odbojka

Tijana Bošković: Teško bez odbojke, ali zdravlje je najvažnije

Najbolja odbojkašica svijeta, Bilećanka Tijana Bošković doputovala je iz Turske u rodnu Bileću, jer su tamošnja sportska takmičenja otkazana usljed pandemije virusa korona, i trenutno se nalazi u kućnom karantinu.

Fatić: Očekujemo pomoć CEV-a

U prevazilaženju krize nastale pandemijom virusa korona očekujemo i određenu pomoć Evropske odbojkaške federacije (CEV), poručio je Alija Fatić, predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Srpski odbojkaš pobijedio virus korona

Srpski odbojkaški reprezentativac Nikola Rosić objavio je večeras da je pobijedio korona virus i poručio svima da ostanu kod kuće i vode računa o sebi i svojima.

Edina Selimović, odbojkašica: Ništa se ne može porediti s bh. dresom

Igrala sam u Americi, Rumuniji i na Filipinima, ali ništa se ne može porediti sa reprezentacijom BiH. Za mene kao sportistu nema većeg ponosa nego boriti se za grb svoje domovine, rekla je jedna od najboljih bh. odbojkašica Edina Selimović (28).

Srpska odbojkašica iz Italije: Nema ni oproštaja od bližnjih

Italija je jedno od najvećih žarišta korona virusa na svijetu, a samo oni koji tamo žive znaju u kakvom su paklu posljednjih nedjelja ljudi na sjeveru ove zemlje.

Edina Begić za "Nezavisne": U Italiji ispunila snove, period u SAD najljepši

Mislim da mogu da budem primjer mlađim sportistima u BiH da je, ukoliko imaju želju ili san da ih ostvare, sve moguće, bez obzira na to u koliko maloj zemlji se prave prvi koraci. Poručila je ovo već godinama najbolja bh. odbojkašica sa italijanskom adresom Edina Begić (28).

Odbojkašice Bimal Jedinstva bolje od Slobode, bliže finalu Kupa BiH

Odbojkašice Bimal Jedinstva iz Brčkog napravile su veliki korak ka plasmanu u finale Kupa BiH.

Brčanke se okitile bronzom

Odbojkašice Bimal Jedinstva iz Brčkog osvojile su treće mjesto u debitantskoj sezoni u srednjeevropskoj MEVZA ligi.

Sonja Milanović za "Nezavisne": Odbojci nisam dala ni 50 odsto

Banjaluka volej u finišu sezone, u kojoj će pokušati da skine s trona ekipu Bimal Jedinstva, nenadano je ove zime dobio veliko pojačanje. U mini-ligi za prvaka BiH Banjalučanke će biti jače za sjajnu Sonju Milanović (27), odbojkašicu sa zapaženom internacionalnom karijerom, koja je odmor u Banjaluci iskoristila da se priključi ekipi do kraja sezone.

Odbojkašice "Glasinca" pobjednice turnira u odbojci na snijegu

Pobjednik današnjeg turnira u odbojci na snijegu "Trofej Jahorine 2020" u ženskoj konkurenciji je ekipa Odbojkaškog kluba "Glasinac", dok su odbojkaši iz Kaknja bili najbolji u muškoj kategoriji.

Najčitanije