odmor

Mihajlović izašao iz bolnice i odmah otputovao sa suprugom na odmor

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović pušten je iz bolnice u Bolonji, nakon što je završio drugi ciklus liječenja leukemije, prenose italijanski mediji.

Po­većan broj provala to­kom go­diš­njih odmo­ra, 120 za dva mjeseca

BA­NJA­LU­KA - Sa se­zo­nom go­diš­njih odmo­ra učes­ta­le su i pro­va­le u stam­be­ne obje­kte, pa ih je ta­ko u ma­ju i ju­nu, pre­ma po­li­cij­skoj sta­tis­ti­ci, iz­vrše­no 120, a la­ni ih je u is­tom pe­ri­odu bi­lo 97.

Savjeti stručnjaka za pravilnu ishranu tokom ljeta

​Institut zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе pоdsјеćа grаđаnе dа sе pridržаvајu mјеrа ličnе zаštitе zа vriјеmе ljеtnih mјеsеci, а pоsеbnо u vriјеmе vеоmа visоkih tеmpеrеturа kоје su zаbiljеžеnе u pоsljеdnjih nеkоlikо dаnа.

Kako da izbjegnete bolest na odmoru

Svaki 30. čovjek se razboli čim prestane da radi i pokuša da se opusti, bilo da je riječ o vikendu ili godišnjem odmoru, ustanovili su holandski istraživači.

Upozorenje: Na put krenite odmorni, zdravi i bez stresa

BANJALUKA - S obzirom na to da je ljeto na vrhuncu, a mnogi bh. građani tek planiraju put tokom godišnjeg odmora, a povećan je i dolazak ljudi iz dijaspore, nadležni upozoravaju vozače da na put ne kreću umorni, te da klimu u vozilu prilagode na pravi način spoljnim temperaturama.

Kakvo vrijeme vas očekuje ako idete na odmor u Hrvatsku?

ZAGREB - U Hrvatskoj se narednih dana očekuje toplotni talas, uz dnevnu temperaturu i do 36 stepeni Celzijusovih, a od petka, 26. jula, mogući su pljuskovi sa grmljavinom prvo u gorju i centralnoj Hrvatskoj, zatim i u ostalim krajevima i većem dijelu Jadrana.

Ove stvari trebate imati u automobilu kada idete na odmor

S obzirom da se mnogobrojni spremaju na godišnji odmor tokom ljetnih mjeseci, na putevima u zemlji i inostranstvu, biće stotine hiljada automobila.

Kajli Džener objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola

Nakon što ju je ''Forbes'' proglasio drugom najbolje plaćenom zvijezdom u 2018, najmlađa milijarderka svijeta, Kajli Džener odlučila se počastiti luksuznim odmorom iz snova.

Poslodavci u RS srednjoškolcima "krpe rupe" zbog godišnjih

BANJALUKA - Nedostatak radne snage u Republici Srpskoj, prema riječima poslodavaca, pogotovo dođe do izražaja za vrijeme godišnjih odmora pa se, kako kažu, snalaze tako što angažuju srednjoškolce kako bi popunili prazna radna mjesta.

Nakon koliko dana odmora stvarno počinjemo da se odmaramo?

Mnogima je poznat osjećaj: vratite se sa odmora, a imate osjećaj kao da niste ni bili? Taj osjećaj je najčešći kod vikend - odmora, smatraju stručnjaci. Potrebno nam je neko vrijeme da se odmaknemo od naših svakodnevnih obaveza i razmišljanja o problemima i da se opustimo.

Najčitanije