operacija

Drugi slučaj u svijetu: Zagrebački doktori uspješno razdvojili sijamke

Doktori sa zagrebačkog Rebra uspješno su razdvojili sijamske bliznakinje nakon što ih je 14 ljekara operisalo punih 15 sati, objavio je u utorak "Jutarnji list".

Hirurg iz Zenice operisao putnika u avionu

Zeničanin Anel Okić, hirurg u Kantonalnoj bolnici Zenica, nije ni slutio da će mu putovanje u Kolumbiju ostati doživotno u sjećanju, s obzirom na to da je na letu, koji je trajao 11 sati, u avionu Boeing 787 spasio život Francuzu.

Došlo do komplikacija, Vujošević ponovo operisan

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i legendarni trener Partizana - Duško Vujošević još uvijek se nalazi na liječenju u Istanbulu.

Sto hirurga 33 sata otklanjalo tumor od 28 kg (ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE)

Nakon 30 godina koje je proveo kao invalid zbog tumora od 28 kilograma koji mu je prekrivao cijeli vrat i veći dio leđa, Kinez poznat samo pod imenom Tang dobio je drugu priliku za život.

Severina završila na operaciji

Severina Kojić je jutros pratioce na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala.

Otkazali čak 17 koncerata: Operisan pjevač

Frontmen grupe The Rolling Stones, Mik Džeger, uspješno je operisan poslije "drame" oko zdravstvenog problema.

Vujošević operisan u Istanbulu

Trofejni trener Partizana i bivši selektor košarkaša Bosne i Hercegovine, Duško Vujošević, operisan je u Istanbulu u okviru priprema za transplantaciju bubrega.

Urađena složena mikrohirurška operacija lica na UKC RS

BANJALUKA - Specijalisti plastične i rekonstruktivne hirurgije Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske i svjetski poznati stručnjak u toj oblasti Milomir Ninković uradili su danas u Banjaluci složenu mikrohiruršku rekonstruktivnu operaciju prednjeg masiva lica, odnosno nosa i poda usne duplje.

Na UKC RS izvedena najsavremenija operacija pluća

​BANJALUKA - Na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci danas je izršena operacija koja predstavlja najveći domet grudne hirurgije u liječenju karcinoma pluća.

Uspješno izvedena prva hirurška operacija putem 5G mreže

Prema većini stručnjaka, 5G bi trebala omogućiti hirurzima da operišu s udaljenosti preko robotizovanih ruku.

Najčitanije