa

SARAJEVO - Kancelarija za reviziju institucija BiH završila je i objaviila prvu grupu izvještaja finansijske revizije za 2019. godinu za 12 institucija Bosne i Hercegovine.

Divlje deponije: Video-nadzor postavljen na četiri kritične lokacije

Nova četiri sistema video-nadzora postavljena su u gradskom i prigradskom području u nastojanju da se smanji broj divljih deponija.

U FBiH izdata 624 rješenja o stavljanju putnika pod nadzor

SARAJEVO - Federalni sanitarni inspektori izdali su na granici 627 rješenja o stavljanju putnika u samoizolaciju, rekao je direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović.

Moskva uvodi novi sistem za nadgledanje zaraženih

MOSKVA - Moskva će uvesti novi sistem za nadgledanje zaraženih pacijenata koji se liječe kod kuće, prenosi Tass.

U Crnoj Gori pod nazorom 184 ljudi

PODGORICA - U Crnoj Gori trenutno je 184 lica pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom zbog sumnje da su zaražena virusom korona, rekla je epidemiolog iz Instituta za javno zdravlje Božidarka Rakočević.

Zbog koronavirusa u Crnoj Gori pod nazorom 212 osoba

PODGORICA - U Crnoj Gori se 212 lica nalazi pod nadzorom zbog koronavirusa, rekao je crnogorski ministar zdravlja Kenan Hrapović.

Sa tržišta se povlači ventilatorska grijalica, može izazvati požar

SARAJEVO - Na tržištu BiH pronađena je ventilatorska grijalica koja spada u grupu nesigurnih proizvoda jer predstavlja rizik od opekotina, strujnog udara i požara.

Višković: Cijela RS uskoro pod video nadzorom

BANJALUKA - Kompletna teritorija Republike Srpske biće pokrivena video nadzorom, a tender za nabavku opreme je u toku, potvrđeno je iz Vlade Republike Srpske.

Prazna rupa: Zašto u Njemačkoj nema Street Viewa

Postoji dobar istorijski razlog za nepovjerljivost Nijemaca u nadzor nad njima. Ali, da li je Google loš kao Gestapo ili Stasi?

Najčitanije