najbolji

Komercijalna banka nagradila najbolje učenike

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Srbije, Komercijalne banke ad Banjaluka, nagradila je novčanim nagradama u vidu štednog uloga na cvrčak slobodnoj štednji tri najbolja rada čiji su autori:

Kraće liste kandidata za deset najboljih sportista RS

Stručni žiri 64. Izbora deset najboljih sportista RS obavio je lakši dio posla skrativši listu na deset kandidata, koji će se 21. decembra pojaviti na sceni Banskog dvora, a na trećoj sjednici, na dan izbora, poredaće ih od desetog do prvog mjesta.

Najbolji automobili u 2018. godini

Kao i svake godine, JD Power je objavio listu najboljih novih automobila na američkom tržištu.

UEFA bira najboljeg fudbalera

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) će 30. avgusta u Monte Karlu birati najboljeg igrača Evrope.

Milan Projević, najbolji ljekar u RS: Priznanje za požrtvovan pristup pacijentima

TREBINJE - Mi prihvatamo svoje pacijente kao ljude u nevolji koji od nas traže pomoć, kao tjelesno, duhovno, duševno i socijalno biće, a taj uvid u stanje svakog našeg bolesnika posebno omogućava porodična medicina, kazao je dr Milan Projević, zaposlen u ambulanti porodične medicine Doma zdravlja Trebinje, koji je dobio priznanje građana i pacijenata kao najbolji ljekar u RS.

17. Izbor najboljeg sportiste BiH: Mara Lakić Brčaninović predsjednica žirija

Mara Lakić Brčaninović, jedna od najboljih koraškašica ex-YU košarke, Evrope i svijeta svih vremena predsjedavaće žirijem 17. Izbora najboljeg sportiste Bosne i Hercegovine za 2017. godinu, u tradicionalnoj organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

Najčitanije