obustava

"Lufthanza" ne leti u Teheran deset dana

TEHERAN - Njemačka "Lufthanza" i ostali njeni avio-prevoznici iz predostrožnosti su otkazali sve letove u Teheran i iz tog grada u narednih deset dana, saopštila je ova firma.

Pogledajte koje ulice će biti zatvorene u Banjaluci 8. i 9. januara

BANJALUKA - Gradska uprava Banjaluka obavještava građane da će, zbog proslave Dana Republike, u centru grada biti obustavljen saobraćaj 8. i 9. januara 2020. godine.

Putnički vozovi više neće prolaziti kroz Tuzlu

TUZLA - Putnički vozovi od danas više neće prolaziti kroz Tuzlanski kanton, jer je zvanično ukinuta posljednja linija koja je prevozila putnike od Tuzle do Doboja.

Obustavljen saobraćaj na Tjentištu

BANJALUKA - Na Tjentištu, na magistralnom putu Foča-Gacko, zbog saobraćajne nezgode potpuno obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpskoj.

Obustavljen postupak protiv veterana koji je razbijao ćirilične ploče

ZAGREB - Protiv hrvatskog veterana Marijana Živkovića obustavljen je ponovljeni sudski postupak zbog razbijanja ćiriličnih natpisa na gradskim institucijama, jer je naknadnim veštačenjem utvrđeno da je u trenutku izvršenja krivičnog djela navodno bio neuračunljiv.

Obustavljen saobraćaj na Kočićevom vijencu

BANJALUKA - Zbog završetka izgradnje kružne raskrsnice u banjalučkom naselju Kočićev vijenac obustavljen je saobraćaj na ukrštanju ulica Isaije Mitrovića i Solunske kod Policijske uprave, pa je izmijenjena trasa linija gradskog prevoza.

Obustava saobraćaja od četvrtka

BANJALUKA - Saobraćaj u Šargovačkoj ulici, na dijelu od Subotičke do Potkozarske ulice, biće obustavljen od četvrtka do 8. oktobra zbog proširenja te ulice, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zenički rudari obustavili proizvodnju u svim pogonima

ZENICA - Račun Rudnika mrkog uglja (RMU) Zenica, zbog obračunatih, ali neuplaćenih doprinosa, blokiran je od 29. avgusta.

Obustava saobraćaja u kanjonu Tijesno

BANJALUKA - Saobraćaj će od sutra do 15. septembra biti povremeno obustavljan na lokaciji kanjona Tijesno, dionica Karanovac-Crna Rijeka, povodom održavanja penjačkog Festivala "Dril end čil", saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Na putu Lašva - Vitez saobraćaj jednom kolovoznom trakom

BANJALUKA - Na magistralnom putu Lašva-Vitez kod motela "Titanik" zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Najčitanije