nekretnine

Treće dijete prečica za stan

DOBOJ - Treće dijete donijeće ne samo sreću bračnim parovima kojima je iz gradske kase sufinansirana kupovina stana, nego će im omogućiti da postanu stoprocentni vlasnici nekretnine, koju će moći prodati, a potom za svoju petočlanu porodicu osigurati dom veće kvadrature.

Korona nije značajno oborila cijene nekretnina

Cijene nekretnina, u vrijeme pandemije korona virusa, nisu pale onoliko koliko se očekivalo pa se stanovi u starogradnji, u dijelu Podgorice, preko Morače, mogu pazariti i do 1.300 evra za kvadratni metar, kaže Edita Dautović, vlasnica jedne podgoričke agencije za nekretnine.

Potražnja za stanovima jača od pandemije

BANJALUKA, PRIJEDOR - Potražnja za stanovima u gradovima Republike Srpske ne jenjava ni u periodu pandemije virusa korona.

Korona probudila potražnju za imanjima i vikendicama

BANJALUKA - Od kada je počela pandemija virusa korona, došlo je do određenih promjena na tržištu nekretnina u Republici Srpskoj, jer su povećani interes i tražnja za kupovinom kuća i vikendica na selima i u prirodi, ili za iznajmljivanjem, a i nakon ove situacije sa opasnim virusom ostaće povećana potražnja za ovim nekretninama, kažu u agencijama za nekretnine u RS.

Stan u Banjaluci prodat za 670.000 KM

BANJALUKA - Najskuplji stan u Republici Srpskoj tokom prošle godine kupljen je u Banjaluci, a vlasnik je za takav stan od 244,05 metara kvadratnih sa dva garažna mjesta čija je ukupna površina 39,85 kvadrata izdvojio vrtoglavih 669.900 KM.

Kuću u mediteranskom gradu možete kupiti po cijeni šoljice kafe

Posljednjih godina brojni italijanski gradovi kako bi stali na kraj negativnom demografskom trendu na prodaju su stavili kuće i stanove po cijeni šoljice kafe.

Garaža u Dubrovniku košta kao kuća u Vukovaru

ZAGREB - Cijene stanova i privatnih objekata u Hrvatskoj, koje su među najvišim u EU po stopi rasta, i dalje obaraju rekorde - za cijenu garaže u Dubrovniku moguće je kupiti cijelu kuću u Vukovaru.

Beč staje u kraj previsokim cijenama nekretnina

BEČ - Kako bi zaštitio građane Grad Beč je izdao besplatnu aplikaciju za računanje provizija na nekretnine.

Neviđen skok cijena nekretnina u Grčkoj

ATINA - Tržište nekretnina Grčke u neviđenom je, gotovo nasilnom rastu cena, piše atinski list "Katimerini".

Ognjen Vranješ prije razvoda nekretnine prepisao na majku i brata

Fudbaler Ognjen Vranješ, o kom se i te kako pričalo zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to poslije 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Najčitanije