novinar

Meksički novinar ubijen i obezglavljen

MEKSIKO SITI - Jedan novinar ubijen je i obezglavljen u meksičkoj državi Verakruz, saopštio je list za koji je radio.

Ubistvo slovačkog novinara: Kočner oslobođen u "procesu vijeka"

Slovački sud oslobodio je kontroverznog biznismena Marijana Kočnera optužbi da je nalogodavac ubistva novinara Jana Kucijaka. To je iznenađujuća presuda u "procesu vijeka". Ovaj zločin je protresao Slovačku iz korijena.

Odbačena Dukićeva ponuda Tužilaštvu

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka nije zaključilo sporazum o priznanju krivice koji je ponudio Nedeljko Dukić (29) iz Kneževa, a koji je optužen da je 26. avgusta 2018. godine pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (38), novinara RTV BN i portala Gerila.info, potvrđeno nam je u ovom tužilaštvu.

Dukić tražio popa i dvije godine robije

BANJALUKA - Nedeljko Dukić (29) iz Kneževa, koji je optužen da je 26. avgusta 2018. godine pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (38), novinara RTV BN i portala Gerila.info, ponudio je da s Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka potpiše sporazum o priznanju krivice, kojim bi mu bile odrezane dvije godine robije, saznaju "Nezavisne novine".

Sin ubijene malteške novinarke: Istraživala i Đukanovića

Sin Dafne Karuana Galicije, novinarke ubijene prije skoro tri godine na Malti, Metju Karuana Galicija rekao je danas da je predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović bio ključna osoba iz te zemlje u istraživanju njegove majke dok je pisala o slučaju Možura.

Meksički novinar Eduardo Očoa ubijen ispred kuće

MEKSIKO SITI - Nepoznati napadači ubili su novinara Eduarda Očou ispred njegove kuće u gradu Uruapanu u državi Mičoakan na zapadu Meksika, saopšteno je iz kancelarije državnog tužioca.

Novinar Dušan Stojanović izgubio bitku s koronom

Dugogodišnji novinar "Večernjih novosti" Dušan Stojanović (71) iz Aleksinca preminuo je u niškom Kliničkom centru od posljedica virusa korona.

Dukićev advokat će tražiti da palica bude pokazana sudijama

BANJALUKA - Protiv Nedeljka Dukića iz Kneževa, optuženog za pokušaj ubistva novinara Vladimira Kovačevića, Okružno tužilaštvo završilo je izvođenje dokaza, a njegova odbrana najavila je 12 svjedoka.

Preminula novinarka Željka Spremo

BIJELJINA - Novinarka Željka Spremo preminula je danas nakon teške bolesti u Bijeljini u 56. godini.

Uhapšen u Banjaluci zbog fizičkog napada na TV ekipu

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, danas oko 14.30, uhapsili su osobu inicijala L.K. zbog vrijeđanje i fizičkog napada, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Najčitanije