obustava

Obustava saobraćaja u Tijesnom

BANJALUKA - Na dijelu magistralnog puta Karanovac - Crna Rijeka u mjestu Tijesno sutra će, zbog asfaltiranja, biti obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Dionice na kojima se obustavlja saobraćaj zbog trke Beograd - Banjaluka

BANJALUKA - Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020" biće povremenih obustava saobraćaja danas, sutra, u nedjelju, 6. septembra, i u ponedjeljak, 7. septembra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zaglavili se dijelovi londonskog Tauer bridža

LONDON - Dijelovi pokretnog mosta Tauer bridž u Londonu, koji se podižu kako bi brodovi mogli da prođu, nisu uspjeli da se spuste nakon prolaska jednog broda.

Nezgoda na putu Rudanka - Stanari, obustavljen saobraćaj

STANARI - Zbog saobraćajne nezgode, obustavljen je saobraćaj u mjestu Ostružnja na regionalom putu Rudanka - Stanari, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Sutra obustava saobraćaja na putu Potkozarje - Verići

Zbog asfaltiranja lokalnog puta sutra će od 7.30 do 18 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu Potkozarje - Verići, na dijelu od autobuskog stajališta "Piljagići" do autobuskog stajališta "Savići", saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Vlast predložila obustavu primjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti

PODGORICA - Predložili smo obustavu primjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti do izjašnjenja Ustavnog suda i Evropskog suda za ljudska prava, rekao je premijer Crne Gore Duško Marković.

U subotu obustava saobraćaja na putu za Priječane

BANJALUKA - U subotu 6. juna, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na putu za Priječane, na dijelu od skretanja za vikend naselje prema Priječanima, u dužini od 450 metara, saopštila je Gradska uprava.

U četvrtak obustava saobraćaja u Banjaluci

BANJALUKA - U centru Banjaluke u četvrtak, 28. maja, biće obustavljen saobraćaj zbog proslave Spasovdana - krsne slave grada, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Ford ponovo odložio početak proizvodnje

Proizvodni pogoni Forda u Sjevernoj Americi ostaće zatvoreni neodređeno vrijeme, barem kada je riječ o izradi automobila, odnosno proizvodnja u fabrikama u Meksiku i SAD neće biti obnovljena 6. i 15. aprila, kako je to ranije bilo najavljeno.

Britiš ervejz obustavlja letove na aerodromu Getvik

Britanska avio-kompanija Britiš ervejz privremeno će obustaviti sve letove sa aerodroma Getvik, druge najprometnije vazdušne luke u Velikoj Britaniji, zbog epidemije virusa korona.

Najčitanije