odbojka

Odbojkašica Edina Begić: Biti opet na terenu je neopisivo

Neopisiv je osjećaj vratiti se na teren, pogotovo zbog toga što znam koliko fizički i psihički je bilo teško svih ovih mjeseci, rekla je reprezentativka BiH i odbojkašica italijanske Monce Edina Begić, koja se nakon skoro godinu i po vratila na parkete.

Odbojkašica Maja Blagić: Borac i ja vratićemo se još jači

Vratićemo se jači i ja, i Borac, poručila je ovo Maja Blagić (21), odbojkašica Borca, nakon što Banjalučanke nisu uspjele da se plasiraju u Prvu ligu Republike Srpske, a ona doživjela povredu zbog koje će propustiti cijelu sezonu.

Mahmutović novi selektor bh. odbojkaša

Nakon što je ove sezone preuzeo poziciju šefa stručnog štaba Odbojkaškog kluba Bosna iz Sarajeva, Ifet Mahmutović je preuzeo i kormilo muške seniorske reprezentacije BiH.

Poznati finalisti Kupa Republike Srpske u odbojci

Poznati su finalisti Kupa Republike Srpske u odbojci u obje konkurencije za takmičarsku sezonu 2020/21.

Dvanaestogodišnja Nejla Trtak promovisala prvu knjigu

ORAŠJE - Promocija romana "Sely & odbojka", književnog prvenca dvanaestogodišnje spisateljice Nejle Trtak, održana je u Vijećnici Omladinskog doma u Orašju.

Duška Kenjalo, odbojkašica Jedinstva: Osvajanje trofeja postalo navika

Iako joj je tek 19 godina, odbojkašica Bimal Jedinstva Duška Kenjalo u svojoj kolekciji ima veliki broj trofeja i priznanja. Još od kadetskih dana naviknuta je na osvajanje titula, a kako ističe, nema razloga da se nešto mijenja i u budućnosti.

Tijana Adžić: U najboljim sam igračkim godinama

Svjedoci smo da veliki broj svjetskih sportistkinja koje su se ostvarile kao majke ne razmišljaju o prekidu karijere. Takav slučaj je i sa sjajnom odbojkašicom Gacka Tijanom Adžić (rođena Salatić), novopečenom majkom koja se nakon duže pauze (više od godinu dana) ponovo vratila na teren.

Obavljeno žrijebanje za odbojkaška prvenstva BiH

Prvenstvo BiH za odbojkaše i odbojkašice počinje 2. oktobra, a obavljeno je i žrijebanje tako da je poznat kalendar za nerednu sezonu.

Katarina Popić nakon Eurovoleja odškrinula vrata profesionalizma

Sa 15 godina je zaigrala na Evropskom prvenstvu do 19 godina, a u nekoliko mečeva bila je najbolji poenter bh. reprezentacije, čime je samo opravdala povjerenje selektora Natmira Buljubašića. Katarina Popić, koja je u avgustu napunila 15 godina, potvrdila je status jedne od najtalentovanijih odbojkašica u BiH, možda i šire.

Trofej odbojkašicama Bimal Jedinstva

Odbojkašice Bimal Jedinstva pobjednice su 2. Memorijalnog turnira "Veselinka Slijepčević Obradović", čiji je organizator bio ŽOK Jahorina, a koji se igrao u pomen na prerano preminulu članicu paljanskog kluba.

Najčitanije