nakit

Radionice u Banjaluci: Napravite sami novogodišnje ukrase

BANJALUKA - Omladinski centar "Zdravo da ste" u Banjaluci organizuje besplatne radionice izrađivanja novogodišnjih ukrasa.

Pogledajte kako je Melanija Tramp ukrasila Bijelu kuću za Božić

Prva dama SAD Melanija Tramp predstavila je božićni dekor Bijele kuće, čija je tema ove godine patriotizam koji slavi "Duh Amerike".

Pomama za novogodišnjim drvcima i ukrasima: Jelke već od 2,5 KM

BANJALUKA - U tržnim centrima i na tržnici uveliko je počela prodaja novogodišnjih jelki i ukrasa, a kupci su najviše zainteresovani za drvca, za kojima vlada prava pomama.

Pljačka u muzeju, ukrali nakit vrijedan milijardu evra

DREZDEN - Pljačkaši su rano jutros ukrali stari nakit vrijedan blizu milijardu evra iz Zelene riznice muzeja u njemačakom gradu Drezdenu, piše list "Bild".

Opljačkana zlatara u Splitu, ukraden nakit vrijedan 260.000 KM

SPLIT - U pljački zlatare u centru Splita ukraden je nakit čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko 260.000 KM, saopštila je splitska policija.

Bik pojeo zlatni nakit

Bik u saveznoj indijskoj državi Harijana pojeo je zlatni ukras težine 40 grama.

Nakit koji treba da imate do svoje 40. godine

Bilo da želite da počastite sebe dobrim i skupim poklonom ili da jednostavno unaprijedite vaš cjelokupni izgled, nakit je uvijek sjajan izbor.

Bivša prva dama Hondurasa osuđena na 58 godina zatvora

​LONDON - Bivša prva dama Hondurasa Rosa Elena Bonila (52) osuđena je danas na 58 godina zatvora zbog kupovine nakita novcem iz javnih fondova.

Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama

​Najnovija Louis Vuitton kolekcija nakita kreirana je kao omaž opakoj i odvažnoj ličnosti X hromozoma.

Penzioner organizovao grupu za šverc zlata

SARAJEVO - Sud BiH prihvatio je prijedlog odbrane da se Ćemal Prašović, Ibrahim Nuraj i Edževid Batkić, uhapšeni u policijskoj akciji Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kodnog naziva “Zlatni karat”, brane sa slobode, uz mjere zabrane.

Najčitanije