odmor

Uputstva MUP-a RS kako da zaštitite dom dok ste na odmoru

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apeluje na građane da u sezoni godišnjih odmora posebnu pažnju posvete zaštiti svoje imovine prilikom odlaska na duža putovanja, te na taj način pomognu da se spriječe eventualne krađe, saopšteno je iz ovog ministarstva.

Strmim stepenicama do najljepše plaže na Baliju

Legenda kaže da su Bali naseljavali veštaci i zli demoni. Da bi održali ravnotežu dobra i zla, Bogovi su ljudima koji su naselili Bali podarili toplo srce i rajsko mjesto za život.

Britanski parlament istražuje luksuzan odmor Borisa Džonsona

LONDON - Odbor britanskog parlamenta pokrenuo je istragu o luksuznom odmoru premijera Borisa Džonsona na Karibima kako bi utvrdio ko ga je finansirao, pišu britanske novine.

Mihajlović izašao iz bolnice i odmah otputovao sa suprugom na odmor

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović pušten je iz bolnice u Bolonji, nakon što je završio drugi ciklus liječenja leukemije, prenose italijanski mediji.

Po­većan broj provala to­kom go­diš­njih odmo­ra, 120 za dva mjeseca

BA­NJA­LU­KA - Sa se­zo­nom go­diš­njih odmo­ra učes­ta­le su i pro­va­le u stam­be­ne obje­kte, pa ih je ta­ko u ma­ju i ju­nu, pre­ma po­li­cij­skoj sta­tis­ti­ci, iz­vrše­no 120, a la­ni ih je u is­tom pe­ri­odu bi­lo 97.

Savjeti stručnjaka za pravilnu ishranu tokom ljeta

​Institut zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе pоdsјеćа grаđаnе dа sе pridržаvајu mјеrа ličnе zаštitе zа vriјеmе ljеtnih mјеsеci, а pоsеbnо u vriјеmе vеоmа visоkih tеmpеrеturа kоје su zаbiljеžеnе u pоsljеdnjih nеkоlikо dаnа.

Kako da izbjegnete bolest na odmoru

Svaki 30. čovjek se razboli čim prestane da radi i pokuša da se opusti, bilo da je riječ o vikendu ili godišnjem odmoru, ustanovili su holandski istraživači.

Upozorenje: Na put krenite odmorni, zdravi i bez stresa

BANJALUKA - S obzirom na to da je ljeto na vrhuncu, a mnogi bh. građani tek planiraju put tokom godišnjeg odmora, a povećan je i dolazak ljudi iz dijaspore, nadležni upozoravaju vozače da na put ne kreću umorni, te da klimu u vozilu prilagode na pravi način spoljnim temperaturama.

Kakvo vrijeme vas očekuje ako idete na odmor u Hrvatsku?

ZAGREB - U Hrvatskoj se narednih dana očekuje toplotni talas, uz dnevnu temperaturu i do 36 stepeni Celzijusovih, a od petka, 26. jula, mogući su pljuskovi sa grmljavinom prvo u gorju i centralnoj Hrvatskoj, zatim i u ostalim krajevima i većem dijelu Jadrana.

Ove stvari trebate imati u automobilu kada idete na odmor

S obzirom da se mnogobrojni spremaju na godišnji odmor tokom ljetnih mjeseci, na putevima u zemlji i inostranstvu, biće stotine hiljada automobila.

Najčitanije