oštećenje

Oštećena crkva u selu Sredska kod Prizrena

Na srpske svetinje na Kosovu i Metohiji sinoć se dogodio još jedan u nizu napada - u selu Sredska kod Prizrena oštećena je crkva Uspenja Presvete Bogorodice, saopštila je Kancelarija za KiM.

Šta oštećuje volan automobila

Krema za sunčanje, losion za čišćenje ruku i proizvodi za zaštitu od insekata u ljetnim mjesecima se prodaju kao brže od salame ili sira na akciji.

Uhapšen osumnjičeni za oštećenje više vozila u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu čiji su inicijali D.D. zbog sumnje da je otetilo više automobila na području ovog grada.

Identifikovan Banjalučanin osumnjičen za oštećenje vozila

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su pedesetdevetogodišnjaka iz Banjaluke osumnjičenog za oštećenje vozila na području grada.

Izvještaj protiv lica koje je oštetilo četiri automobila

ZVORNIK - Protiv lica čiji su inicijali S.J. (54) iz Zvornika podnesen je izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je oštetilo četiri parkirana automobila, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Pijani Rus "napao" jednu od najčuvenijih ruskih slika

Na jednoj od najčuvenijih ruskih slika "Car Ivan i njegov sin Ivan" Ilje Rjepina, prikazan je Ivan Grozni kako u rukama drži umirućeg sina.

Lomljivi ekrani postaju prošlost

Pucanje ekrana prenosnih uređaja uskoro bi moglo da postane prošlost, pošto su britanski naučnici izumeli jefitn, fleksibilni displej od srebra i grafena.

Iz Motorole stiže ekran koji će se sam popravljati?

Američka patentna kancelarija objavila je patent koji je podnijela Motorola, a koji opisuje tehnologiju za ekrane koji će imati sposobnost da se sami poprave.

Velika šteta na saobraćajnoj signalizaciji: Uništeno 200 znakova

BANJALUKA - Za sedam mjeseci ove godine uništeno je ili oštećeno oko 200 saobraćajnih znakova, a gradske vlasti izdvojile su više od 45.000 KM za saniranje štete koja je nastala na saobraćajnoj signalizaciji od početka godine.

Najčitanije