neđo trninić

Trninić o projektima: Realizovana izgradnja mreže autoputeva, rekonsutruisani putevi

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić istakao je danas značaj uspješnog rada javnih preduzeća s ciljem ostvarenja planova i projekata kako u oblasti putne infrastrukture, tako i u oblasti vazdušnog saobraćaja.

Trninić smijenjen, DNS odlučuje o nasljedniku

BANJALUKA - Potpredsjednik DNS-a Darko Banjac potvrdio je da je smijenjen ministar sabraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić, koji je na tu poziciju imenovan kao kadar DNS-a.

Saznajemo: Trninić će do kraja dana biti smijenjen

BANJALUKA – Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza u Vladi RS i član DNS-a, biće smijenjen danas u toku dana, saznaju "Nezavisne".

Trninić: Prenesen niz nadležnosti, ignorisani stavovi Srpske

​BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je Srni da su brojne nadležnosti Srpske prenesene na nivo BiH, te da je to činio i odlazeći Savjet ministara uz pomoć predstavnika Republike Srpske koji su ignorisali stavove institucija Srpske.

Proglašeni najbolji ministri i menadžeri

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić večeras je u Banjaluci proglašen za najministra u ovoj godini po izboru Evropske nezavisne agencije za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija BiH, jugoistočne i srednje Evrope, Evropskog udruženja menadžera i časopisa "Euromanadžer".

Trninić: Plan restrukturiranja ŽRS ne znači stečaj

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas Srni da je Vlada usvojila Plan finansijskog i operativnog restrukturiranja "Željeznica Republike Srpske" čiji je cilj da ovo javno preduzeće stekne uslove za uspješno poslovanje.

Trninić: Velika finansijska korist od preuzimanja kontrole letova

​BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas Srni da će BiH potpunim preuzimanjem kontrole vazdušnog saobraćaja iznad BiH omogućiti puni nadzor nad vlastitom teritorijom i značajan rast prihoda.

Trninić: Biće zaposleno 57 radnika u "Željeznicama"

DOBOJ - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić rekao je da je Vlada donijela odluku o zapošljavanju 57 radnika u "Željeznicama Republike Srpske", uz saglasnost Svjetske banke.

Trninić: Formiranje Savjeta ministara otkočiće mnoge projekte

LAKTAŠI - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izrazio je nadu da će formiranje Savjeta ministara otkočiti mnoge projekte, navodeći da je najviše sredstava zbog nekonstituisanja vlasti na nivou BiH bilo blokirano za resor saobraćaja i veza i projekte koje je Ministarstvo predvidjelo.

Trninić: Preseljenje terminala će rasteretiti saobraćaj u Gradišci

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je Srni da će preseljenje carinskog terminala za teretni saobraćaj iz centra grada na novu lokaciju na autoputu Banjaluka-Gradiška doprinijeti značajnom rasterećenju saobraćaja u Gradišci.

Najčitanije