obnova

Obnovljeno 12 škola, radi se u još četiri

BANJALUKA - Ovogodišnja obnova škola, u okviru plana vrijednog 600.000 KM, uspješno je okončana tokom ljetnjeg raspusta na većini planiranih objekta.

Za obnovu "Gate" potrebna dva miliona KM

BIHAĆ - Zbog lošeg stanja smještajnih kapaciteta i dugogodišnjeg neulaganja, lječilište "Gata", u istoimenom mjestu nadomak Bihaća, susreće se posljednjih godina sa znatno smanjenim brojem korisnika usluga te javne ustanove.

Banjaluka: Gradilišta u 16 gradskih i prigradskih škola

BANJALUKA - Banjalučka Osnovna škola „Branko Radičević“, jedna od najvećih u RS, novu školsku godinu dočekaće sa osam novih učionica, tako da učenici nastavu više neće morati pohađati u tri smjene, navedeno na sajtu Gradske uprave.

Većina obećanog novca za Notr Dam nije uplaćena

PARIZ - Većina novca koji je obećan za obnovu katedrale Notr Dam tek treba da bude uplaćen, rekao je danas nadbiskup Pariza Mišel Opeti.

Počela obnova više ulica u Banjaluci

BANJALUKA - Oštećene saobraćajnice u više ulica na užem gradskom području biće temeljno obnovljene ovih dana, izjavio je načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić. On je istakao da se trenutno radi u samom centru grada, tačnije u Ulici Ivana Franje Jukića koja je u znatnoj mjeri bila oštećena.

Na proljeće obnova bastiona

BANJALUKA - Rekonstrukcija tvrđave Kastel biće nastavljena na proljeće sanacijom takozvanog bastiona, koji je lociran između dvije nedavno obnovljene kule, najavljeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Kreće obnova horor učionica u Tehničkoj školi

BANJALUKA - Učenici i profesori Tehničke škole od polovine oktobra ponovo će moći da koriste školski blok od 11 učionica, koje su već neko vrijeme zbog problema sa prokišnjavanjem bile van funkcije.

Počinje detaljna obnova Banskog dvora

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je tender za sanaciju i restauraciju fasade i dekorativnog osvjetljenja na objektu Banskog dvora, u okviru projekta vrijednog oko dva miliona KM.

Počela obnova krova na školi u Mišinom Hanu

BANJALUKA - Na zgradi područne škole "Milutin Bojić" u Mišinom Hanu kod Banjaluke danas je počela sanacija krova za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 19.000 KM, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Novo ruho za 19 banjalučkih škola

BANJALUKA - Obnova škola na području grada je počela kako bi đaci od jeseni imali bolje uslove za rad.

Najčitanije