oglašavanje

Sve što treba da znate o plaćenom digitalnom oglašavanju u 2018.

Četrdeset četiri procenta. Tolika je bila stopa klikova prvog reklamnog banera, koju je kompanija AT & T kupila na HotWired.com 1994. godine. Danas bi se ovaj oglas smatrao najgorim oblikom mamca (ClickBait), koji bi vjerovatno svako zaobišao.

Kako da dobijete više lajkova i da se vaši video-spotovi više dijele?

Više od 100 miliona sati video-zapisa korisnici svakodnevno pogledaju na Fejsbuku, tvrde iz ove kompanije. Očekuje se da će ova vrsta sadržaja činiti više od 80% potrošačkog saobraćaja na internetu do 2020. godine.

Evo šta potrošači zaista misle o marketingu na internetu

Direktor Hab spota (HubSpot) Brajan Haligan izjavio je da „se svijet sve više okreće takozvanom ulaznom marketingu, koji je autentičniji, manje ometajući".

Twitter uvodi nova pravila političkog oglašavanja

Twitter je najavio mjere koje bi trebalo da obezbijede veću transparentnost u vezi sa političkim oglašavanjem na toj društvenoj mreži.

Facebook zabranjuje oglašavanje onima koji šire lažne vijesti

Kompanija Facebook je saopštila da će firmama i drugim korisnicima povezanim sa širenjem lažnih novinskih priča uduće biti zabranjeno da se oglašavaju preko te društvene mreže.

Ovo su četiri elementa uspješnog oglasa na Facebook-u

Marketing na Facebook-u postao je ozbiljan dio svake kvalitetne oglašivačke strategije. Ova činjenica nipošto ne iznenađuje, budući da su nedavno čelnici ove društvene mreže objavili da su dostigli čarobni broj od čak dvije milijarde korisnika.

Najčitanije