obnova

Završena obnova krova škole u Vrbanji

Završena je rekonstrukcija krova objekta Osnovne škole "Stanko Rakita" u Vrbanji nakon što su djeca nešto više od mjesec dana boravila pod krovom od najlona.

Bugarska pomaže obnovu škole kod Trebinja

TREBINJE- Objekat škole u Mjesnoj zajednici Petrovo Polje koja djeluje pri trebinjskoj školi “Vuk Karadžić” rekonovira se zahvaljujući Ministarstvu spoljnih poslova Republike Bugarske.

Gotova izgradnja Notr Dama, rekonstrukcija može da počne

PARIZ - Radovi na izgradnji katedrale Notr Dam u Parizu su završeni, saopštili su danas zvaničnici.

Obnova krova škole u Vrbanji počinje iduće sedmice

Obnova krova Osnovne škole "Stanko Rakita" u Vrbanji počeće sljedeće sedmice, s obzirom na to da je prošao tender za izvođača radova, potvrdio je za "Nezavisne" Darko Branković, direktor ove škole.

Obnova zidova, podova i plafona u Muzičkoj školi "Vlado Milošević"

BANJALUKA - U toku je rekonstrukcija hodnika, zidova i plafona Muzičke škole "Vlado Milošević", a cilj je da se do avgusta završe svi radovi kako bi djeca u novoj školskoj godini ušla u ljepše i uređenije prostorije, kazao je za "Nezavisne" Damir Jovanić, direktor ove obrazovne ustanove.

Pomoć u građevinskom materijala dobiće 53 porodice u Kostajnici

KOSTAJNICA - Građevinski materijal, koji je donacija AP Vojvodine, dobiće 53 porodice iz opštine Kostajnica čiji su objekti oštećeni u zemljotresu krajem prošle godine, potvrdio je Srni portparol opštine Aleksandar Pašić.

Modrić govorio o obnovi ugovora s Realom

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da je izvjestan nastavak saradnje s "kraljevskim klubom".

Dvije godine od požara u Notr Damu, obnova još nije počela

Veliki požar je 15. aprila 2019. progutao katedralu Notr Dam u Parizu.

Ćejvanovićima potrebna pomoć za obnovu izgorjele kuće

BIHAĆ - Šestočlana porodica Ćejvanović iz naselja Papari, nadomak Bihaća, ostala je prije nekoliko dana bez krova nad glavom nakon što im je u požaru porodična kuća u značajnoj mjeri oštećena, zbog čega je pokrenuta humanitarna akcija.

Zaboravljenim vodenicama vraćaju stari sjaj

CAZIN - Mještani sela Liskovac, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Cazina, započeli su prije desetak dana uređenje korita rječice Gračanice, na kojoj se i danas nalaze ostaci više starih vodenica iz prošlosti.

Najčitanije