novinar

Izvještavao o virusu pa nestao - porodica tvrdi da je prisilno odveden

NJUJORK - CNN piše da je poslije slučaja doktora Li Venlijanga, koji je upozoravao na pojavu virusa korona, a zatim umro od njega, nestao kineski novinar Čen Chuši.

Pompeo prekinuo intervju, vikao na novinarku i psovao

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majk Pompeo vikao je, uz psovke, na novinarku Meri Luiz Keli poslije intervjua koji je prekinuo nezadovoljan što mu je postavljala pitanja o Ukrajini, saopštio je Nešenel Publik Radio (NPR)

Američki novinar pušten iz pritvora u Libanu

BEJRUT - Američki novinar Nikolas Frejks, koji je uhapšen u Libanu zbog sumnje da je prenosio snimak protesta jednom izraelskom mediju, pušten je iz pritvora.

Saučešće povodom smrti novinara Mugdima Galijaševića

SARAJEVO - Društvo novinara BiH upućuje izraze dubokog saučešća porodici i kolegama dugogodišnjeg novinara Mugdima Galijaševića.

Novinaru osam mjeseci zatvora zbog lažiranja otmice

Novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković osuđen je u Osnovnom sudu u Vršcu na osam mjeseci zatvora zbog lažnog prijavljivanja svoje navodne otmice u junu 2018. godine.

Nadal se naljutio na novinara: Brak kod mene ništa ne mijenja

Španskog tenisera Rafaela Nadala, poslije poraza od Aleksandera Zvereva, naljutilo je pitanje novinara da li mu je koncentraciju oduzelo to što se nedavno oženio.

U Prištini iznenada preminuo novinar Nikola Bešević

U Prištini je sinoć u sedamdeset drugoj godini iznenada preminuo novinar, likovni kritičar i slikar Nikola Bešević.

Ludost ili profesionalnost: Izvještavao o poplavama u vodi do grla

Pakistanski reporter proslavio se "preko noći" nakon što je video snimak njegovog izvještaja o poplavama postao popularan na društvenim mrežama.

Tito Bosnia: Otac mi je dao ime u nadi da će dati optimizam BiH

Indonezijski novinar Tito Bosnia postao je hit na društvenim mrežama protekle sedmice zbog njegovog neobičnog imena.

Incident u Blajburgu:Hrvatski ekstremisti napali njemačkog novinara

Novinara njemačkog dnevnog lista Frankfurter Rundšau Danijela Majića fizički su napali posjetioci blajburške komemoracije, i to nakon što ga je desničar Velimir Bujanec pljunuo dva puta, prenose Novosti.hr.

Najčitanije