novi grad

Dvojac osumnjičen da je oštetio Medžlis IZ za 150.000 KM

NOVI GRAD - Jasmin K. iz Bihaća, bivši predsjednik Islamske zajednice u Novom Gradu, i Ramiz K. iz Novog Grada, sekretar i blagajnik Medžlisa, osumnjičeni su da su zloupotrebama oštetili Medžlis IZ za više od 150.000 maraka.

Zapaljena vozila dvojcu poznatom po švercu migranata

NOVI GRAD - Dva BMW-a u vlasništvu Jasmina Selimagića iz Novog Grada i golf u vlasništvu njegovog sugrađanina Radomira Bašića zapaljena su u noći s nedjelje i ponedjeljka i to za manje od sat vremena, a policija traga za počiniocima.

Novi Grad: Prošle godine isporučeno četiri miliona litara mlijeka

NOVI GRAD - Proizvođači mlijeka u Novom Gradu isporučili su prošle godine 4.047.943 litra mlijeka ili 417.550 litara više nego 2019. godine.

Još čekaju obnovu nakon zemljotresa: Tri mjeseca bez krova nad glavom

KOSTAJNICA, PRIJEDOR - Gotovo tri mjeseca nakon stravičnog zemljotresa u Petrinji, koji je i u nekoliko lokalnih zajednica na sjeverozapadu Srpske iselio građane iz njihovih kuća, oni još čekaju vlastiti krov nad glavom.

Bivši borac Pero Santrač spava ispod kišobrana

NOVI GRAD - Pero Santrač iz mjesta Poljavnice, kod Novog Grada, bivši borac, već godinama živi u katastrofalnim uslovima, bez vode, struje i u kućici koja prokišnjava.

Preduzete radnje za nesmetano odvijanje izbora u Novom Gradu

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH saopštila je jutros da je u saradnji sa Opštinskom izbornom komisijom Novi Grad preduzela neophodne radnje za nesmetano odvijanje izbornog procesa na biračkom mjestu 007B040.

Izborni proces u Suhači nije počeo, problem isti kao 15. novembra

NOVI GRAD - Izborni proces na biračkom mjestu Suhača u opštini Novi Grad, gdje je trebalo da se danas ponove lokalni izbori, nije počeo zbog problema sa biračkim odborom, potvrdio je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije (OIK) Novi Grad Ljuban Knežević.

Položeno cvijeće ispred porodične kuće Mustafe Nadarevića u Novom Gradu

NOVI GRAD- Stanovnici Novog Grada položili su danas cvijeće ispred porodične kuće Mustafe Nadarevića u ovom gradu i na taj način se oprostili od preminulog glumca.

Poništeni izbori na jednom biralištu u izbornoj jedinici Novi Grad

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH danas je poništila izbore za načelnika opštine i Skupštinu opštine održane u nedjelju, 15. novembra, na redovnom biračkom mjestu u Suhači (007B040) u izbornoj jedinici Novi Grad i ponovne zakazala za nedjelju, 29. novembar.

Poginuli muž i žena u nesreći kod Novog Grada

NOVI GRAD - Pero (83) i Sava (84) Pilipović, bračni par iz Svodne, poginuli su u sudaru dva automobila u tom mjestu, a u ovoj nesreći teško je povrijeđena i devetogodišnja djevojčica, dok je vozač R.R. lakše povrijeđen.

Najčitanije