novi grad

Ulicama Novog Grada patrolirala konjica Žandarmerije

NOVI GRAD - Konjica Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske danas je prvi put patrolirala ulicama Novog Grada.

KUD-u "Una" zlatna medalja za scenski nastup u Turskoj

Kulturno-umjetničko društvo "Una" Novi Grad osvojilo je zlatnu medalju za najbolji scenski nastup na 20. Festivalu folklora u Sarimsakliju u Turskoj.

U Novom Gradu do sada 109 prijava štete

NOVI GRAD - Do sada je primljeno 109 prijava štete od nevremena koje je opštinu Novi Grad zahvatilo u četvrtak, 9. juna, a samo danas je bilo 27 prijava, rekao je Srni šef opštinskog Odsjeka Civilne zaštite Mirko Lukić.

Stabilizovano stanje u Novom Gradu, prijavljeno sedam odrona

NOVI GRAD - U Novom Gradu stabilizovano je stanje nakon današnjeg nevremena, a angažovane su dežurne ekipe da dalje prate situaciju, rekao je večeras Srni zamjenik načelnika opštine Bojan Lukač.

Otvorena izložba slika Marina Milutinovića u Novom Gradu

U Gradskoj galeriji u Novom Gradu večeras je otvorena izložba "Ahromatske alternacije", autora akademskog slikara iz Niša Marina Milutinovića.

Nestali mladić pronađen povrijeđen kod Crvanjskog jezera

FOČA - Nestali mladić I.A. 2001. godište iz Sarajeva pronađen je na lokalitetu Crvanjskog jezera / Ulog, potvrđeno je iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo.

Uhapšen jer je prijetio, policija mu našla arsenal oružja

NOVI GRAD – Policija iz Novog Grada uhapsila je B.P. iz tog grada jer je jednoj osobi prijetio.

Smotra dječijeg folklora u Novom Gradu

U Novom Gradu sutra će biti održana smotra dječijeg folklora "Veseli koračići" koja će okupiti članove sedam kulturno-umjetničkih društava.

Za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija 6,9 miliona KM

NOVI GRAD - Ministarstvo rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske uložilo je u proteklom periodu 6,9 miliona KM za projekte u Novom Gradu, od čega 2.830.000 KM za stambeno zbrinjavanje boračkih kategorija, izjavio je danas resorni ministar Duško Milunović.

Mirko Kreća vatrom meko bijelo drvo pretvara u umjetnost

NOVI GRAD - Mirko Kreća iz Novog Grada u slobodno vrijeme se bavi posebnom tehnikom ukrašavanja drveta - pirografijom, te od ovog materijala stvara razne predmete koji krase mnoge domove u ovoj lokalnoj zajednici, ali i šire.

Elektroinstalacije uzrok požara na pilani

PRIJEDOR - Uzrok nedavnog požara na pilani u privatnom vlanisništvu u Sokolištu kod Novog Grada je kvar na elektroinstalaciji u unutrašnjosti objekta, utvrđeno je uviđajem koji su izvršili pripadnici Policijske uprave iz Prijedora.

Gorjela hala kod Novog Grada

NOVI GRAD - Pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Novi Grad noćas su ugasili požar koji je izbio u hali preduzeća "Drvopromet" vlasništvo Milenka Vejnovića u Sokolištu, kod Novog Grada.

Gorjeli poljoprivredno gazdinstvo u Prnjavoru i šuma u Novom Gradu

PRNJAVOR - U požaru koji je izbio na poljoprivrednom gazdinstvu vlasništvo D.J. iz Prnjavora nije bilo povrijeđenih, a utvrđeno da je izbio usljed kvara na elektroinstalacijama.

U Sarajevu nestala Nevzeta Solak

Pripadnici Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo vrše intenzivnu portagu za Nevzetom Solak.

Direktor firme osumnjičen da je oštetio budžet RS za skoro 80.000 KM

​PRIJEDOR - Protiv B.P. iz Novog Grada podnesen je Izvještaj o krivičnom djelu zbog sumnje da je oštetio budžet Republike Srpske za 76.621,49 KM ne plaćajući poreze i doprinose za radnike, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Najčitanije