operacija

Djevojci iz Srpca potrebna pomoć za operaciju srca

Opštinska organizacija Crvenog krsta Srbac u saradnji sa M:telom pokrenula je humanitarni broj 1415 za djevojku Milju Malić iz Srpca kojoj su potrebna sredstva za odlazak na operaciju srca.

Čavić pušten na kućno liječenje

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić pušten je danas na kućno liječenje, nakon operativnog zahvata i postooperativnog liječenja u Zdravstvenom centru "Dr Kostić" u Banjaluci.

Kojić: Pripremamo građu za snimanje filma o operaciji "Koridor"

BANJALUKA - Direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih Milorad Kojić rekao je da je snimanje dokumentarno-igranog filma o operaciji "Koridor" veoma značajan projekat vlada Srpske i Srbije i dodao da će ovaj centar u potpunosti odgovoriti zahtjevima i već postavljenom zadatku.

U BiH prvi put urađene operacije ugradnje uređaja za funkciju oštećene srčane komore

SARAJEVO - Na Klinici za kardiovaskularnu hirurgiju KCUS, po prvi put u BiH, urađene su dvije operacije ugradnje uređaja za dugotrajnu mehaničku cirkulatornu podršku. Ovim operativnim zahvatima spašeni su životi dvojice mladića, koji usljed teškog oboljenja nisu mogli obavljati ni najosnovnije aktivnosti.

Drugi slučaj u svijetu: Zagrebački doktori uspješno razdvojili sijamke

Doktori sa zagrebačkog Rebra uspješno su razdvojili sijamske bliznakinje nakon što ih je 14 ljekara operisalo punih 15 sati, objavio je u utorak "Jutarnji list".

Hirurg iz Zenice operisao putnika u avionu

Zeničanin Anel Okić, hirurg u Kantonalnoj bolnici Zenica, nije ni slutio da će mu putovanje u Kolumbiju ostati doživotno u sjećanju, s obzirom na to da je na letu, koji je trajao 11 sati, u avionu Boeing 787 spasio život Francuzu.

Došlo do komplikacija, Vujošević ponovo operisan

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i legendarni trener Partizana - Duško Vujošević još uvijek se nalazi na liječenju u Istanbulu.

Sto hirurga 33 sata otklanjalo tumor od 28 kg (ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE)

Nakon 30 godina koje je proveo kao invalid zbog tumora od 28 kilograma koji mu je prekrivao cijeli vrat i veći dio leđa, Kinez poznat samo pod imenom Tang dobio je drugu priliku za život.

Severina završila na operaciji

Severina Kojić je jutros pratioce na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala.

Otkazali čak 17 koncerata: Operisan pjevač

Frontmen grupe The Rolling Stones, Mik Džeger, uspješno je operisan poslije "drame" oko zdravstvenog problema.

Najčitanije