nakit

Nakit koji treba da imate do svoje 40. godine

Bilo da želite da počastite sebe dobrim i skupim poklonom ili da jednostavno unaprijedite vaš cjelokupni izgled, nakit je uvijek sjajan izbor.

Bivša prva dama Hondurasa osuđena na 58 godina zatvora

​LONDON - Bivša prva dama Hondurasa Rosa Elena Bonila (52) osuđena je danas na 58 godina zatvora zbog kupovine nakita novcem iz javnih fondova.

Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama

​Najnovija Louis Vuitton kolekcija nakita kreirana je kao omaž opakoj i odvažnoj ličnosti X hromozoma.

Penzioner organizovao grupu za šverc zlata

SARAJEVO - Sud BiH prihvatio je prijedlog odbrane da se Ćemal Prašović, Ibrahim Nuraj i Edževid Batkić, uhapšeni u policijskoj akciji Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kodnog naziva “Zlatni karat”, brane sa slobode, uz mjere zabrane.

Ukradeni zlatni nakit i mobilni telefon

ZVORNIK - Nepoznati počinilac iz stambenog objekta u Zvorniku ukrao je zlatni nakit i mobilni telefon.

Tinejdžerka zarađuje džeparac izradom i prodajom nakita

SOKOLAC - Maturant Osnovne škole "Sokolac" Vedrana Abazović pravi nakit i ukrasne predmete za porodična slavlja, a za džeparac zarađuje prodajući ih putem društvenih mreža kupcima iz svog mjesta, ali i zainteresovanima iz čitave Srpske i Srbije.

U akciji "Zlatni karat" oduzeto preko 60 kg nakita vrijednosti oko 3,5 miliona KM

SARAJEVO - U okviru operativne akcije kodnog naziva "Zlatni karat“, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu otkrili su i privremeno oduzeli oko 50 kg nakita koji svojim izgledom asocira na zlato i oko 13 kg nakita koji svojim izgledom asocira na srebro, ukupne preliminarne vrijednosti oko 3,5 miliona KM.

"Zlatna" akcija razbila 30 švercera plemenitog metala

SARAJEVO - U akciji "Zlatni karat" pripadnici SIPA razbili su grupu organizovanog krijumčarenja zlata i srebra te uhapsili 30 lica i oduzeli im oko 40 kilograma ovog plemenitog metala, koji je bio spreman za dalju preprodaju u bh. zlatarama, saznaju "Nezavisne".

"Zlatni karat" zaplijenio veću količinu nakita

SARAJEVO - U akciji "Zlatni karat", koja se po nalogu Tužilaštva BiH sprovodi širom BiH s ciljem presijecanja i sprečavanja krijumčarenja i plasiranja na ilegalnom tržištu proizvoda od plemenitih metala, zaplijenjena je veća količina proizvoda od plemenitih metala, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Ponudio se starici da joj ubrza internet pa joj ukrao novac i nakit

DOBOJ - Protiv Munira Husejinovića (47) iz Zenice, Dobojska policija Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj zbog prevare.

Najčitanije